Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 16:12:55   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Michal Hrdlička do talkshow Česká ulička pozval přítelkyni, tenistku Karolínu Plíškovou

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 22.06.2017


Hodně pikantní nádech má aktuální díl talkshow Česká ulička Michala Hrdličky, kterou známý komentátor připravuje ve spolupráci s DIGI TV. Vyzpovídal třetí hráčku světového žebříčku, favoritku nadcházejícího Wimbledonu a zároveň svou přítelkyni Karolínu Plíškovou, s níž už rok žije. A také ji již několik měsíců zastupuje jako manažer, když nahradil marketingovou agenturu Česká sportovní.


Karolína Plíšková v pořadu, který je uveřejněn na webových stránkách digisupersport.cz, otevřeně mluví o své kariéře, o srovnávání mužského a ženského tenisu nebo třeba o kontroverzním návratu Marie Šarapovové na kurty po trestu za doping. Stranou nezůstala ani osobnější témata.

„Natáčení bylo poměrně složité, pro mě to byl možná nejtěžší rozhovor vůbec. Pokud tedy nepočítám svoje první vystoupení před kamerou před skoro deseti lety, ale to byla nováčkovská tréma. Vím, jak je těžké Karolínu někam vůbec dostat, proto jsem nechtěl zklamat ji a samozřejmě ani diváky. Já o svojí partnerce všechno vím, nemáme před sebou žádné tajnosti, tak jsem se snažil vybrat taková témata, která by mohla být zajímavá i pro diváky. Na kurtech působí chladně a bez emocí, přitom realita je úplně jiná, my se spolu od rána do večera smějeme. Takže by lidé měli poznat i tuhle druhou tvář,“ hodnotí rozhovor Michal Hrdlička a doplňuje: „Mimochodem, čistě z pracovního hlediska, Karolína je skvělým respondentem, mluví moc hezky a odpovídá věcně. V tomto ohledu patří mezi profesionálními sportovci určitě k těm lepším.“

Přestože Karolína Plíšková s Michalem Hrdličkou tvoří pár a žijí spolu, předem témata rozhovoru neprobírali. „Není nic, o čem bych a priori nechtěla mluvit,“ říká Karolína Plíšková. Přestože rozhovor proběhl v pohodovém duchu, přiznala, že se tváří v tvář svému životnímu partnerovi a zároveň manažerovi necítila úplně komfortně. „Připadalo mi divné odpovídat mu na otázky, u kterých předem ví, co řeknu. Ale beru to tak, že je to pro lidi, aby se o mně také něco dozvěděli. Normálně takovéto rozhovory odmítám, ale tenhle jsem přijala právě proto, že ho dělal Michal,“ dodává česká tenisová jednička.

Nový projekt Česká ulička Michala Hrdličky umístila DIGI TV na webové stránky digisupersport.cz, informace jsou k dispozici i na Facebooku. Kromě České uličky Michala Hrdličky najdou návštěvníci na stránkách digisupersport.cz také aktuální informace z fotbalové anglické Premier League, španělské La Ligy či z tenisových turnajů ATP, které DIGI TV v České republice exkluzivně vysílá. Nechybí ani kompletní program sportovních kanálů DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD a DIGI Sport 3 HD.

Pořad Česká ulička Michala Hrdličky má pevnou skladbu, natáčí se dvakrát měsíčně na terase administrativního centra Florentinum v centru Prahy. Hosty známého moderátora jsou osobnosti z českého sportovního života, které se nezdráhají mluvit o dění v zákulisí ani odpovídat na otázky osobnější povahy. V premiérovém díle hokejista Radek Smoleňák kromě sportu hovořil také o vyhlášených letních akcích hokejistů na Máchově jezeře, fotbalový internacionál Ladislav Vízek zavzpomínal na to, jak se spoluhráči po zápasech chodili na vínečko do Odry v pražských Bohnicích, nebo jak mu, ještě jako hráči, v Německu nabízeli emigraci. Známá plážová volejbalistka Kristýna Kolocová se zase vrátila k rozchodu populárního beachvolejbalového páru, který tvořila s Markétou Slukovou.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize pod obchodní značkou Nová DIGI TV a internetové televize DIGI2GO. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, španělskou La Ligu nebo tenisové turnaje ATP. Služba DIGI2GO je podle nezávislého hodnocení Cnews.cz nejlepší televizí přes internet na českém trhu. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Ing. Jaroslav Martínek, PP Partners - PragueMediální zastoupení DIGI TV



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.06.2017 • Česká Miss 2017 poběží na regionalnitelevizi.cz
18.06.2017 • Pojďte se pobavit a žasnout na Prima ZOOM ve 25. týdnu
16.06.2017 • UHD1 dnes s cestovatelskou reportáží z Nepálu v Ultra HD na družici Astra
14.06.2017 • Skupina Nova chystá k Wimbledonu exkluzivní doprovodný program
13.06.2017 • Největší domácí zoo na jižní polokouli
11.06.2017 • Poznávejte svět s Prima ZOOM ve 24. týdnu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist