Finále Slovnaft Cupu exkluzívne na obrazovkách TV Dajto!
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 19.04.2017
Športoví fanúšikovia sa môžu už teraz začať tešiť na finále 48. ročníka Slovenského pohára vo futbale - Slovnaft Cupu. Dva najlepšie slovenské kluby súčasnosti zabojujú o víťaznú trofej na štadióne NTC Poprad v priamom prenose televízie Dajto už v pondelok, 1. mája 2017, so začiatkom o 16:10 hod.


"Televízia Dajto je okrem kvalitných akčných filmov a seriálov aj domovom atraktívnych športových podujatí. Sme veľmi radi, že už po štvrtý raz sa medzi ne zaradí aj finále Slovnaft Cupu," povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Zloženie finalistov sľubuje zaujímavý súboj, keďže sa v ňom predstaví vlaňajší finalista a najúspešnejší klub na Slovensku ŠK Slovan Bratislava a druholigový tím MFK Skalica. Favoritom sú jednoznačne "belasí", ale Skaličanov určite bude motivovať fakt, že v prípade víťazstva si môžu zahrať v Európskej lige UEFA.

O celkové víťazstvo sa hrá na jeden zápas, ak sa skončí v riadnom hracom čase nerozhodne, tak sa stretnutie po 5-minútovej prestávke predlžuje o 2x15 minút. Ak sa však nerozhodne ani v nadstavenom hracom čase, tak víťaz trofeje vzíde až z kopov na bránu zo značky pokutového kopu.

Komentátorom finálového zápasu Slovnaft Cupu bude Miroslav Špaček a reakcie trénerov a hráčov po zápase divákom sprostredkuje redaktor Tomáš Kurilla.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24583/finale-slovnaft-cupu-exkluzivne-na-obrazovkach-tv-dajto/