El Clásico budou na DIGI TV komentovat Mareš s Kohákem
Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 11.04.2017
Vrcholem jarní sezony španělské fotbalové La Ligy bude tradiční El Clásico. Mimořádný zážitek ze sledování utkání Realu Madrid s Barcelonou nabídne svým divákům DIGI TV, která bude duel v neděli 23. dubna od 20:45 hod. na kanálu DIGI Sport 3 HD exkluzivně přenášet. Vrcholem doprovodného programu bude tzv. El Clásico jinak: alternativní komentář v podání Leoše Mareše a Jakuba Koháka, kteří kromě fotbalové erudice dodají i vtip a pohled fanoušků.


O své ale nepřijdou ani ti diváci, které zajímá výhradně zápas: fotbalový expert Michal Hrdlička připravuje studio se zajímavými hosty a přímo ze stadionu Santiago Bernabéu v Madridu bude duel spolukomentovat bývalý reprezentant Tomáš Ujfaluši.

„El Clásico představuje fotbalový svátek pro celé Španělsko, o průběh a výsledek tohoto tradičního střetnutí Realu Madrid s Barcelonou se ovšem zajímají fotbaloví fanoušci po celém světě. Jsme proto rádi, že můžeme těm českým jeden z vrcholů sezony na kanálu DIGI Sport 3 HD zprostředkovat. Přípravu na toto utkání jsme pojali jako velkou výzvu a jsme rádi, že můžeme televizním divákům nabídnout komentář přímo ze stadionu, studio se zajímavými hosty, a především originální komentář Jakuba Koháka s Leošem Marešem. Věříme, že si utkání žádný fotbalový fanoušek nenechá ujít a bude se u něj dobře bavit,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ, která provozuje satelitní Novou DIGI TV a internetovou DIGI2GO.

Leoš Mareš a Jakub Kohák jsou dlouholetí přátelé a fanoušci kvalitního fotbalu. V den El Clásika se stanou rivaly. Leoš Mareš fandí Realu Madrid, naproti tomu Jakub Kohák Barceloně. I tento fakt jejich alternativní komentář El Clásika okoření, společně s jejich vtipem, pohotovostí a vzájemnou sehraností. Na svůj příspěvek k fotbalovému svátku letošního jara lákají fanoušky ve videopozvánce. „Máme první poločas, druhý poločas a o přestávce máme přestávku,“ říká Leoš Mareš. „Mně volal Messi, že do toho dá všechno. A věřte tomu, že jo,“ doplňuje Jakub Kohák. Oba budou zároveň mezi hosty předzápasového studia, kterým bude fanoušky provázet fotbalový redaktor DIGI Sportu Michal Hrdlička.

Kromě alternativního komentáře Mareše a Koháka si fotbaloví fanoušci mohou zvolit audiostopu s komentářem přímo ze stadionu Santiago Bernabéu v Madridu. „Komentátory utkání budou Marek Skáčik z DIGI Sportu, spolu s ním přiblíží fanouškům utkání bývalý reprezentant Tomáš Ujfaluši, který fotbalové prostředí ve Španělsku velmi dobře zná ze svého působení v Atlétiku Madrid,“ říká Michal Hrdlička.

Na studio, které zápas doprovodí, se velmi těší a slibuje do něj velmi zajímavé hosty. „Jejich jména včas prozradíme a fanoušci se mají opravdu na co těšit. El Clásico je pro mě největším fotbalovým svátkem, který si nikdy nenechám ujít. Zápasy mají neopakovatelnou atmosféru danou dlouholetou rivalitou i soubojem dvou největších fotbalových hvězd současnosti – Cristiana Ronalda a Lionela Messiho,“ doplňuje Michal Hrdlička.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize pod obchodní značkou Nová DIGI TV a internetové televize DIGI2GO. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, španělskou La Ligu nebo tenisové turnaje ATP. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Ing. Jaroslav Martínek, Mediální zastoupení DIGI CZ, PP Partners Prague


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24554/el-clasico-budou-na-digi-tv-komentovat-mares-s-kohakem/