Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 22:11:23   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

51. Super Bowl - největší sportovní show roku už v neděli exkluzivně na Sport2

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 02.02.2017


Jednu z největších sportovních událostí roku 2017 – 51. ročník Super Bowlu mohou sportovní fanoušci v České republice a na Slovensku sledovat již tuto neděli 5. února na televizní stanici Sport2. V jediném rozhodujícím zápase o vše se v americkém Hustonu utkají Atlanta Falcons a New England Patriots. Přímý přenos finále NFL začíná přesně o půlnoci (00:00) v noci z neděle na pondělí.


Super Bowl, to není jen sportovní událost. Jedná se i o pop-kulturní záležitost, ve které se točí miliardy dolarů. Poločasová přestávka nabízí koncerty těch největších světových hudebních hvězd. Reklamní vstupy jsou pak tématem samy o sobě. Jsou unikátní jak rekordními cenami, tak v originalitě a počtu celebrit, které se v nich objeví.

„Jsme rádi, že fanoušci amerického fotbalu v České republice a na Slovensku budou mít opět po roce možnost si spolu se stanicí Sport2 užít tento neopakovatelný zážitek. Super Bowl, to není jen zápas, ale celá atmosféra a show kolem něj,“ říká Evžen Chlanda, Country Manager AMC Networks International – Central Europe pro Českou republiku a Slovensko

Super Bowl tradičně láme rekordy ve sledovanosti. Třeba ten loňský sledovalo v USA 115 milionů diváků. A s vysokou sledovaností se snoubí i pohádkové částky. V roce 2016 se okolo této show protočilo patnáct a půl miliardy dolarů. Průměrná cena lístku na letošní duel mezi Atlanta Eagles a New England Patriots v současnosti zase atakuje šest tisíc dolarů.

Událost si nechtějí nechat ujít ani celebrity. Přestože původní spekulace mířily na Adele či Beyoncé, nakonec fanoušky na stadionu i u televizních obrazovek Sport2 během poločasové přestávky zabaví popová zpěvačka Lady Gaga.

Ale hlavní bude samozřejmě samotný zápas. Favorit je jasný. Patrioti z New England jsou experty tipováni na vítězství. Jen jejich hvězdný quarterback Tom Brady získal více titulů (6) než celý tým Atlanta Falcons dohromady. Diváky každopádně čeká spousta zábavy. Na straně Falcons se mohou těšit na útočný fotbal. Patriots zase naopak disponují propracovaným systémem, který strojově přesně režíruje již zmiňovaný Brady.


O AMC Networks International – Central Europe

AMC Networks International – Central Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central Europe portfolio čítá 12 televizních stanic ve čtyřech žánrech: sport: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, zábavně-vzdělávací: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film Mánia, Film+ a Film Café. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD, služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Jan Huk, PR manager AMC Networks International – Central Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.02.2017 • Chasing History, exkluzivní seriál o Lindsey Vonn bude mít premiéru 5. února
02.02.2017 • Discovery Channel odvysílá unikátní seriál Obrovské vlaky [ 2 ]
01.02.2017 • E! Módní policie z červeného koberce - SAG 2017
31.01.2017 • Nejlepší světové šipky až do roku 2019 na NOVA Sport
29.01.2017 • Prima ZOOM je s vámi už 4 roky
24.01.2017 • ME v krasobruslení na Eurosportu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist