Zákazníci freeSAT-u budú mať prémiový obsah balíka FilmBox Pak dva týždne zdarma
Autor: freeSAT/mediamedia , e-mail: info@mediamedia.sk Přidané: 06.04.2017

Zákazníci freeSAT-u si budú môcť medzi 10. a 24. aprílom vychutnať dva týždne seriálov a filmov zdarma. Počas tohto obdobia totiž získajú prístup ku kanálom balíka FilmBox Pak: FilmBox Premium HD, FilmBox Extra HD, FilmBox Plus a FilmBox Family.


Špičkové filmy a hollywoodske trháky na FilmBox Premium HD:

Diváci sa môžu vrátiť do doby kamennej už 15. apríla s dobrodružstvami Flintstonovcov. V tomto hranom spracovaní pôvodne kresleného seriálu Fred Flintstone konečne získa prácu, po ktorej túžil. Nič však nie je zadarmo.

Joseph Gordon-Levitt a Scarlett Johanssonová ukážu neobyčajný spôsob ako nájsť pravú lásku vo filme Don Jon už 16. apríla.

Riddick: Kronika temna (Chronicles of Riddick) je na programe 22. apríla. Päť rokov po Čiernočiernej tme (Pitch Black) prichádza hľadaný zločinec Riddick na planétu Helion Prime. Ocitne sa zoči-voči nájazdníckym Necromongerom, armáde, ktorá si chce buď podmaniť alebo vyhladiť všetkých ľudí vo vesmíre.

Najslávnejšiu lásku na prvý pohľad si možno vychutnať 23. apríla vo filme Notting Hill. Príbeh s Juliou Robertsovou a Hughom Grantom o jednoduchom kníhkupcovi, ktorého život nadobudne nečakaný obrat po stretnutí s najslávnejšou filmovou hviezdou sveta.

Nasledovať bude Umenie klamať, komédia zo sveta, v ktorom nikto nikdy nezaklamal až kým jeden spisovateľ nevyužije príležitosť pre svoj osobný prospech.


Akcia a vyšetrovanie na FilmBox Extra HD:

Akčno-kriminálny seriál Kuriér (Transporter) sa objaví na obrazovkách 14. apríla.

Osemnásteho apríla vo filme Na hrane temnoty (The Edge of Darkness) odhalí detektív z oddelenia vrážd Thomas Craven (Mel Gibson) zločin.

O deň neskôr si diváci budú môcť vychutnať modernú romancu s Keirou Knightleyovou v hlavnej úlohe filmu Včera v noci (Last Night).

Bez poškvrny (Cleanskin) je dobrodružstvom britského tajného agenta, ktorý má za úlohu vypátrať a zlikvidovať britského samovražedného atentátnika a jeho teroristickú bunku.


Počas bezplatného obdobia si zákazníci budú môcť vychutnať aj vysoko hodnotené televízne programy a hollywoodske trháky na kanáloch FilmBox Family a FilmBox Plus.

Všetky tieto seriály a filmy možno získať nastálo predplatením balíka FilmBox Pak na sk.freesattv.tv

FilmBox Premium bude dostupný na pozícii 74, FilmBox Plus na pozícii 66, FilmBox Family na pozícii 67 a FilmBox Extra HD na pozícii 72 pre všetkých zákazníkov freeSAT od pondelka 10. apríla, 8:00 až do pondelka 24. apríla 8:00.

Uvedené pozície platia pre satelitné prijímače, ktoré svojim zákazníkom poskytuje freeSAT.

Viac informácií o ponukách freeSAT, novinky a program nájdete aj na sk.freesattv.tv


O spoločnosti UPC DTH S.à r.l.

Spoločnosť UPC DTH S.à r.l. je kvalitný poskytovateľ satelitných televíznych služieb so sídlom v Luxemburgu, európskom centre satelitných služieb. Svoje služby ponúka v Maďarsku, Českej republike a na Slovensku. Okrem toho riadi satelitné televízne služby poskytovateľa v Rumunsku. Jeho službu Direct-to-Home (DTH), ktorá je známa pod názvom UPC Direct na maďarskom trhu, freeSAT na slovenskom a českom trhu a ako Focus Sat v Rumunsku, využívalo k 31. decembru 2016 viac ako 854-tisíc zákazníkov. UPC DTH S.à r.l. ponúka svojim zákazníkom oceňovanú zákaznícku podporu a vynikajúcu kvalitu signálu, vrátane krištáľovo čistých programov vo vysokom rozlíšení.
UPC DTH S.à r.l. je súčasťou Liberty Global plc


Miloslav Surgoš, PR Manager, mediamedia, 6. 4. 2017

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24538/zakaznici-freesat-u-budu-mat-premiovy-obsah-balika-filmbox-pak-dva-tyzdne-zdarma/