Eurosport letos nabídne nejlepší tenisový rok
Autor: Media:List CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 10.01.2017
Počínajíc lednovým Australian Open, Eurosport splní svůj závazek přinést sportovním fanouškům prvotřídní obsah. Rok 2017 bude prostřednictvím Eurosportu a internetového přehrávače Eurosport Player svědkem 1000 hodin živých přenosů tenisu nejvyšší kvality včetně KAŽDÉHO grandslamového utkání na každém kurtu.


• Australian Open vysílaný ŽIVĚ na všech obrazovkách a platformách Eurosportu
• Becker, McEnroe, Mouratoglou, Schettová, Wilander v přenosu Eurosportu z Melbourne
• 1 000 hodin tenisového gradslamu na Eurosportu po celý rok

Všechny kurty. Všechny zápasy. Nejlepší analytici. Nejlepší programy.

Od Murraye k Djokovicovi, od Kerberové po Williamsovou - 2017 je rokem, kdy nejlepší světoví tenisoví hráči a hráčky budou hrát na stanici Eurosport.


Nejlepší sportovní destinace se stává domovem tenisového grandslamu, který poprvé odvysílá všechny čtyři majory v Evropě*.

*Australian Open, Roland Garros a US Open budou vysílány po celé Evropě a šampionát ve Wimbledonu ve 25 zemích: Albánie, Arménie, Belgie, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Černá Hora, Estonsko, Finsko, Chorvatsko, Island, Kosovo, Litva, Lotyšsko, Maďarsko, Makedonie, Moldávie, Nizozemsko, Norsko, Rumunsko, Rusko, Slovinsko, Spojené království , Srbsko, Švédsko, Ukrajina (finále a hlavní momenty dne).


Experti světové úrovně ve složení Mats Wilander, Barbara Schettová, Alex Corretja a Patrick Mouratoglou v mezinárodního vysílání Eurosportu nabídnou fanouškům po celý rok své jedinečné náhledy na hru. Dalším lákadlem pro tenisové fanoušky je návrat charismatické americké tenisové ikony Johna McEnroa, který převezme otěže jako samozvaný komisař tenisu na Eurosportu během prvního grandslamu tohoto roku v Melbourne.

Boris Becker (Německo), Conchita Martinez (Španělsko), Mary Pierce (Velká Británie), Henri Leconte (Francie) a Marion Bartoli (Francie) při komentářích hlavních událostí využijí své místní znalosti,

Mats Wilander říká: „Ať děláme na Eurosportu cokoliv, fanoušci jsou vždy na prvním místě. V roce 2017 máme úžasnou příležitost pozvednout naše vysílání grandslamů na ještě lepší úroveň. Nabízíme bezkonkurenční vysílání každého grandslamu s komentářem těch nejlepších analytiků světa.“

„Po neobyčejném roce 2016, kdy Andy Murray a Angelique Kerberová poprvé ve své kariéře dosáhli světové špičky, letošní rok vypadá slibněji než kdykoli předtím. Hráči jako Djokovic, Wawrinka, Serena Williams – všichni grandslamoví vítězové 2016 – jim nepochybně budou šlapat na paty a Eurosport bude sledovat každý jejich krok v Melbourne, Paříži, Wimbledonu a New Yorku. A to jsem ještě nezmínil tenisové krále Rafa Nadala a Rogera Federera.“


Grandslamový přenos na Eurosportu bude opět doplněn těmi nejlepšími programy s komentářem každého momentu jednotlivých zápasů.

Magazín Game, Set & Mats, moderovaný legendární dvojicí Mats Wilander a Barbara Schettová bude vlajkovou lodí televizního přenosu kanálu Eurosport. Tato třicetiminutová show nabitá akčními momenty bude každý den grandslamu rozebírat zápasy dne a představí nejlepší zápasy následujícího dne.

Vylepšená, rozšířená realita jako například 3D Universe znásobí zážitek z pořadu The Coach, který se v roce 2017 vrací na obrazovky. Pořad The Coach moderovaný trenérem Sereny Williamsové, Patrickem Mouratoglouem, v rámci magazínu Game, Set & Mats, se zavrtá hlouběji než kdykoli předtím do strategie hráčů, rozebere proč zápasy proběhly tak, jak proběhly a poskytne profesionální pohled na budoucí zápasu každého grandslamu.

John McEnroe se coby komisař tenisu (pořad the Commissioner of Tennis) v roce 2017 vrátí na obrazovky Eurosportu. Nikdo neunikne nelítostnému pohledu Johna McEnroea na dění na kurtu (i mimo kurt) v osmidílné seriálu, který by si nikdo neměl nechat ujít, vysílaném během Australian Open v magazínu Game, Set & Mats a na digitálních a sociálních platformách Eurosportu.


Eurosport znova představí svou unikátní službu, Wake up call, pro Australian Open, která slouží k tomu, aby fanouškům neunikly zápasy jejich oblíbených hráčů v Melbourne. Fanoušci ve Francii, Německu, Velké Británii, Španělsku, Polsku a Rumunsku se mohou přihlásit do služby Wake-up call přes http://wakeupcall.eurosport.com a získat nahrané zprávy od svých tenisových hrdinů těsně předtím, než vyjdou na kurt.

V roce 2017 však půjde o víc než jen dvoutýdenní grandslamový turnaj. Diváci budou mít možnost na svých obrazovkách sledovat i samotný začátek tenisového dramatu. Eurosport bude totiž vysílat (vůbec poprvé) už kvalifikační turnaje z Australian Open a z Roland Garros.

A tím to nekončí. Tenisoví fanoušci budou mít díky Eurosportu bezkonkurenční možnost vidět úvod do zahájení grandslamu 2017 v podobě Brisbane International (od 1. ledna), Hopmanova poháru v Perthu (od od 1. ledna), the Qatar Open (od 2. ledna) a Apia International v Sydney (od 8. ledna) před zahájením hlavní tenisové události v Melbourne, která začne 16. ledna.


Grandslamový kalendář 2017 (data hlavních losování):

Australian Open, Melbourne, Austrálie, 16.- 29. ledna. 2017
Roland Garros, Paříž, Francie. 28. května – 11. června 2017
Wimbledon, Londýn, Spojené království. 3. -16. července 2017
US Open, New York, USA. 28. srpna – 10. září 2017


Nejdůležitější tenisové pořady Eurosportu

Game, Set and Mats

Tento pořad, vlajková loď Eurosportu, moderovaná Matsem Wilanderem and Barbarou Schettovou, vyhodnotí nejnovější zápasy dne a podá předběžný náhled na klíčové zápasy následujícího dne.
Kdy: Každý den jednotlivého granslamu 2017


The Coach

Pomocí rozšířené reality, jestřábího oka, statistiky a dat v reálném čase poskytne super-trenér Patrick Mouratoglou divákům detailní pohled do mysli tenisového hráče světového formátu.
Kdy: Každý den v magazínu Game, Set and Mats, jako samostatná funkce během živého vysílání Eurosportu a na platformách sociálních médií.


The Commissioner of Tennis.

John McEnroe, komisař tenisu, je zpátky a tentokrát před ním není nikdo v bezpečí. Americká tenisová ikona, John McEnroe, pohlíží na tenisový svět svým vlastním nekompromisním stylem.
Kdy: osmidílný seriál během Australian Open vysílaný v rámci magazínu Game, Set and Mats a na platformách sociálních médií Eurosportu.


O Eurosportu

Eurosport je evropská sportovní destinace číslo 1, která spojuje fanoušky a sportovce při největších sportovních akcích na světě. Coby nový domov olympijských her v Evropě, stanice Eurosport poskytne nejlepší sportovní zážitek většímu množství lidí a na více obrazovkách než kdykoli předtím. Svým celoročním vysíláním přiblíží fanoušky jejich národním hrdinům. Jako již dobře zavedený domov cyklistiky, tenisového grandslamového turnaje a zimních sportů kanály Eurosportu - Eurosport 1, Eurosport 2 a Eurosportnews – dosahuje až k 236 milionům kumulativních uživatelů z 94 zemí v Evropě, Asii a Tichomoří, Africe a Středním východě. Eurosport.com je evropská jednička mezi sportovními portály s průměrnou návštěvností 14,5 milionů jednotlivých uživatelů měsíčně. Eurosport Player je komplexní digitální vstupenka na největší akce. Je k dispozici kdykoli a na kterémkoli zařízení v 52 zemích. Eurosport Events se zaměřuje na management a propagaci mezinárodních sportovních akcí. Více informací naleznete na corporate.eurosport.com.


Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ, 10. 1. 2017

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24167/eurosport-letos-nabidne-nejlepsi-tenisovy-rok/