Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 10:10:53   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Hvězdy MMA v Praze! Diváci O2 TV Sport uvidí galavečer OKTAGON 3

  Autor: O2 TV , e-mail: info@o2.cz Přidané: 28.07.2017


Již zítra, v sobotu 29. července zažije Praha velkou událost. Špička smíšeného bojového umění (MMA) se představí na turnaji organizace OKTAGON MMA, který se bude konat pod otevřeným nebem na pražské Štvanici. Těšit se můžete na opravdu hvězdné bojovníky, jako je například Attila Végh, Paul Byrne nebo Gábor Boráros. Přímý přenos začíná na stanici O2 TV Sport od 21.00 hodin.


Jedná se o dosud největší MMA turnaj, který se v České republice a na Slovensku konal. A to nejen unikátním místem konání, ale především kvalitou startovní listiny. Do hlediště ikonické Štvanice by mohlo dorazit přes pět tisíc diváků. V případě nepříznivého počasí bude na místě připravená velkoplošná stanová střecha, kterou ve světě využívají na zastřešení těch největších koncertů. "Bude to velká show v naprosto jedinečné atmosféře. Uděláme vše, aby to byl pro fanoušky nezapomenutelný zážitek," slibuje Ondřej Novotný, hlavní promotér galavečera, a také komentátor stanice O2 TV Sport.

Své síly porovnají ti nejlepší bojovníci nejen z České republiky a Slovenska, ale také z Brazílie, Chorvatska nebo Irska. V hlavním a světově očekávaném zápase se představí Attila Végh, bývalý šampion Bellatoru, což je druhá největší MMA organizace na světě. Tento zástupce slovenské scény se utká s irským tvrďákem jménem Paul Byrne, který se připravuje v nejznámějším irském gymu SBG. Tam mu je parťákem třeba slavný Conor McGregor.

Chybět nebude ani hvězda reality show O2 TV Sport OKTAGON Gábor Boráros, kterého čeká dosud nejtěžší a nejdůležitější zápas kariéry. Prověřit ho přijede Mohamed Sayah, francouzský borec s bilancí 6-4-1 .

Hlavní karta dále nabídne divácky atraktivní zápas dvou šampiónů jiné organizace, ve dvou různých vahách - Miroslav Štrbák vs. Matěj Kuzník. Oblíbence publika a matadora Ilju Škondriče zase vyzve polský bojovník Michal Bobrowski, jenž naposledy v Čechách porazil populárního Petráška a zatrhnul mu tak cestu do UFC. Neméně zajímavý souboj bude k vidění v podání Viktora Pavlíčka, dalšího šampiona na hlavní kartě, kterého přijede ověřit chorvatský zástupce Ivan Vitasovič.

O2 TV Sport vysílá kromě OKTAGONU i exkluzivní přímé přenosy dalších nejslavnějších domácích MMA organizací - XFN, Gladiator Championship Fighting (GCF) nebo Fusion Fight Night (FFN).


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 TV Sport


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.07.2017 • O2 TV se chystá na start HET ligy
04.07.2017 • Online portály skupiny Nova v první polovině roku 2017
02.07.2017 • Slovak Telekom pripravuje významné zmeny interných IT systémov i odstávky počas víkendov
22.06.2017 • Léto s online portály skupiny Nova
02.06.2017 • Na finále Ligy mistrů chystá O2 TV speciální vysílání, do studia dorazí i Patrik Berger!
30.05.2017 • Leto s Magenta 1: členovia čerpajú dáta jeden deň v týždni neobmedzene

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist