Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 12:49:43   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Rekordní počet přímých přenosů: České zápasy na Australian Open 2017 přinese exkluzivně stanice O2 TV Tenis

  Autor: O2 TV , e-mail: info@o2.cz Přidané: 14.01.2017


V pondělí 16. ledna vypukne v australském Melbourne první Grand Slam tenisové sezony Australian Open 2017. Digitální televize O2 TV se opět zaměří na zápasy českých zástupců, které bude vysílat již od prvního kola. Tento model s exkluzivní českou stopou poběží až do osmifinále. Pak O2 TV Tenis odvysílá tři duely ze čtvrtfinále, obě semifinále a souběžně s Eurosportem také finále. Navíc díky funkcím multidimenze může každý sledovat živě až čtyři souběžně hrané zápasy toho nejlepšího mužského i ženského tenisu.


Díky sublicenci od Eurosportu, který na Grand Slamech přináší pravidelně dění z hlavního kurtu, může O2 TV nabídnout přímé přenosy z ostatních dvorců. Podobný model si diváci oblíbili i při loňském US Open, kdy například sledovali na O2 TV Sport fantastickou cestu Karolíny Plíškové až do samotného finále.

"Za posledních čtrnáct dnů jsme odvysílali už pět tenisových turnajů a především úspěchy českých hráček vyšvihly hned na začátku exkluzivní kanál O2 TV Tenis mezi nejsledovanější programy v celé O2 TV. Já si nyní přeju jediné, aby takové úspěchy pokračovaly i na Australian Open a diváci O2 TV u toho byli s námi," prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport, který vzápětí doplnil ještě jednu zajímavost: "Když spočítám všechny plánované přenosy, tak nikdy v historii neměli fanoušci možnost sledovat tolik českých zápasů, jako tomu bude při letošním Australian Open."

Kromě světové pětky Karolíny Plíškové vkládají fanoušci největší naděje do Tomáše Berdycha. Aktuální desítka v žebříčku ATP nechyběla od roku 2011 ani jednou ve čtvrtfinále Australian Open. Mezi další české kandidátky na postup do závěrečných kol patří rovněž Kateřina Siniaková. Na úvodním turnaji sezony v Šen-čenu porazila rodačka z Hradce Králové hned dvě hráčky elitní desítky a získala svůj premiérový titul na okruhu WTA. Nesmíme zapomenout ani na Barboru Strýcovou, členku top dvacítky světového žebříčku, nebo skvěle servírující Kristýnu Plíškovou.

Australian Open 2017 na stanici O2 TV Tenis bude provázet sehraný komentátorský tým ve složení Vojtěch Bidrman, Jiří Baumruk, Jan Homolka, Libor Basík a Aleš Svoboda.


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 TV Sport


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.01.2017 • Televize O2 TV dnes spustila novou sportovní stanici O2 TV Tenis
21.12.2016 • Zvýši sa dostupnosť rýchleho internetu v menších obciach
20.12.2016 • Prima má novou streamovací aplikaci pro HbbTV
17.12.2016 • Vyhľadajte si internetové pripojenie na jednom mieste
16.12.2016 • České Radiokomunikace rozšiřují pokrytí sítě LoRA pro internet věcí na okresní města
16.12.2016 • Slovak Telekom odštartoval prvú komerčnú prevádzku LTE-A s rýchlosťou do 375 Mbps

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist