Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 20:07:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 18. 1. 2017

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 16.01.2017



Herec Petr Vaněk, tanečnice Veronika Lálová a fotograf orgasmu Petr Jedinák se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 18. ledna ve 21.35 hod. na Primě.


Petr Vaněk – divadelní, filmový a seriálový herec a moderátor různých akcí se prý k herectví dostal díky sázce o jednu dívku: „To zní opravdu strašně, ale asi to tak bylo,“ přiznává. Jako student střední školy dostal nabídku, jestli by nechtěl hrát v divadelní hře. „Vůbec si nevzpomenu, jak se hra jmenovala. Popravdě řečeno mě v souboru zaujala jedna slečna. S kamarádem jsme se vsadili, kdo ji sbalí,“ vzpomíná Petr. Momentálně ho můžeme vidět jako přítele introvertního gaye v podání Luboše Kostelného v novém filmu Všechno nebo nic. Diváci si ho pamatují i jako svůdníka Karase ze seriálu Vinaři. Herec na volné noze hostuje v divadle Minor, v Divadle Nablízko a v Alfrédu ve dvoře. Díky znalosti angličtiny může spolupracovat se zahraničními filmovými štáby. „V Praze je asi 10 castingových agentur, z nichž tři spolupracují se zahraničními produkcemi. Ten rybníček je malý, všichni se znají, ví, co kdo umí. Pokud herec na angličtině pracuje, může se k těm rolím dostat. Hrál jsem menší roli v němčině, také v ruštině. Pak jsou mezi mými dovednostmi uvedeny sporty, akordeon, ukulele a zpěv,“ říká Petr Vaněk. A co ho na herectví baví? „Podstatné je si hrát. A hrát si je náplň práce, která mě baví. Možná by to měla být náplň práce každého a pod tou hrou si můžete představit cokoli. Herectví je pro mě hra, a když mě baví si hrát a lidi okolo taky, tak ta práce mě baví.“


Veronika Lálová – profesionální tanečnice, která se spolu se svým tanečním partnerem, hercem Zdeňkem Piškulou, stala vítězkou televizní taneční soutěže. „Tancuji od sedmi let. Nejprve jsem začala klasicky – latina a standard. Později jsem se věnovala párové salse. Když jsem se s partnerem rozešla, bylo mi to hrozně líto. Tak jsem se rozhodla, že když to nejde v páru, tak to půjde sólo. Začala jsem i soutěžit, vyhrála jsem mistrovství České republiky. Pak jsem někde viděla peří a karnevalovou sambu, což mi učarovalo,“ vypráví o své taneční kariéře vícenásobná mistryně ČR v párové i sólo salse. Karnevalovou sambu studovala na taneční stáži přímo v Brazílii. Kromě toho, že vede kurzy tance, je lektorkou zumby, fitness a spolupracuje s kubánskou a brazilskou skupinou. Co pro ni znamená tanec? „Vyjádření nějakého příběhu plného emocí. Tanec bez emocí jsou jen kroky.“


Petr Jedinák – fotograf, který fotí ženy při orgasmu. Na vyvrcholení mají pět minut. „Za všechno může Dagmar. Ta mi ho poprvé ukázala. Nebo jsem jí byl natolik zaujat, že jsem ho tentokrát nepřehlédl – orgasmický orgasmus. Takový ten s velkým O. Ten, který ženu unáší mimo realitu, mění vědomí, hraje si s celým jejím tělem i výrazem tváře,“ prozrazuje Petr Jedinák na svém blogu. Když začal pracovat na svém jedinečném projektu, oslovil prý nejdřív kamarádky, pak kamarádky kamarádek a nakonec za ním prý začaly chodit i ženy, které do té doby neznal. Ojedinělé není jen téma projektu, ale i způsob, jakým autor fotografie pořizuje. Jde o starý postup z roku 1851. Mokrý kolodiový proces je specifický v tom, že vzniká jeden jediný a v podstatě nereprodukovatelný originál. Fotograf obraz zachycuje na skleněné desky, které připravuje těsně před focením a které nesmí během focení vyschnout. „Do citlivé vrstvy by se po zaschnutí nedostala vývojka a fotografie by nevznikla. Takže se dostáváme k limitu asi pěti minut, kdy by k vyvrcholení mělo dojít,“ vysvětluje. Techniku, pomocí které dojde k orgasmu, nechává na ženách. „Zda dotyčná použije vibrátor či ne, je čistě na ní. Já ji diskrétně pozoruji a ve správný čas udělám jednu jedinou fotku.“ Aktuálně má soubor přes sedmdesát portrétů a na dalších se stále pracuje.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 18. ledna ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.01.2017 • Nový seriál TEMNÝ KRAJ odstartoval s 1,6 mil. diváků
15.01.2017 • Reality show Robinsonův ostrov už v pondělí na Nově!
14.01.2017 • Na obrazovky přicházejí premiéry oblíbeného Ano, šéfe!
14.01.2017 • Masaryk bude uveden v hlavním programu letošního Berlinale
13.01.2017 • První soutěžní klání amatérských lyžařů hostí od pátku Špindlerův Mlýn
13.01.2017 • Amerika, Mexiko, Irák, Irán a teď i Polsko - seriál První republika dobývá další publikum

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist