Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 00:34:45   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Dubnové seriálové tipy HBO3

  Autor: HBO Europe/satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 29.03.2017


Placený seriálový kanál HBO3 svým divákům v dubnu nachystal rodinný komediální seriál PRŮMĚRŇÁKOVI VIII. a první řadu historického dramatu ŘÍM z produkce HBO. Dále uvidíme v maratonech seriály SEAL TEAM 6 a BANSHEE I., a také seriály POZŮSTALÍ I.+II. a ÚDOLÍ TICHA - oba dva z produkce HBO.



PRŮMĚRŇÁKOVI VIII. (The Middle VIII.)

Zapomeňte na sportovce, filmové hvězdy a politiky – opravdovými hrdiny současnosti jsou rodiče. A Frankie, ta je přímo superhrdinkou! Milující manželka a matka ze střední třídy, ve středním věku, z amerického Středozápadu pečuje o svou rodinu za cenu věčných ústupků z vlastních očekávání a díky notné dávce ironických fórů. Její flegmatický manžel Mike je vedoucím v místním lomu a cynickým partnerem v každodenním úsilí o výchovu jejich tří zcela „průměrných“ dětí. Nejstaršímu Axlovi se nějakým zázrakem podařilo získat fotbalové stipendium na univerzitě, věčně optimistická Sue pokazí téměř vše, o co se s velkým nadšením pokouší, ačkoli se dostala na vysokou, a nakonec je tu svérázný osmák Brick…

2016 | 20 minut | 12 | rodinný komediální seriál
Režie: Lee Shallat Chemel
Hrají: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer

Sobota 8. dubna 2017 ve 12:05 hod. a každou další sobotu kolem poledne (2 epizody)


ŘÍM (Rome)

První řada velkolepého dvanáctidílného seriálu z produkce HBO začíná v roce 52 před Kristem. Řím je nejbohatší město světa, žije v něm milion obyvatel. Republika se však rozpadá, právní a politický systém je oslaben a moc postupně získává armáda. Po osmi letech války vojevůdce Gaius Julius Caesar dobyl a obsadil území Galů a nyní se vrací do Říma, kde chce prosadit populistický program s radikálními sociálními změnami. Aristokracie je zděšena a postaví se proti němu. V této situaci dva vojáci ze 13. legie, Lucius Vorenus a Titus Pullo, dostanou rozkaz, aby zachránili ukradenou standartu, jež je symbolem Caesarových legií…

2005 | 50 minut | 15 | válečné drama
Režie: Michael Apted
Hrají: Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker, Kenneth Cranham, Ciarán Hinds

Úterý 18. dubna 2017 v 19:05 hod. a dále od úterý do pátku v podvečer



SERIÁLOVÉ MARATONY:

SEAL TEAM 6 (Six)

Válečné akční drama napsal na Oscara nominovaný scenárista a veterán z vietnamské války William Broyles (Trosečník, Apollo 13, Mariňák) spolu se svým synem Davidem Broylesem, bývalým příslušníkem vojenské jednotky pro zvláštní operace. Sledujeme v něm bratrstvo novodobých amerických válečníků z jednotky Námořnictva SEAL Team 6, ty nejlepší z nejlepších. Mají zlikvidovat jistého talibanského lídra, ale během mise odhalí amerického občana, který spolupracuje s teroristy coby džihádistický bojovník. Osmidílný seriál inspirovaný skutečnými událostmi zachycuje práci příslušníků SEAL, složitost jejich soukromého života a jejich rozhodování v momentech, kdy jim jde o život.

2016 | 60 minut | 18 | válečné akční drama
Režie: Lesli Linka Glatter aj.
Hrají: Barry Sloane, Kyle Schmid, Juan Pablo Raba, Edwin Hodge, Brianne Davis

Sobota 1. dubna 2017 ve 21:00 hod.


POZŮSTALÍ I.+II. (The Leftovers I.+II.)

Čtyři roky poté, co několik milionů lidí zmizelo beze stopy, přijíždí Kevin Garvey se svou novou rodinou do jediného města v Americe, jemuž se osudné Nanebevzetí zcela vyhnulo. Jenže na jak dlouho? Ve druhé řadě, která se odehrává čtyři roky po Nanebevzetí a rok po událostech první série, se nyní již bývalý náčelník policie Kevin a jeho nová rodina stěhují z trosek Mapletonu ve státě New York do Jardenu v Texasu, desetitisícového městečka, jemuž se přezdívá Zázrak. Je to jediné město ve Spojených státech, ze kterého nikdo nezmizel. Kevin se zde spřátelí s afroamerickou rodinou Murphyových a doufá, že v tomto moderním ráji najde klid – jenže i tady nakonec svádí boj s démony.

2014, 2015 | 59 minut | 18 | mysteriózní drama z produkce HBO
Režie: Mimi Leder
Hrají: Justin Theroux, Amy Brenneman, Margaret Qualley, Chris Zylka, Christopher Eccleston

Sobota 8. dubna 2017 ve 20:00 hod. - první řada seriálu
Sobota 15. dubna 2017 ve 20:00 hod. - druhá řada seriálu

Na HBO sledujte také nejnovější (a poslední), třetí řadu seriálu: První díl uvidíte v pondělí 17. dubna ve 20:00 hod., následující díly vždy každé další pondělí ve stejný čas.



ÚDOLÍ TICHA (Valea Mutã)

Čtyřdílný krimi thriller z produkce rumunské HBO líčí příběh dvou teenagerů, jejichž tajné setkání se promění v noční můru. Kamarádi Filip a Horia tráví večer v lesní chatce a jejich nevinné škádlení se náhle zvrtne v něco dočista jiného. A pak vedle chatky zastaví auto. Chlapci se stanou svědky několika vražd, a tak se snaží rychle zmizet… Slíbí si, že si nechají všechno pro sebe, jenže k případu je přidělena státní zástupkyně Zamfirová, Filipova adoptivní matka. Oběťmi zločinu jsou navíc členové klanu nebezpečného mafiána, kterého jejich smrt staví do ožehavé situace.

2016 | 60 minut | 15 | kriminální thriller z produkce HBO
Režie: Marian Crisan
Hrají: Vlad Balan, Rodica Lazar, Emilian Oprea, Theodor Soptelea, Ovidiu Niculescu

Sobota 22. dubna ve 21:00 hod.


BANSHEE I. (Banshee I.)

Bývalý trestanec Lucas Hood (Antony Starr) se neuvěřitelnou shodou okolností stane šerifem venkovského amišského městečka, když pátrá po ženě, kterou naposledy viděl před patnácti lety. Tehdy se po vyloupení klenotnictví dobrovolně vzdal policii, jen aby ona mohla uprchnout. Tato žena (hraje ji Ivana Milicevic) nyní žije v Banshee pod jménem Carrie Hopewell, je vdaná za místního okresního prokurátora, má s ním dvě děti a snaží se žít co nejnenápadněji... Dokud se neobjeví Lucas. Banshee je prolezlé korupcí a amišský suverén Kai Proctor (Ulrich Thomsen) tu buduje impérium postavené na drogách, hazardu a výpalném. Lucas se s pomocí bývalého boxera Sugara Batese (Frankie Faison) Kaiovi a jeho gangsterům vzepře…

2013 | 57 minut | 18 | kriminální drama
Režie: Greg Yaitanes
Hrají: Antony Starr, Ivana Milicevic, Ulrich Thomsen, Frankie Faison, Rus Blackwell

Sobota 29. dubna ve 21:00 hod.



Placený seriálový kanál HBO3 vysílá od 21. března 2016 místo HBO Comedy v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, Flix TV, freeSAT, T-Home a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Eutelsat 16A na orbitální pozici 16,0 st. východně, Thor na pozici 0,8 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně.

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.
Oficiální stránka Cinemaxu: www.cinemaxtv.cz
Facebook: HBO CZSK, Cinemax CZSK
Twitter: HBO_CZSK
youtube: HBO CZSK

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2, HBO3 i Cinemax a Cinemax 2 si můžete stáhnout na webu satCentrum v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe, připravila redakce satCentrum, 29. 3. 2017, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.03.2017 • Dubnová nabídka artových filmů na Cinemax 2
27.03.2017 • Dubnové filmové lahůdky na Cinemaxu
26.03.2017 • Prima ZOOM vás ve 13. týdnu nejen baví
25.03.2017 • AMC Networks prodloužilo práva na Formuli 1 - F1 bude exkluzivně na stanicích Sport1 a Sport2 až do roku 2020
24.03.2017 • Mozartova opera Idomeneo v satelitním přímém přenosu MET: Live in HD v sobotu 25. března
23.03.2017 • V Divočině s Bearem Gryllsem na Discovery Channel

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist