Regionalnitelevize.cz přinese od 4. 3. nový pořad o rybaření
Autor: Regionalnitv.cz , e-mail: info@regionalnitelevize.cz Přidané: 22.02.2017

Čas na ryby - to je název nového měsíčníku o rybaření, který připravuje produkce regionalnitelevize.cz. Premiéru prvního dílu televize odvysílá v sobotu 4. března v 19.20 hodin. Diváky pořadem provede herec Ladislav Ondřej.


“Pořad ukáže rybářům, jak mohou zvýšit úspěšnost svého koníčku a jak si rybařinu lépe užít. Předvede rybářům méně tradiční techniky rybolovu a také jim představí skutečné ikony mezi rybáři a jejich lovné strategie. Pořad si navíc dává za cíl průběžně oslovovat mládež a přilákat nejen ji, ale také širokou veřejnost k tomuto sportu a přispět tak k šíření a propagaci rybářského sportu jako takového v očích veřejnosti,” představuje televizní novinku vedoucí produkce pořadu a sám vášnivý rybář Milan Zadělák.

První díl pořadu Čas na ryby si podle jeho slov bere na mušku zimní rybaření, lov na dírkách a největší rybářský veletrh v České republice FOR FISHING 2017.


Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už více než 4 roky věnuje pozitivnímu regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření.

e-mail: info@regionalnitelevize.cz
www.regionalnitelevize.cz
www.facebook.com/regionalnitelevize.cz
www.youtube.com/regionalnitelevize

Nalaďte si české regiony na satelitním programu regionalnitelevize.cz. Vysíláme v pozemním digitálním vysílání v MUX8, na satelitu Astra 3B, ve většině velkých kabelových operátorů včetně UPC a v IPTV.


Ing. Eva Stejskalová, jednatel, Regionální televize CZ

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24356/regionalnitelevize-cz-prinese-od-4-3-novy-porad-o-rybareni/