Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 13:38:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Všechny zápasy ME ve fotbale žen na Eurosportu

  Autor: Media:List CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 14.07.2017


Fotbaloví fanoušci napříč Evropou budou moci sledovat všechny zápasy ME žen ve fotbale na Eurosportu a na internetovém přehrávači Eurosport Player. ME se koná v Nizozemsku a odstartuje duelem domácího Nizozemska s Norskem v neděli 16. července v 18:00. Na evropském šampionátu se představí osminásobný vítěz Německo, stříbrné z olympijských her Švédsko a evropské fotbalové velmoci Španělsko, Itálie, Francie a Anglie.


Finálový zápas se bude hrát v Enschede v neděli 6. srpna v 17:00. Eurosport bude všech 31 zápasů šestnácti týmů vysílat ŽIVĚ * a pro semifinále a finále využije 14 kamer, což je více, než využíval pro ženský fotbalový zápas kdykoli v minulosti. Pro ostatní zápasy turnaje je připraveno 12 kamer.

* Všechny zápasy bude vysílat ŽIVĚ Eurosport 1. V případě dvou zápasů ve stejný čas, ŽIVĚ na Eurosportu 1 a Eurosportu 2.


Eurosport navazuje na hrdé dědictví vysílání špičkového ženského sportu, nejen ve fotbale, ale také v tenise a mnoha olympijských a zimních sportech. V roce 2016 Eurosport vysílal finále Ligy mistrů žen, které napříč kontinentem sledovalo 1,6 milionu diváků.

František Straka, bývalý reprezentant a známý fotbalový komentátor a expert, ženský fotbal oceňuje: „Já ženský fotbal uznávám, v Německu, kde jsem působil, je nesmírně populární. Je zajímavé podívat se na tuto hru v ženském podání.“

Kdysi nám kapitánka české reprezentace Veronika Pincová v rozhovoru říkala, že fotbalistky nesimulují tolik, jako jejich mužští kolegové. František Straka: „Souhlasím. Ženy mají v sobě něco... prostě emoce kolem faulů nedávají tak najevo, jako chlapi.“

Veronika Pincová: „Chlapi si většinou myslí, že holky hrát fotbal neumí, ale není to tak. Hrajeme hezký fotbal, jsou v něm emoce, bojovnost. Líbilo by se mi, kdyby nás začali brát vážněji a více sledovat.“

Generální ředitel Eurosportu Peter Hutton: „Od tenisu po zimní sporty, od atletiky po plavání, Eurosport vždy vysílal světové události ženského sportu. Jsme nadšení, že Eurosport je jediným místem, kde mohou diváci sledovat každou minutu každého zápasu ME ve fotbale žen.“


O EUROSPORTU

Eurosport je panevropská jednička ve sportovním vysílání, která spojuje fanoušky a sportovce během největších sportovních událostí. Eurosport je Domovem olympijských her v Evropě a přináší olympijské hry vice a vice divákům na všech platformách, než kdykoli předtím. Eurosport je domovem cyklistiky, tenisových grandslamů a zimních sportů. Eurosport 1, Eurosport 2 a Eurosport News mají 236 milionů kumulativních předplatitelů v 94 zemích v Evropě, Asii, Africe a na Blízkém východě. Eurosport.com je jedničkou na poli on-line sportovních portálů s průměrem 14,5 milionů uživatelů měsíčně. Eurosport Player nabízí v 52 zemích přístup k největším sportovním akcím na všech platformách. Eurosport Events je divize expertů společnosti v managementu a podpoře mezinárodních sportovních akcí. Více informací na corporate.eurosport.com.


Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ; foto: kapitánka Nadine Angererová zvedá trofej pro mistryně Evropy po finálovém vítězství Německa nad Norskem v roce 2013 (Getty Images)


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.07.2017 • Vydejte se do světa ve 29. týdnu na Prima ZOOM
12.07.2017 • Dnešní semifinále EURO uvidí diváci na ČT sport
10.07.2017 • Život Kylie od 16. července každou neděli na kanálu E!
09.07.2017 • Krásy světa ve všech podobách najdete ve 28. týdnu na Prima ZOOM
07.07.2017 • MS superbiků pokračuje závodem v Laguna Seca v USA, přinese jej Eurosport
06.07.2017 • Cyklistický závod Okolo Polska odstartuje na Eurosportu 29. července

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist