Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 16:49:13   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Sportovní program na DIGI TV doplňují hity na Eurosportu

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 29.04.2017


Do nabídky DIGI TV neodmyslitelně patří kanály Eurosport 1 a Eurosport 2. Divákům jak satelitní Nové DIGI TV, tak televize přes internet DIGI2GO jsou k dispozici již v základním programovém balíčku. Kanály Eurosportu jsou zároveň nedílnou součástí unikátní nabídky dvanácti sportovních kanálů DIGI TV.


Květnová nabídka je mimořádně lákavá: Eurosport přinese řadu lahůdek pro vyznavače různých sportů v čele s německou fotbalovou Bundesligou, cyklistickým Giro d'Italia či French Open, druhým letošním tenisovým grand slamem.

„Eurosport je důležitou součástí programového portfolia DIGI TV a neodmyslitelnou součástí její nabídky. Jsme rádi, že jeho prostřednictvím můžeme v květnu nabídnout našim divákům prvotřídní tenis z turnaje French Open. Završí naši exkluzivní nabídku antukových turnajů ATP World Tour Masters v Monte Carlu, Madridu a Římě, jež vysíláme na kanálech DIGI Sport. Podobně Bundesliga doplňuje naši exkluzivní fotbalovou nabídku anglické Premier League a španělské La Ligy. Giro d'Italia, jeden z nejslavnějších cyklistických závodů světa, zase k obrazovkám přiláká početnou komunitu fanoušků silniční cyklistiky,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ.

Kromě uvedených hlavních taháků si na Eurosportu přijdou na své příznivci motorsportu. V květnu jsou v kalendáři Mistrovství světa cestovních vozů FIA dva závody: 14. května na Hungaroringu v Maďarsku a 27. května na Nürburgringu v Německu. MS Endurance, tedy světový šampionát vytrvalostních závodů, nabídne 6. května závod 6 hodin ve Spa-Francorchamps, které bude posledním podnikem před červnovým vrcholem v podobě slavného 24 hodin v Le Mans. Fanoušci rally zase uvidí 5.-7. května Rally Islas Canarias, druhý letošní díl FIA Mistrovství Evropy v rally. A konečně Britský šampionát superbiků 2017 nabídne na přelomu května a června podnik v Oulton Parku.

Kromě bohatého programu na kanálech Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD je na DIGI TV sportovním fanouškům k dispozici dalších deset sportovních kanálů. Základním pilířem jsou kanály DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD a DIGI Sport 3 HD, na nichž DIGI TV nabízí divákům exkluzivní sportovní obsah v podobě britské fotbalové Premier League a Sky Bet Championshipu, španělské La Ligy, tenisových turnajů ATP World Tour nebo seriálu bojových sportů Enfusion Live. V nabídce DIGI TV jsou též Sport 1 HD, Sport 2 HD, ČT Sport HD, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, Golf Channel a Arena Sport HD.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize pod obchodní značkou Nová DIGI TV a internetové televize DIGI2GO. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, španělskou La Ligu nebo tenisové turnaje ATP. Služba DIGI2GO je podle nezávislého hodnocení Cnews.cz nejlepší televizí přes internet na českém trhu. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Ing. Jaroslav Martínek, Mediální zastoupení DIGI TV, PP Partners Prague



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.04.2017 • Vydejte se na cestu s Prima ZOOM v 18. týdnu
28.04.2017 • Květnové seriálové hity HBO3 s Twin Peaks mánií
27.04.2017 • Eurosport nabídne na jaře a v létě nejlepší tenis, cyklistiku i atletiku
25.04.2017 • Rakitić, bomba k tyči! Mareš s Kohákem u El Clásika bavili
23.04.2017 • Žasněte nad světem, jaký je - v 17. týdnu na Prima ZOOM
21.04.2017 • Lifestylová stanice TLC slibuje v sezóně 2017-2018 ještě více inspirativních a překvapivých původních pořadů

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist