Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 15:36:44   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Rakitić, bomba k tyči! Mareš s Kohákem u El Clásika bavili

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 25.04.2017


Nedělní El Clácico mohli fanoušci na DIGI TV sledovat také s alternativním komentářem v podání Leoše Mareše a Jakuba Koháka. A zejména druhý jmenovaný se do role vžil. „Vystřel to, hele, to je nádhernej gól. Rakitić, bomba k tyči,“ komentoval například gól Barcelony na 2:1. „To je génius,“ vykřikl, když Messi v samotném závěru brankou na 3:2 rozhodl.


Leoš Mareš s Jakubem Kohákem byli hosty předzápasového studia, v němž seriózně odpovídali na otázky Michala Hrdličky o svém vztahu k Realu, Barceloně i El Clásiku. Jakub Kohák si ale stejně neodpustil vtípek, když přiběhl do studia a požádal o autogram Karola Kisela, který předzápasovým studiem provázel jako expert.

Samotné komentování Mareše s Kohákem mohli diváci poslouchat na alternativní zvukové stopě, která doplnila klasický komentář v podání Marka Skáčika a bývalého reprezentanta Tomáše Ujfalušiho. Zároveň DIGI TV přenášela jejich komentování formou streamu na svých facebookových stránkách. Stream přilákal přes tři tisíce fanoušků.

Na videu se můžete podívat na sestřih toho nejlepšího: https://www.youtube.com/watch?v=zWY38VmkRBk&feature=youtu.be

Uvidíte na něm například, jak Leoš Mareš v klidu večeří, zatímco Jakub Kohák komentuje dění na hrací ploše. Jindy zas Jakub Kohák zkouší bezkrevný komentář jako v osmdesátých letech. „Vítáme vás v zápase. Messi přišel o míč, Casemiro, Kroos, Marcelo. Dává doleva na Ronalda, ten rychlými kroky dostihl míč, dělá si prostor, ter Stegen chytá,“ vykládá Jakub Kohák bez stopy emoce v hlase.

Když se na hřišti přiostřilo, okamžitě byli zpět v roli. „Ale pozor, všechny srandy pryč. Leo nám krvácí z obličeje,“ popisuje Jakub Kohák zranění Lionela Messiho, kterého zasáhl loktem od Marcelo. Messi poté hrál s bílým kapesníkem v puse. „Tak tahle fotka bude zítra na všech sportovních webech,“ glosoval moment Leoš Mareš.

Jakuba Koháka dokázala hra strhnout. „Vystřel to, hele, to je nádhernej gól. Rakitić, bomba k tyči. No to je nádhera. Venku, u svých největších rivalů. Barcelona vede 2:1, přátelé.“

V klidnější chvíli Leoš Mareš říká: „Dostávám pokyn z režie, že děvčata se na nás dívají na Facebooku a málo se prý usmíváme. To si nemyslím, protože Jakub je alespoň pro mě tak zábavný, že se usmívám pořád.“ Jakub Kohák reaguje znovu pohotově: „Já jsem si pro tenhle případ připravil to, co k dnešnímu zápasu neodmyslitelně patří. Je to Messiho kapesník v puse. V tuto chvíli mě můžete vidět na streamu jako Messiho, když atakoval bránu s kapesníkem v puse.“

V jejich komentáři přes nadsázku a legrácky neunikly žádné důležité momenty: vyloučení kapitána Sergia Rámose, který se vyfauloval na Messim, vyrovnávací branku Realu na 2:2 při hře o deseti stejně jako rozhodující moment zápasu. Zatímco Leoš Mareš odpočítával poslední vteřiny zápasu, Jakub Kohák jásal: „Messi, gól! Já se zblázním, to snad není možné. To je génius! Já jsem to říkal, že to dá Barcelona. Messi je neskutečnej!“

„Chtěl bych zmínit vizionářskou schopnost Jakuba Koháka, protože on před zápasem říkal: Volal mi Messi a říkal mi, že do toho dá všechno. Kamaráde, ty jsi Nostradamus,“ poznamenal Leoš Mareš po zápase uznale.

El Clásico se vydařilo. Hrál se skvělý fotbal, Michal Hrdlička připravil s kolegy z DIGI Sportu kvalitní a atraktivní studio, Tomáš Ujfaluši zvládl komentátorskou premiéru také znamenitě (mimochodem tipl přesný výsledek – 3:2 pro Barcelonu).

To hlavní ale předvedli hráči na ploše: El Clásico s pořadovým číslem 233 přineslo mimořádný fotbalový zážitek a bylo bezesporu vrcholem sezony. Ta ale zdaleka nekončí a po vítězství Barcelony v El Clásiku se bude o titul zřejmě bojovat až do konce. Španělkou ligu nabízí fotbalovým fanouškům v České republice exkluzivně DIGI TV na kanálu DIGI Sport 3 HD.


Ing. Jaroslav Martínek, Mediální zastoupení DIGI TV, PP Partners Prague, 25. 4. 2017


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.04.2017 • Žasněte nad světem, jaký je - v 17. týdnu na Prima ZOOM
21.04.2017 • Lifestylová stanice TLC slibuje v sezóně 2017-2018 ještě více inspirativních a překvapivých původních pořadů
21.04.2017 • El Clásico na DIGI TV bude premiérou Tomáše Ujfalušiho v roli televizního komentátora, DIGI TV nabídne také alternativní komentář El Clásika v podání
20.04.2017 • Discovery Channel představil své programové schéma pro sezónu 2017-2018
20.04.2017 • Čajkovského opera Evžen Oněgin v satelitním přímém přenosu MET: Live in HD v sobotu 22. dubna 2017
17.04.2017 • DIGI TV odvysílá tenisový turnaj ATP Masters v Monte Carlu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist