Tvoja tvár znie povedome najsledovanejším nespravodajským programom nedele!
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 13.03.2017
Skupina Markíza bola v posledný deň uplynulého týždňa trhovým lídrom celodenne aj v prime-time. Fantastické premeny slovenských celebrít na svetoznáme osobnosti, hviezdna porota, obľúbený moderátor Martin „Pyco“ Rausch a najmä vynikajúca zábava - táto kombinácia si aj v nedeľu, 12. marca 2017, podmanila divákov televízie Markíza.


Druhá premiérová epizóda tretej série jedinečnej šou Tvoja tvár znie povedome sa v oboch hlavných cieľových skupinách stala najsledovanejším nespravodajským programom dňa a v rebríčku sledovanosti tak predstihla pôvodný seriál konkurencie.

V strategickej cieľovej skupine 12-54 dosiahla obľúbená zábavná šou vysoko nadpriemerný rating 9,6 % aj trhový podiel 29,1 %. Ďalšie kolo plné neuveriteľných premien, korunované víťazstvom sympatickej herečky Viktórie Valúchovej za brilantné stvárnenie legendárnej americkej speváčky Etty James, si nenechalo ujsť celkovo 468-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov.

Tvoja tvár znie povedome obzvlášť zabodovala v kategórii mladých žien 15-24, ktoré Markíze v čase vysielania šou zabezpečili trhový podiel 43,2 %.

Skupina Markíza (Markíza, Doma, Dajto) bola v nedeľu v obchodne relevantnej cieľovej skupine 12-54 trhovým lídrom celodenne (share 23,7 %) aj v prime-time 19:00-23:00 (share 30,6 %).

Dáta sú analyzované v meraní LIVE + VOSDAL (Viewing On Same Day As Life) – analýza živého vysielania spojená s oneskorenou sledovanosťou prehranou v ten istý deň ako živé vysielanie. Dáta sú od 1. 1. 2017 analyzované s pridaním Hostí.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 13. 3. 2017

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24438/tvoja-tvar-znie-povedome-najsledovanejsim-nespravodajskym-programom-nedele/