Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 16.04.2024 - 20:22:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

SHANT TV s novou televizní platformou z družice Hot Bird

  Autor: Petr Miklík , e-mail: Petr.Miklik@seznam.cz Přidané: 14.07.2017


V sobotu 15. 7. 2017 zahájí arménský poskytovatel televize - SHANT TV vysílání své nové televizní platformy s nabídkou stanic výhradně ve vysokém rozlišení z družice Hot Bird provozované společností Eutelsat Communications (kótovaná na burze Euronext Paris pod titulem ETL). Pro vysílání platformy poskytovatel programů uzavřel dlouhodobou smlouvu na transponderovou kapacitu se společností Eutelsat.


Poskytovatel SHANT TV využívá družici Hot Bird už deset let a nyní zvětšuje stávající nabídku novou placenou televizní platformou pro diváky s arménským jazykem. Díky velkému dosahu satelitu Hot Bird mohou být stanice určeny pro diváky v celé Evropě, na Středním východě a evropské části Ruské federace.

Nabídka platformy se skládá se stanic ve vysokém rozlišení SHANT Premium, Armenia Premium a SHANT Music. Stojí 5 eur měsíčně.

Pro přímý satelitní příjem (DTH) domácnosti potřebují satelitní parabolu a set-top-box nebo moderní televizor s integrovaným tunerem DVB-S2. Také existuje možnost přístupu v kabelových sítích a IPTV, kde bude nová nabídka distribuována.

Na území zóny ozáření družice Hot Bird žije více než čtyři milióny arménských diváků. Ti budou moci nyní profitovat z rozsáhlé nabídky seriálů, celovečerních filmů, hudebních klipů a adaptací, např. X-Factor a místní verze soutěže Kdo chce být milionářem? ve vynikající kvalitě obrazu.

Pan Arthur Yezekyan, prezident a zakladatel SHANT TV LLC, uvedl: “My už víme z průzkumu trhu, že 50 % diváků SHANT Premium stanici mimo Arménii přijímá ze satelitní pozice Eutelsat Hot Bird. To bylo velmi důležité při našem rozhodnutí pro družici Hot Bird. Děkujeme společnosti Eutelsat za cennou podporu a poradenství, především pokud jde o techniku a marketingové aktivity.”

Pan Michel Azibert, ředitel společnosti Eutelsat pro obchod a rozvoj, řekl: "Vynikající zóna ozáření a nabídka tisíce televizních stanic ve 30 jazycích doporučuje družici Hot Bird pro všechny televizní stanice, které chtějí oslovit geograficky velmi rozmístěné publikum. Také nás těší, že přitom můžeme podpořit poskytovatele programů SHANT TV zvláštní silou družice Hot Bird, který chce pokrýt signálem arménské diváky v mnoha zemích. Přechod od vysílání ve standardním rozlišení jednotlivých stanic k televizní platformě s různými programy ve vysokém rozlišení má také zrychlující trend směrem k vysokému rozlišení. To jasně ukazuje počet 280 stanic ve vysokém rozlišení na družici Hot Bird.“


S využitím zdroje: Infosat.de, volně upraveno a zkráceno


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.07.2017 • Arabsat nabízí volný DTH paket pro Evropu a region MENA
11.07.2017 • Eurosport 1 HD Austria z družice Astra 1L [ 1 ]
29.06.2017 • Asteroid Day „Live“ z družice Astra 1L
20.06.2017 • Nový program TLC v nabídce Skylinku a dohoda s Discovery Networks
20.06.2017 • Film Europe Channel rozšiřuje od 20. června 2017 své vysílání i do Nizozemska a Belgie a nabízí lineární i SVOD program
17.06.2017 • FLIX TV: Soutěže pro zákazníky o skvělé ceny, 50% sleva na 6 měsíců pro nové zákazníky i nadále

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist