Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 12:27:36   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Premiérová série Holky pod zámkem od 10. května na TV Nova

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 25.04.2017


Ve středu 10. května odvysílá televize Nova premiérový díl dokumentární série Holky pod zámkem. Série odhaluje pohled do soukromí a duší žen, které si odpykávají trest v ženských věznicích ve Světlé nad Sázavou, Opavě a Velkých Přílepech. V jednotlivých dílech se diváci dozvědí, co dostalo ženy za mříže a jak se dívají na své trestné činy dnes. Díky štábu diváci nahlédnou do režimu ženských věznic i nepsaných pravidel přežití. Jak se se situací vyrovnává jejich nejbližší okolí a co budou dělat, až je propustí?


„Díly uvedené v roce 2015 byly velmi populární a dosahovaly průměrně téměř 30% podílu na sledovanosti v cílové skupině 15-54. Mezi diváky vzbudily jednotlivé příběhy velký ohlas, proto jsme se rozhodli v tomto netradičním televizním projektu pokračovat a od 10. května divákům přineseme další silné příběhy žen z českých věznic,“ říká Alex Ruzek, ředitelka sekce programu skupiny Nova.

„Sérii dokumentů z ženských věznic jsme natáčeli po dobu 8 měsíců. V každé z věznic jsme našli několik žen, které byly ochotny se s námi podělit o svůj příběh, odvyprávět, jak se do vězení dostaly a jak tam pobyt prožívají. U dvou z nich se nám podařilo natočit i jejich propuštění, v některých příbězích diváci uvidí i jejich příbuzné a blízké. Kromě osobních příběhů odsouzených divákům ukážeme, jaký je tam režim, jaké jsou povinnosti odsouzených a jak se s nimi pracuje, aby se po propuštění snižovala pravděpodobnost, že se do výkonu trestu zase vrátí,“ prozradila kreativní producentka pořadu Jana Rezková, která stojí i za úspěšnou reality show Výměna manželek.

„V každém příběhu, který jsme natáčeli, se vás něco dotkne. Žena, která sedí potřetí, se vám svěří, že byla v mládí zneužívána vlastním otcem. Vidíte krásnou holku, které je 20, vyrůstala v normální rodině a život jí zničily drogy, ke kterým se přes přítele dostala ve 14 letech. Mladá holka, které doma její máma vychovává její 2 děti a další 2 mladší dala k adopci. Jsou to tragické příběhy zničených životů, kde společným jmenovatelem bývá špatné rodinné zázemí a drogy. Ale máme tam i příběh vysokoškolačky, která byla účastnicí automobilové nehody, při které zemřel člověk. A to je pro mě nejsilnější příběh, je to něco, co se může stát komukoli a kdykoli. Tenhle příběh je ještě o to zajímavější, že to vypadá, že byla odsouzena za čin, který neudělala,“ dodala výkonná producentka projektu Tereza Krejčí.

Hned v prvním díle se diváci detailněji seznámí s životním příběhem ženy, která na sebe vzala vinu svého přítele, který na přechodu pro chodce srazil starého muže. Zdánlivě lehká nehoda však měla nedozírné následky a ovlivnila mnoho životů. Jak se se svou vinou vyrovná dobře situovaná žena, která se náhle musí začlenit do vězeňské skupiny a mnoho dalších strhujících příběhů uvidí diváci v nové dokumentární sérii.


Ve středu 10. května ve 21.35 odstartuje na TV Nova premiérová dokumentární série Holky pod zámkem.

YOUTUBE: https://youtu.be/JgvM4em2uDs


Martina Vrňáková, PR a Brand Koordinátor, TV Nova


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.04.2017 • Včerejší díl Ulice trhal rekordy letošního roku
25.04.2017 • Horná Dolná suverénne najsledovanejším programom pondelka!
24.04.2017 • Skupina Nova za minulý týden svým programem zaujala více než 40 % diváků
24.04.2017 • Štvrťfinále MS do 18 rokov Rusko - Slovensko sledovalo 350-tisíc divákov, online sledovanosť prelomila internetový rekord
24.04.2017 • Pořad Jak se staví sen startuje 1. května
22.04.2017 • Show Jana Krause – 26. 4. 2017

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist