Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 09:05:08   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 12. 7. 2017

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 12.07.2017


Přes léto vám budeme opět přinášet reprízy těch nejzábavnějších dílů a nejzajímavějších hostů. Na nové díly se těšte opět od 6. září 2017. Herec Jan Cina, neonatoložka Barbora Fišárková a dětská herečka Ema Švábenská se představí v repríze Show Jana Krause ve středu 12. července ve 21.20 hod. na Primě.


Jan Cina – herec, který v posledních měsících válcuje český showbyznys a má všechny předpoklady pro to, aby mu byl přiznán titul Objev roku. Na podzim uchvátil diváky coby nepřehlédnutelný herec hned ve dvou výrazných seriálech, jeho výkony v hudební soutěži se staly hity sociálních sítí. Nově ztvárňuje hlavní roli prince v divadelní hře Šíleně smutná princezna, kterou uvádí divadlo Studio DVA a objevil se v jedné z hlavních rolí v nové vánoční pohádce. Na konzervatoři založil s herečkou Marií Doležalovou komediální hudební seskupení Olats Otesoc. První zásadnější roli dostal v roce 2002 ve filmu Smradi. Později byl obsazen do hlavní role v muzikálu Quasimodo a o pár let později dokonale ztvárnil psychopatického vraha Jacka Rozparovače v muzikálu Přízrak Londýna. Žije s hercem Petrem Vančurou a jejich vztah patří mezi nejstabilnější v českém showbyznysu. Dvojice společně dokonce účinkovala i v několika divadelních hrách. Alternovali se například v muzikálu Quasimodo a nejlepší přátele ztvárnili v inscenaci Romeo a Julie. Objevují se společně i v divadle Kalich ve hře Podivný případ se psem.


Barbora Fišárková – neonatoložka, která zachraňuje životy dětí, které při narození neváží ani kilo a která jako lékařka absolvovala tisíce porodů. Pochází z umělecké rodiny, mohla se živit divadlem nebo hudbou, ale nakonec si vybrala neonatologii. „V osmi letech jsem začala hrát na cello a je mi opravdu líto, že jsem se mu nemohla věnovat profesionálně. Jsou dny, kdy bych mnohem radši byla cellistka než lékařka. Neonatologie je nádherná, ačkoli je strašně vyčerpávající. A i když si nesmírně vážím všech ostatních lékařských specializací, mně by asi jiný obor nestál za to,“ říká. Jména svých maličkých pacientů, které zachránila, si specialistka na péči o nedonošené děti z motolské nemocnice většinou pamatuje. A kdy se dá podle paní doktorky říct, že se dítěti vcelku daří? „Jedno kritérium je, že stabilně dýchá, nemá infekci a dokáže jíst. Většinu rodičů a nás pediatry ale spíš zajímá, jak to dítě prospívá vývojově. Jestli začne dělat ty věci, které má dělat. Trvá nejméně dva roky, než jsme schopni toto říct. Jestli bude mentálně v pořádku, dokážeme říct dokonce až ve dvou letech a dál.“


Ema Švábenská – devítiletá školačka se stala dětskou filmovou hvězdou poté, co se začátkem listopadu objevila v jedné z hlavních rolí romantické komedie Pohádky pro Emu. Shodou náhod se jmenuje stejně jako její postava a režisér a též autor scénáře Rudolf Havlík našel Emu při castingu. „Je velmi uvolněná, přirozená, vlastně jsem ji ani nemusel režírovat,“ chválil ji v médiích. Suverénní a spontánní Emu Švábenskou, která má prý dar přirozenosti, srovnávají od začátku tvůrci filmu s talentem Tomáše Holého. „Dokonce jsme jednou při čekání na záběr slyšeli ve sluchátkách, jak malá Ema dává zkušené Geislerové kázání, ať s ní nezacházíme jako s dítětem, že prý je přece herečka a ví dobře, co má dělat,“ vzpomínají tvůrci.


Reprízovaný díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 12. července ve 21.20 na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show. Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima, aktualizováno


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.07.2017 • Matásek a Jeníčková opět spolu před kamerou - v pokračování seriálu Polda!
13.07.2017 • Odpolední zprávy na Primě hlásí změnu: moderátorku Sandru Parmovou nahradí dvě kolegyně
12.07.2017 • TV Markíza odvysiela Rybárikovej súboj o finále Wimbledonu!
10.07.2017 • Cestování s chutí a až na konec vesmíru
08.07.2017 • Dnes se ve Varech představí vánoční film o různých podobách lásky
05.07.2017 • Lov a divy na Prima ZOOM

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist