Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 21:40:19   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 15. 3. 2017

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 12.03.2017



Herci Vojtěch Kotek a Jiří Mádl, malířka Léna Brauner a IT technik Jiří Spour, který se věnuje vývoji chytrých dětských kočárků, se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 15. března ve 21.35 hod. na Primě.


Vojtěch Kotek a Jiří Mádl – co mají tihle dva společného s Leonardem da Vinci? Všichni tři muži patří mezi ty všestranně nadané jedince a nyní se diváci s oblíbeným hereckým duem mohou vídat i v novém pořadu, jehož název je inspirován právě jménem proslulého vědce a experimentátora Leonarda da Vinci. Naučně zábavný pořad davinci mohou diváci pravidelně sledovat každý čtvrtek na televizi Prima.

Léna Brauner – éterická a nekonvenční malířka, ilustrátorka, která mj. vytváří obrázky ze zbytků dortů a dalších netradičních materiálů. Vnučka herce Vladimíra Brabce. Na okolí Léna často působí, jako by byla z jiného světa. Je fenoménem sociálních sítí. Cokoli, co vytvoří, se v ten moment stane žádaným „zbožím“. Naposledy se vrhla také na tetování. „Musím přiznat, že tetování je pro mě v tuto chvíli trochu problém. Mám několik set zpráv, na které jsem ještě neodpověděla, a prosby o tetování se množí. Já tetování nemám a neumím si představit, že bych na sobě měla obrázky. Myslím, že nahé tělo je nejkrásnější. Jizvy nasbírané za život jsou dostatečná ozdoba,“ říká. Nicméně tetování není to, co ji proslavilo. Známá je především jako malířka: „Jako dítě jsem měla psycho sny a noční můry, v malování jsem našla rituál, který mě z děsů dostával.“ Její malby jsou plné krásných žen. Říká, že určitou fascinaci ženami přiznává. „Ony toho tolik zvládnou. Chovám k ženě jako bytosti hlubokou úctu kvůli tomu, co všechno zastane a co vydrží. Už v době mamutů chlap měl jeden úkol – ulovit mamuta. Na ženách bylo všechno ostatní. Mám ráda mužský pohled na svět, do jisté míry, cítím silně i svou mužskou stránku, umím přepnout na mužské přemýšlení. Zároveň ale vidím a chápu, že soužití muže a ženy je pro ženu někdy dost těžké. My jsme vážně dva samostatné druhy. Přiznávám, že jsem čistý bisexuál, když se ohlédnu zpět, měla jsem daleko víc žen než mužů. Podle mě i to hraje roli, je to možná takový přesah do minulosti, že maluju převážně ženy,“ říká a zároveň dodává, že nyní žije jako klasický heterosexuál, má dítě, partnera, se kterým dítě vychovává a nepodvádí ho prý se ženami.

Jiří Spour – původem IT technik se postaral o nemalý poprask na trhu dětských kočárků. Spolu se svým týmem stál u zrodu kočárku, který má patentovanou technologii na inteligentní pohon. Kromě toho, že kočárek „sám jezdí“, má i automatické houpání, ohřívá kojeneckou stravu, dobíjí mobil nebo tablet. Jde o revoluční světovou novinku a Jiří Spour prozrazuje, že na vývoji pracovali v maximálním utajení přes tři roky. Co za jeho originálním nápadem stojí? Jak vznikla myšlenka na „chytrý“ kočárek pro mimina? „Možná je za tím také určitá forma chlapské lenosti, díky níž už nejednou vzniklo něco zajímavého,“ říká s nadsázkou Jiří. V každém případě je ale pyšný na to, že od samotné myšlenky a patentování systému nakonec došlo k realizaci a že v nejbližší době bude kočárek uvedený na trh.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 15. března ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.03.2017 • Tvoja tvár znie povedome najsledovanejším nespravodajským programom nedele!
11.03.2017 • Příběh o boji s leukémií, naději a síle přátelství - Druhý život Jitky K. na ČT2
11.03.2017 • Odhaleno: Kříž pod Pražským hradem je součástí komunikace nového seriálu Modrý kód
10.03.2017 • ČT art nechá zpívat Mišíka, jeho sedmdesátiny oslaví premiérou dokumentu a koncertem ETC
10.03.2017 • Sobotní seriály na Prima ZOOM
09.03.2017 • Anča a Pepík - první kreslený seriál České televize pro děti, které už odrostly Večerníčku

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist