Zvířata, jak je neznáte na Prima ZOOM
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 27.02.2017

Poznejte opravdovou elitu mezi psy a seznamte se s těmi největšími boháči mezi domácími mazlíčky. Neméně vás zaujmou zločinci z říše zvířat.


Vydejte se s námi za zvířaty:

28. 2., 22.20 hod. – Nejbohatší psi světa
Od 28. 2., 23.20 a 23.55 hod. – Na stopě zvířecích zločinů


Nejbohatší psi světa (opakování pátek 3. 3. ve 13.25)

Tito bohatí dědicové všemožných lukrativních impérií nejsou žádnými obyčejnými milionáři. Cestují výhradně limuzínou, spí na zlatem vykládané matraci a nepijí nic, co se jim nenaservíruje v křišťálu. Mají zálibu v diamantech a prázdniny prožívají ve velkém stylu. Oblékají se do nejnovější módy, která stojí malé jmění, pochopitelně doplněné vhodnými šperky. Rychlý výlet soukromým tryskáčem do Mexika pro ně ani nestojí za řeč. V zábavném snímku, ze kterého vám spadne čelist, vás seznámíme s nejbohatšími psy světa. Výčet deseti vůbec nejzazobanějších hafanů také nemůže chybět. A protože součet jejich bohatství činí úctyhodných 660 miliónů dolarů, budete si přát, abyste se do jednoho z těchto rozmazlených chlupáčů rychle převtělili!


Na stopě zvířecích zločinů (11 dílů, dva díly za sebou)

Doktor Rhys Jones bojuje za záchranu ohrožených divokých zvířat na území Walesu. Spolupracuje s policií, skupinami chránícími přírodu a zainteresovanými členy veřejnosti a všichni společně se snaží chránit zvířata před lidmi a lidi před zvířaty. Muž v kómatu způsobeném bodnutím štíra, policista vystrašený tarantulí, sovy trpící nespavostí a vysoká zvěř bez končetin – pro odborníka na divoká zvířata, doktora Rhyse Jonese, je to všechno jenom každodenní dřina. Sledujte, jak tento nebojácný doktor řeší všechny možné zvířecí zločiny i konflikty a setkává se přitom s pachateli, kteří jsou někdy roztomilí, jindy přítulní, ale často také vyloženě nebezpeční.


Máme rádi zvířata a Prima ZOOM!

www.prima-zoom.cz – unikátní online magazín: základní info, program, aktuality, fotografie, zajímavé články a ještě něco navíc.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24373/zvirata-jak-je-neznate-na-prima-zoom/