Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 09:48:17   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - DVB-T | Články
 

Prima PLUS na anténe bude

  Autor: Towercom , e-mail: info@towercom.sk Přidané: 12.01.2017


Televízna skupina Prima spustí 23. januára 2017 na území Slovenskej republiky vysielanie kanálu Prima PLUS. Nová televízna stanica sa objaví aj v ponuke na anténe, teda v rámci terestriálneho (DVB-T) vysielania. Prima PLUS je plnoformátovou rodinnou stanicou, ktorej obsah je tvorený z vlastnej tvorby televízie Prima, či už ide o obľúbené seriály, spravodajské programy, zábavné šou, kulinárske či hobby programy.


„Záujem divákov o terestriálne vysielanie je záväzkom pre spoločnosť Towercom neustále rozvíjať platformu DVB-T. Po novoročnom rozšírení Voľnej telky pokračujeme aj v rozširovaní programovej ponuky Plustelky. Prima PLUS je ďalšou kvalitnou stanicou, ktorá bude dostupná pre našich divákov bez zmeny ceny,“ skonštatoval Ivan Peschl, generálny riaditeľ Towercom, a.s., prevádzkovateľ terestriálneho vysielania na Slovensku.

Prima PLUS bude vysielať v 1. celoplošnom multiplexe a bude kódovaná systémom podmieneného prístupu Plustelka. Táto stanica sa stáva automaticky súčasťou balíčku Plustelka Štandard bez zmeny mesačného poplatku. Na sledovanie televíznej stanice Prima PLUS je potrebný DVB-T2 prijímač Alma T300HD Plustelka alebo bezkartový modul Plustelka priamo v DVB-T2 televízore. Existujúcim divákom Plustelky odporúčame spustiť automatické vyhľadanie nových TV staníc.


O spoločnosti Towercom, www.towercom.sk

Towercom, a.s. je obchodná spoločnosť poskytujúca služby spojené s prevádzkovaním siete rozhlasových a televíznych vysielačov a prevádzačov, terestriálneho digitálneho vysielania v systéme DVB-T ako aj digitálneho satelitného vysielania a distribúcie modulácie. K zákazníkom Towercom, a.s. patria vysielatelia najvýznamnejších slovenských a českých televíznych a rozhlasových staníc, prevádzkovatelia EKS sietí, významní poskytovatelia EKS služieb, štátne inštitúcie a mnoho ďalších osôb.Towercom, a.s. zabezpečuje pre koncových užívateľov (divákov) prístup k vysielaniu programových služieb slovenských vysielateľov, ktorý o poskytovanie takejto služby spoločnosť požiadali prostredníctvom technického prostriedku na zabezpečenie príjmu prostredníctvom prístupovej karty pod názvom Voľná telka.Towercom ,a.s. je rovnako prevádzkovateľom retransmisie pod obchodnou značkou Plustelka.

Spoločnosť Towercom, a.s. patrí do skupiny Macquarie Infrastructure Funds, ktorá patrí medzi významné svetové infraštruktúrne fondy.


Michal Šuran, Marketing Manager, Towercom, 12. 1. 2017


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.01.2017 • Potvrzení DVB-T2 ověřeno získalo již 600 modelů TV přijímačů
04.01.2017 • Test DAB+ v Severním Porýní -Vestfálsku zřejmě pochází od pirátů
03.01.2017 • České Radiokomunikace: Pozemní vysílání nabízí 25 programů zdarma
29.12.2016 • Barrandov – nová značka na anténe
10.12.2016 • Úterní noční výluka TV vysílání z vysílače Praha/Žižkov
10.11.2016 • Průzkum Digimonitor: V Česku je stále nejpopulárnější příjem televizního vysílání zdarma, terestricky šířené vysílání využívá 58 % českých domácností

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist