Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 00:48:59   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Březnové programové tipy HBO a HBO HD

  Autor: HBO Europe/satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 27.02.2017


Nedělními premiérami tohoto měsíce je rodinný animovaný film Hledá se Dory (Finding Dory) a Lichožrouti. Fanoušky sci-fi potěší poslední film o výpravě USS Enterprise – Star Trek: Do neznáma (Star Trek Beyond). Těsně po vyhlášení prestižních Cen Akademie, můžete na HBO zhlédnout film Za každou cenu (Hell or High Water), který je na Oscara nominován ve čtyřech kategoriích, včetně ceny za nejlepší film!

Exkluzivním titulem na obrazovce hlavního kanálu je nový a hojně diskutovaný dokument z originální HBO produkce V záři reflektorů (Bright lights) o životě hereckých legend Carrie Fisher (princezna Leia ze Star Wars) a její energické a poněkud výstřední matce Debbie Reynolds, hvězdě klasického muzikálu Zpívání v dešti.




Tip měsíce:

STAR TREK: DO NEZNÁMA (Star Trek Beyond)

Režisér Justin Lin a producent J. J. Abrams přinášejí jeden z nejlépe hodnocených akčních filmů roku. Hvězdnou loď U.S.S. Enterprise, která je vyslána na záchrannou výpravu do nejvzdálenějších koutů vesmíru, přepadne nelítostný diktátor Krall, zapřisáhlý nepřítel Federace. Po ztroskotání na dosud nezmapovaném, zato velmi nepřátelském místě jsou kapitán Kirk, Spock a zbytek posádky rozděleni bez sebemenší šance na útěk. Jedině povstalecká mimozemská bojovnice Jaylah je dokáže znovu sjednotit a dostat pryč z planety. Závodí s časem, aby zabránila Krallově smrtící armádě v rozpoutání celogalaktické války.

akční dobrodružné sci-fi

Neděle 26. března, 20:00 hod.



Nedělní premiéry

HLEDÁ SE DORY (Finding Dory)

Oscaroví tvůrci snímku Hledá se Nemo z produkce Disney/Pixar přicházejí s dalším strhujícím podmořským dobrodružstvím plným humoru, fantazie a lásky. Stará známá z prvního oblíbeného animáku, zapomnětlivá modrá rybka Dory, se jednou rozpomene, že i ona má rodiče, kteří po ní možná někde pátrají. Společně s Marlinem a Nemem se vydává svou rodinu hledat. Dočká se pomoci od nerudného chobotničáka Hanka, krátkozraké žraločí kamarádky Naděje i samce běluhy Baileyho, který tvrdí, že jeho vrozená echolokace nefunguje. Ponořte se do vod oceánu – a do filmu překypujícího nezapomenutelnými postavami, ohromující animací a skvělou zábavou!

2016 | 93 minut | All | anim. dobrodružná rodinná komedie
Režie: Andrew Stanton, Angus MacLane

Neděle 5. března 2017, 20:00 hod.


OREL EDDIE (Eddie The Eagle)

Optimistický příběh podle skutečných událostí vypráví o „Orlovi Eddiem“ – tedy Michaelu Edwardsovi (Taron Egerton), poněkud nezvyklém, ale odvážném britském skokanovi na lyžích, který nikdy nepřestal věřit ve své schopnosti. Ani poté, co ho odepsal celý národ. S pomocí charismatického kouče (Hugh Jackman) se sportovec připravuje na zimní olympiádu v Calgary v roce 1988 a svým nezapomenutelným výkonem si tu získává srdce fanoušků po celém světě.

2016 | 101 minut | 12 | biografické komediální drama
Režie: Dexter Fletcher
Hrají: Taron Egerton, Christopher Walken, Hugh Jackman, Keith Allen, Jo Hartley

Neděle 12. března 2017, 20:00 hod.


LICHOŽROUTI (The Oddsockeaters)

Filmovému hitu o radostech a strastech Lichožroutů předcházejí tři bestsellerové dětské knihy renomovaných autorů, básníka Pavla Šruta a ilustrátorky Galiny Miklínové. Právě ta pozvala malé neviditelné ponožkožrouty na filmové plátno. Zde se předškoláci a malí školáci dozvědí více o osudech lichožrouta Hihlíka, podivínského, osamělého Profesora, strejdy Padreho a dalších. Po smrti hodného dědy Lamora Hihlík sebral odvahu a vydal se do světa. Ani v novém lupičském domově u mafiánského strýce a dvou poťouchlých bratranců přes veškerá nebezpečí neopouští své ideály a zásady. Když nakonec přeci jen poruší dvě základní lichožroutí pravidla „Nikdy nevezmeš celý pár“ a „Drž se lidí, ale drž se od nich dál“, pak jenom proto, aby došel k vytouženému cíli: rodině.

2016 | 82 minut | All | animovaný dobrodružný
rodinný film
Režie: Galina Miklínová

Neděle 19. března 2017, 20:00 hod.



Nenechte si ujít

V ZÁŘI REFLEKTORŮ: CARRIE FISHER A DEBBIE REYNOLDS (Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds)

Tento dokument je intimním portrétem hollywoodské majestátnosti ve vší její výstřednosti. Výjimečná dáma Debbie Reynoldsová (hvězda muzikálu Zpívání v dešti) ve svých osmdesáti třech letech stále ještě vystupuje v Las Vegas, oděná ve zlatém lamé. Hraní si ale vybírá svou daň a neblaze se podepisuje na jejím zdraví. Debbieina dcera
Carrie Fisherová – princezna Leila z Hvězdných válek – to těžce nese a její reakce je humorná i srdceryvná zároveň. Je zcela zřejmé, že obě herecké legendy stále spojuje pomyslná pupeční šňůra. Snímek o šoubyznysu a hořkosladké rodinné lásce, natočený ve stylu cinema verité, nás zavádí do samého srdce současného Beverly Hills, kde Carrie
a Debbie žijí spolu pod jednou střechou.

2016 | 90 minut | 12 | biografický dokument z produkce HBO
Režie: Alexis Bloom, Fisher Stevens
Hrají: Debbie Reynolds, Carrie Fisher, Todd Fisher, Griffin Dunne

Sobota 11. března 2017, 20:00 hod.


ŠVAGR (Brother Nature)

Upjatý politik Roger (Taran Killam) plánuje, že požádá dívku svých snů (Gillian Jacobs) o ruku v domě její rodiny u jezera. Všechno se ale zvrtne, když Roger pozná svého potenciálního švagra. Todd (Bobby Moynihan) je táborový poradce na plný úvazek se srdcem ze zlata a bláznivým smyslem pro humor, který se touží stát Rogerovým nejlepším přítelem a zatáhne ho do řady nešťastných událostí. Roger se snaží během příšerných rybářských výprav, létání s tryskovým batohem nad vodní hladinou a sledování muzikálů o historii Spojených států postavit na odpor – ale stát se součástí nové rodiny bude zjevně obtížnější, než se domníval.

2016 | 92 minut | 15 | komedie
Režie: Matt Villines, Osmany Rodriguez
Hrají: Taran Killam, Gillian Jacobs, Bobby Moynihan, Sarah Burns, Bill Pullman

Sobota 11. března 2017, 20:00 hod.


ZA KAŽDOU CENU (Hell Or High Water)

Získá toto drama ze současnosti čtyři sošky Oscara a promění tak všechny své nominace? Příběh jednoho z nejlepších snímků roku se odehrává v západním Texasu, kde je prakticky nemožné odlišit poctivého člověka od psance. Bratři Toby (Chris Pine), rozvedený otec s čistým trestním rejstříkem, a Tanner (Ben Foster)¸ vznětlivý bývalý zločinec, se rozhodnou vyloupit celý řetězec poboček velké banky, která jim chce zabavit rodinné pozemky. Pomsta je sladká – ale jen dokud se sourozenci neocitnou v hledáčku neúprosného texaského šerifa (Jeff Bridges), který si chce před odchodem do výslužby připsat na konto ještě jeden triumfální úspěch. Do splnění plánu zbývá jediná loupež: schyluje se k velkému zúčtování, v němž se střetnou poctivý strážce zákona a dva bratři, kteří kromě rodiny nemají pro co žít. Hudbu k filmu složil Nick Cave společně s Warrenem Ellisem (Bad Seeds a Grinderman).

2015 | 97 minut | 18 | akční kriminální drama
Režie: David Mackenzie
Hrají: Chris Pine, Ben Foster, Jeff Bridges, Gil Birmingham, Buck Taylor

Pátek 17. března 2017, 21:00 hod.


ZASVĚCENÍ (The Goat)

Devatenáctiletý Brad Land (Ben Schnetzer) se celé léto vzpamatovává z děsivého napadení. Je však odhodlaný nastoupit na univerzitu a dostat svůj život zpátky do normálu. Jeho bratr Brett (Nick Jonas) už si na škole vybudoval své postaví a je jedním z hlavních členů bratrstva, které Brada vábí svým příslibem ochrany, popularity a celoživotních přátelství. Brad do spolku zoufale touží patřit, ale Brett má proti tomu výhrady a jeho odmítavý postoj by se mohl stát příčinou jejich rozkolu. Když po slavnostní přísaze následuje pekelný týden, iniciační obřad, který má neprověřené chlapce proměnit v muže, začne jít po řadě mučivých a ponižujících událostí opravdu do tuhého.

2016 | 98 minut | 18 | drsné psychologické drama
Režie: Andrew Neel
Hrají: Ben Schnetzer, Nick Jonas, Gus Halper, Danny Flaherty, James Franco

Pátek 24. března 2017, 21:00 hod.


TABOO (Taboo)

Temně surreálná minisérie Taboo se přesouvá na hlavní kanál HBO, a s českým dabingem! Příběh dobrodruha Jamese Keziaha Delaneyho (na Oscara nominovaný Tom Hardy) se odehrává v Londýně roku 1814. Zjizvený, brutální, tajemný a temný hlavní hrdina byl dlouho považován za mrtvého, ale nyní se vrací z cesty po Africe domů do Londýna, aby převzal, co zbylo z otcova přepravního impéria, a pomstil se těm, kdo jeho otci i jemu samému ublížili. Dědictví po tátovi je pohár plný jedu a James si musí poradit s pavučinou lží i s nepřáteli číhajícími za každým temným rohem, aby se vyhnul odsouzení k smrti. Čekejte konspiraci, vraždy, věrolomnost, lásku, zradu a pořádnou
porci napětí.

2017 | 60 minut | 18 | dobové drama
Režie: Anders Engström
Hrají: Tom Hardy, Michael Kelly, Oona Chaplin, Jonathan Pryce, David Hayman

Pátek 17. března 2017 v 20:00 hod. a každé další pátek, vždy ve 20:00 hod.


RICHARD LINKLATER: SNĚNÍ JE OSUD (Richard Linklater: Dream Is Destiny)

Přední současný americký filmař Richard Linklater dosáhl nesmrtelnosti díky své klasice z devadesátých let minulého století s názvem Omámení a zmatení, získal uznání kritiky za úžasnou trilogii Před a dodal filmovému vyprávění zcela nový rozměr v průkopnickém snímku Chlapectví. Neobvyklé pracovní metody a naprostá nezávislost režiséra v průběhu jeho kariéry ho často stavěly do rozporu s celým filmovým průmyslem. Intimní pohled na kariéru Richarda Linklatera obsahuje zákulisní nahrávky a rozhovory s tímto kreativním vizionářem a zkoumá, jak jeho skromné začátky v Texasu vedly ke vzniku celé řady průkopnických filmů.

2016 | 86 minut | 12 | dokumentární film
Režie: Louis Black, Karen Bernstein

Čtvrtek 30. března 2017, 21:55 hod.



Placený filmový kanál HBO vysílá v kabelových a IPTV sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách DIGI TV, freeSAT, Magio TV, T-Home, Flix TV a Skylink na satelitech Thor 6 na pozici 0,8 st. západně, Amos 2 na pozici 4,0 st. západně, Eutelsat 16A na pozici 16,0 stupňů východně a Astra 3B na pozici 23,5 stupňů východně.

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.
Oficiální stránka Cinemaxu: www.cinemaxtv.cz
Facebook: HBO CZSK, Cinemax CZSK
Twitter: HBO_CZSK
youtube: HBO CZSK

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO a HBO HD, HBO2 i HBO3 si můžete stáhnout na webu satCentrum v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe,
připravila redakce satCentrum, 27. 2. 2017, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.03.2017 • Březnové filmové lahůdky na Cinemaxu
28.02.2017 • Březnové seriálové tipy HBO3
26.02.2017 • Vklouzněte do března s Prima ZOOM
25.02.2017 • E! Živě z červeného koberce: Ceny Akademie 2017
24.02.2017 • Dvořákova Rusalka v satelitním přímém přenosu MET: Live in HD v sobotu 25. února
22.02.2017 • MLS 2017 na Eurosportu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist