Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 15:14:57   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nová řada seriálu Držte krok s Kardashians startuje na E! již v neděli 19. března

  Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 18.03.2017


Již tuto neděli 19. března ve 20:00 hodin startuje na E! premiérová 13. řada populárního seriálu Držte krok s Kardashians. Život nejznámější US reality rodiny stále přitahuje pozornost diváků po celém světě a my jsme rádi, že můžeme nabídnout českým i slovenským divákům nové díly tohoto seriálu jen týden po premiéře v USA.


Kardashians se vrací s premiérovými díly, ve kterých divákům nabídne bližší pohled na nejdiskutovanější událost této řady – přepadení Kim v Paříži. Rodina, na kterou pozvolna dopadají následky loupežného přepadení Kim v Paříži, se semkne, aby tak pomohla Kim čelit následkům tohoto traumatického zážitku. Mladší sestra Khloé má nový vztah a pracuje i na obnovení přátelství s Caitlyn (dříve Bruce Jenner), která byla důležitou součástí jejího života řadu let. Kendall a Kylie se soustředí na své modelingové kariéry, ale nikdy nezapomínají, že rodina je na prvním místě.

Jaké to je nemít nikdy soukromí a být neustále pronásledován médii i fanoušky? Nenechte si ujít nové díly plné dramatických momentů – nejtěžších v jejich dosavadním životě - smíchu a slz, kdy se rodina Kardashians navzájem podporuje v dobrém i špatném.

Sledujte nové díly seriálu Držte krok s Kardashians každou neděli od 20:00 hodin.


O televizním kanále E! v České republice a na Slovensku

Televizní program E! vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce a v ČR je dostupný v nabídkách O2 TV, T-mobile TV, satelitní televize Skylink, dále pak Dragon Internet, NejTV a Poda. Na Slovensku je v nabídkách Orange, Satro, Skylink, Slovanet či Tesmédia.


O NBCUniversal International Networks

NBCUniversal International Networks, globální televizní divize společnosti NBCUniversal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 165 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks and Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Spravuje také filmový kanál Movies 24 ve Velké Británii a Style Networks v Austrálii. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí onair a online zpravodajství na světě, zastřešuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC News.

NBCUniversal International Networks je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia, světově známé zábavné parky i řadu úspěšných internetových společností. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


O Bunim/Murray Production

Producentem seriálu Držte krok s Kardashian je Ryan Seacrest ze společnosti Productions and Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest je také Executive Producent ve společnosti Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins a Farnaz Farjam-Chazan jsou Executive Producenti ve společnosti Bunim/Murray, stejně tak jako Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West a Khloé Kardashian.


Veronika Tamchynová, TV Consulting, zastoupení televizních kanálů E! Entertainment ČR a SR





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.03.2017 • Vydejte se za dobrodružstvím na Prima ZOOM ve 12. týdnu
19.03.2017 • FilmBox na jaro chystá zajímavé seriálové novinky
17.03.2017 • Stanice Discovery představila prémiové seriály a dokument
17.03.2017 • Ovládni svět Badlands s novou hrou Blade Battle
14.03.2017 • Poslední váleční králové Evropy na Viasat History
11.03.2017 • Užívejte darů světa v 11. týdnu na Prima ZOOM

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist