Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 00:05:26   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

US Open tradičně Eurosportu

  Autor: Media:List CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 13.08.2017



Až více než 20 hodin živého tenisového vysílání denně nabídne Eurosport z posledního grandslamu sezóny US Open. Na obou svých kanálech – Eurosport 1 a Eurosport 2 – bude US Open vysílat od 28. srpna do 10. září.


Každý den se mohou diváci těšit nejen na skvělé sportovní výkony, ale i na analýzy a rozhovory tenisového experta Eurosportu Matse Wilandera. Jeho tradiční magazín Game, Set & Mats, v němž spolupracuje s bývalou rakouskou tenistkou Barbarou Schettovou, bude mít nový název Game Schett and Mats a bude se vysílat dvakrát denně, obvykle ve 21:00 a 01:00. Eurosport se zaměří i na nekonvenční rozhovory s tenisovými legendami a nejzábavnější tenisové momenty. Eurosport bude vysílat zápasy nejen z centrálního kurtu Arthura Ashe, ale i z dalších televizních kurtů, mj. Armstrong a GrandStand. Zápasy ze všech kurtů bude přenášet internetový přehrávač Eurosport Player.

Naši komentátoři se na US Open každoročně těší. Mj. i na zápasy v rámci night session a atmosféru, kterou dokáží diváci během nočních duelů vyburcovat. Pro některé z komentátorů to bude téměř 14 bezesných nocí. Zápasy z US Open budou na Eurosportu komentovat Radek Barkman, Karel Janů, Ivan Petr, Tomáš Petr, Michal Šíma, Michal Škorpil. Na našich webových stránkách budeme každý den uveřejňovat rozpis vysílaných zápasů, najdete ho zároveň i na našem facebookovém profilu.

Začínáme 28. srpna v 17:00 živým přenosem na obou programech Eurosportu. Ještě před startem si mohou tenisoví fanoušci vychutnat sestřih toho nejlepšího, co přinesl letošní ročník French Open.

US Open má před sebou 137. ročník, poprvé se hrálo už v roce 1881. Obhájci jsou ve dvouhrách Stan Wawrinka a Angelique Kerberová. Favoritem mužské dvouhry nepochybně bude znovuzrozený Roger Federer, který už letos vyhrál Australian Open a Wimbledon. Na US Open triumfoval pětkrát za sebou v letech 2004–2008, ve finále byl naposledy předloni. Mezi ženami je okruh favoritek širší, překvapit může kterákoli tenistka nejlepší desítky. Bude se opět hrát v národním tenisovém centru Billie Jean Kingové a na tvrdém povrchu DecoTurf. Centrální stadion Arthura Ashe, největší tenisový stánek světa s kapacitou 23 771 diváků, má od loňska zatahovací střechu, kterou se organizátoři rozhodli postavit poté, co bylo v letech 2008 až 2012 pětkrát za sebou kvůli dešti posouváno mužské finále.

A česká stopa? Karolína Plíšková vstoupí do posledního grandslamu roku v roli světové jedničky. V loňském roce hrála finále, v němž podlehla v dramatické koncovce třetího setu Angelique Kerberové.

V ženské čtyřhře se loni dokonce čtyři české tenistky probojovaly do čtvrtfinále – dvojice Kateřina Siniaková a Barbora Krejčíková, Barbora Strýcová i Lucie Šafářová, která se společně s Bethanií Mattekovou-Sandsovou radovala ze zisku trofeje.

Nejslavnějším rokem českého tenisu na US Open byl rok 1985, kdy vyhrál Ivan Lendl mužskou dvouhru a Hana Mandlíková ženskou. Pro Ivana Lendla to byl začátek vítězné série, o dva roky později završil fantastický hattrick.


Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.08.2017 • McEnroe bude hvězdou Eurosportu během US Open
08.08.2017 • Pořádná várka srpnových dokumentů na Prima ZOOM
07.08.2017 • Vuelta a España: poslední Grand Tour roku na Eurosportu
06.08.2017 • Život Kylie od 13. srpna každou neděli na kanálu E!
01.08.2017 • Srpnové seriálové hity na HBO 3
01.08.2017 • DIANA OSOBNĚ v neděli 6. srpna na National Geographic

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist