TV Markíza odvysiela Rybárikovej súboj o finále Wimbledonu!
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 12.07.2017
Slovenský ženský tenis má na svojom konte historický úspech v rámci najslávnejšieho tenisového turnaja na svete - Wimbledonu! V životnej forme hrajúca Magdaléna Rybáriková ako vôbec prvá slovenská tenistka senzačne postúpila do semifinále dvojhry žien, keď vo štvrťfinále hladko porazila Američanku CoCo Vandewegheovú 6:3 a 6:3. Už teraz sa tak zaradila medzi štvoricu najlepších hráčok aktuálneho ročníka najstaršieho tenisového Grand Slamu.


Televízia Markíza sa rozhodla zareagovať na túto jedinečnú športovú udalosť, semifinálový duel dvojhry žien preto odvysiela vo štvrtok, 13. júla 2017, v mimoriadnom priamom prenose so začiatkom o 14:00. Komentátorom ostro sledovaného zápasu bude Daniel Očenáš.

Rybárikovej súperkou v súboji o sobotné finále bude turnajová štrnástka, Španielka Garbiñe Muguruzová Blancová, s ktorou má vyrovnanú bilanciu 2:2. Na trávnatom povrchu ju však v roku 2015 v Birminghame zdolala hladko v dvoch setoch.

História najprestížnejšieho tenisového šampionátu na svete sa začala písať v roku 1877, dodnes sa koná v All England Clube v londýnskej štvrti Wimbledon. Ako jediný zo štvorice grandslamových tenisových turnajov sa hrá na trávnatom povrchu.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 12. 7. 2017

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24908/tv-markiza-odvysiela-rybarikovej-suboj-o-finale-wimbledonu/