On line na satCentrum: Martin Ornass-Kubacki, SES Astra CEE
Autor: Redakce satCentrum , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 21.03.2017
SatCentrum pokračuje v úspěšném způsobu komunikace se čtenáři webu satCentrum - pravidelně si zve do „horkého křesla“ u počítače zajímavé osoby, které on line odpovídají na dotazy. Položených buď během níže uvedených dvou hodin, kdy je tento chat „live“ anebo které napíšete dopředu jako svou reakci pod tímto textem. Zde pak budou všechny otázky a odpovědi uloženy k pozdějšímu prohlížení a archivované.


V pořadí už dvacátý sedmý chat proběhl v úterý 21. 3. 2017 v době 13 - 15 hod. Na vaše dotazy odpovídal pan Martin Ornass-Kubacki, Regionální ředitel společnosti Astra pro střední a východní Evropu.

ASTRA je chráněná značka vlastněná společností SES. SES je předním světovým provozovatelem satelitů s flotilou více než 50 geostacionárních družic (GEO) a jako první poskytuje diferencovanou a škálovatelnou nabídku služeb 12 družic na střední oběžné dráze. SES se zaměřuje řešení s přidanou hodnotou v čtyřech klíčových sférách trhu (video, podnikání, mobilita a vládní řešení). Zajišťuje satelitní komunikaci pro televizní a rozhlasové vysílání, pro poskytovatele internetového obsahu a internetových služeb, operátory mobilních a pevných sítí a pro obchodní i státní organizace na celém světě. Portfolio SES zahrnuje satelitní systém ASTRA, která má největší dosah vysílání Direct-to-Home (DTH) v Evropě, a společnost O3b Networks, poskytovatele globálních komunikačních služeb správy dat. Další dceřiná společnost SES, MX1, je jedním z předních poskytovatelů mediálních služeb a nabízí kompletní škálu inovativních digitálních video a mediálních řešení. Další informace najdete na www.ses.com.

Martin Ornass-Kubacki pracuje v SES Astra od roku 2003. Zodpovídá za region střední a východní Evropy, včetně Česka a Slovenska. Má více než 18 let zkušeností v sektoru médií. Pracoval pro televizní produkční společnosti v Londýně a ve Varšavě. Vystudoval kulturní management na Hagen University a je absolventem oboru vizuální komunikace.


Děkujeme všem čtenářům satCentrum za zajímavé dotazy a našemu hostu - panu Martinu Ornass-Kubacki děkujeme za fundované odpovědi!


Redakce satCentrum, 21. 3. 2017



Navštivte i předchozí chaty na satCentrum:

- Martin Ornass-Kubacki - SES Astra CEE

- Jaromír Glisník - M7 Group/Skylink

- Jaromír Glisník - M7 Group/Skylink

- Jiří Kraval - freeSAT

- Eva Sedláčková - BabyTV

- Erika Luzsicza - Film+

- Jaromír Glisník - M7 Group

- Jaromír Glisník - CS Link a Skylink

- Ivan Hronec - Film Europe

- Jiří Kraval - freeSAT by UPC Direct

- Erika Luzsicza - IKO Cable

- Jaromír Glisník - Skylink

- NGC HD, Travel HD, Disney a další kanály distributora CHANNELS

- National Geographic Channel a další stanice distributora CHANNELS

- Juraj Vodný a Michal Šuran - Towercom

- Janis Sidovský - TV Barrandov

- Jaromír Glisník - Skylink

- Daniel Klička - CS Link

- Erika Luzsicza - IKO Cable

- Václav Mozer a Jana Kotábová - Chello Central Europe

- Eva Sedláčková a Lada Dobrkovská - CHANNELS

- Martin Mrnka - Z1

- Jiří Balvín - Óčko

- Marek Kindernay - Nova sport

- Jiří Hojgr - SPORT 5

- Michal Šíma - Eurosport CZ

- Jaromír Glisník - TradeTec

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24378/on-line-na-satcentrum-martin-ornass-kubacki-ses-astra-cee/