Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 12:33:30   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Eurosport a Peter Sagan společně v exkluzivní kampani během Tour de France

  Autor: Media:List CZ , e-mail: info@medialist.cz Přidané: 27.06.2017


Chcete se na něco zeptat mistra světa během nejslavnějšího cyklistického závodu? Fanoušci cyklistiky na celém kontinentu se mohou těšit na exkluzivní programové partnerství mezi Eurosportem – Domovem cyklistiky – a mistrem světa UCI Petrem Saganem během nadcházející Tour de France.


Peter Sagan bude v letošním roce startovat na Tour de France v dresu týmu BORA - hansgrohe a bude na otázky fanoušků odpovídat během živých přenosů Eurosportu. Peter Sagan bude vybírat nejzajímavější dotazy s hashtagem #AskSagan ze sociálních sítí.

Kromě odpovědí v přenosech Eurosportu z Tour de France, které tento rok poprvé zahrnují živě každou minutu závodu, budou moci fanoušci sledovat kampaň #AskSagan na Eurosport.com, na facebookovém profilu Eurosportu, na Twitteru a Instagramu, navíc i na Petrových osobních profilech na Facebooku a Twitteru.

Peter Sagan startoval na Tour de France pětkrát a pokaždé vyhrál bodovací soutěž. Je jediným jezdcem v historii, který to dokázal. V roce 2017 bude Peter poprvé startovat za tým BORA - hansgrohe a bude chtít vyrovnat rekord Erika Zabela se šesti vítězstvími. A přidat ke svým dosavadním sedmi další vítězné etapy v největším cyklistickém závodě světa.

Peter Sagan ke kampani uvedl: „Jsem nadšený z tohoto společného projektu s Eurosportem, který ještě více spojí fanoušky a diváky s krásným sportem jako je cyklistika. Buďte kreativní, zeptejte se mě na to, co vás zajímá, použijte hashtag #AskSagan a já budu na nejlepší dotazy každý den odpovídat během vysílání Tour de France.“


Laurence Schirrecker-Mothesová, globální ředitelka cyklistické produkce Eurosportu: „Peter je nejoriginálnějším a nejcharismatičtějším jezdcem v pelotonu, který opravdu přesahuje hranice sportu, takže jsme potěšeni vzájemnou spoluprací. Jeho úspěch, styl a humor mu vytvořily globální fanouškovskou základnu a jsme vzrušení tím, že naši diváci v celé Evropě a po celém světě budou mít příležitost pokládat mu prostřednictvím našich digitálních platforem dotazy během Tour de France.“

Kampaň #AskSagan bude zahájena exkluzivní živou facebookovou událostí ve čtvrtek 29. června v Düsseldorfu v předvečer 104. ročníku Tour de France. Fanoušci by měli pro další informace sledovat facebookový profil Eurosportu a profily Petra Sagana na sociálních sítích.

V tomto roce bude Eurosport vysílat z TdF o 25 hodin živého vysílání navíc proti minulému roku a poprvé každou minutu závodu, tedy přenosy všech etap od startu do cíle.

Živé pokrytí Tour de France bude doplněno dalšími funkcemi internetového přehrávače Eurosport Player, který divákům umožní sledovat vlastní závod výběrem z pěti kamer.



O EUROSPORTU

Eurosport je panevropská jednička ve sportovním vysílání, která spojuje fanoušky a sportovce během největších sportovních událostí. Eurosport je Domovem olympijských her v Evropě a přináší olympijské hry vice a vice divákům na všech platformách, než kdykoli předtím. Eurosport je domovem cyklistiky, tenisových grandslamů a zimních sportů. Eurosport 1, Eurosport 2 a Eurosport News mají 236 milionů kumulativních předplatitelů v 94 zemích v Evropě, Asii, Africe a na Blízkém východě. Eurosport.com je jedničkou na poli on-line sportovních portálů s průměrem 14,5 milionů uživatelů měsíčně. Eurosport Player nabízí v 52 zemích přístup k největším sportovním akcím na všech platformách. Eurosport Events je divize expertů společnosti v managementu a podpoře mezinárodních sportovních akcí. Více informací na corporate.eurosport.com.


O BORA – hansgrohe

Od roku 2015 je BORA hlavním a titulním sponzorem týmu UCI World Team BORA - hansgrohe. Tým řídí společnost Ralph Denk pro cycling GmbH, která rovněž vedla Team NetApp (2010–2012), Team NetApp - Endura (2013–2014), Team BORA - Argon18 (2015–2016) a sídlí v Raublingu (Německo). Smlouva mezi oběma stranami, BORA a Ralph Denk pro cycling GmbH, stejně jako dohoda s titulním sponzorem hansgrohe, byla uzavřena až do konce roku 2019, což naznačuje dlouhodobou strategii projektu. Součástí této strategie je vybudovat BORA - hansgrohe jako značku s vlastní identitou. Tato týmová identita je založena na filozofii „přirozená jízda“. Za méně než 5 let je tým pevnou součástí UCI World Tour. Jednalo se o jediný tým kategorie UCI Professional Continental, který se účastnil během pouhých tří let všech tří Grand Tours.


Vít Rosenbaum, Media:List CZ, 27. 6. 2017


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.06.2017 • Na AMC staruje ve čtvrtek druhá řada série Preacher
24.06.2017 • Buďte u toho s Prima ZOOM ve 26. týdnu
22.06.2017 • Michal Hrdlička do talkshow Česká ulička pozval přítelkyni, tenistku Karolínu Plíškovou
19.06.2017 • Česká Miss 2017 poběží na regionalnitelevizi.cz
18.06.2017 • Pojďte se pobavit a žasnout na Prima ZOOM ve 25. týdnu
16.06.2017 • UHD1 dnes s cestovatelskou reportáží z Nepálu v Ultra HD na družici Astra

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist