Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 02:36:36   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Hokejová Liga mistrů exkluzivně na SportTV do roku 2020

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@sport1tv.cz Přidané: 18.01.2017



Tažení českých klubů v Hokejové Lize mistrů budou moci čeští i slovenští hokejoví fanoušci i nadále sledovat na stanicích Sport1 a Sport2. Ty budou soutěž, která získává stále větší prestiž mezi kluby i fanoušky, vysílat až do roku 2020.


“Jsme rádi, že hokejoví fanoušci v České republice a na Slovensku budou moci sledovat ten nejlepší evropský hokej i po další tři roky na našich stanicích,“ říká Evžen Chlanda, Country Manager AMC Networks International – Central Europe pro Českou republiku a Slovensko, která stanice Sport1 a Sport2 provozuje.

AMC Networks chce i nadále umožnit fanouškům v České republice a na Slovensku sledovat kvalitní duely mezi nejlepšími evropskými týmy. Proto smlouvu s Mezinárodní federací ledního hokeje (IIHF), která letos končí, prodloužila o další tři roky.

„Díky tvrdé práci jak IIHF, tak samotných klubů, má hokejová Liga mistrů stále větší prestiž. K popularitě určitě přispívají i úspěchy českých a slovenských týmů. Spolu se zápasy Slovanu Bratislava v ruské Kontinentální hokejové lize tak nabízíme na stanicích Sport1 a Sport2 velmi silné hokejové portfolio pro diváky jak v České republice, tak na Slovensku,” pokračuje Evžen Chlanda.

Letošní ročník 2016/2017 včera, 17. ledna čekaly semifinálové odvety. “Poslední český zástupce v soutěži, pražská Sparta uspěl ve včerejším duelu s Växjö Lakers, a završí tak dosavadní působení v soutěži účastí ve finále, které může být i vítězné. Finále uvidí diváci živě na obrazovkách stanice Sport1,“ doplňuje Evžen Chlanda.

Samotnou soutěž čekají od nadcházející sezony výrazné změny, které by ji měly ještě více zatraktivnit. Počet účastníků se sníží o třetinu na 32 týmů a zakládající členové už nebudou mít jistotu startu. Mezi 32 účastníky bude mít jedna země maximálně pět zástupců. Jistotou startu bude mít jen vítěz z předchozí sezóny s tím, že své zemi tím nezajistí místo navíc.


Hokejová Liga mistrů na Sport1 a Sport2 v číslech:

Celkem stanice Sport1 a Sport2 v letošní sezoně odvysílají 150 hodin přímých přenosů a celkem 58 zápasů živě. Čísla zahrnují včerejší semifinále i finále, které se hraje 7. února.


O AMC Networks International – Central Europe

AMC Networks International – Central Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central Europe portfolio čítá 12 televizních stanic ve čtyřech žánrech: sport: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, zábavně-vzdělávací: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film Mánia, Film+ a Film Café. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD, služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Jan Huk, PR manager, AMC Networks International – Central Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.01.2017 • Prima ZOOM vás baví i v lednu
13.01.2017 • Australian Open tradičně na Eurosportu
10.01.2017 • Eurosport letos nabídne nejlepší tenisový rok
08.01.2017 • Prima ZOOM vás zasype skvělými dokumenty
06.01.2017 • Verdiho Nabucco v satelitním přímém přenosu MET: Live in HD v sobotu 7. ledna
05.01.2017 • Největší tenisové turnaje ATP v roce 2017 uvidíte na DIGI TV

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist