Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 19:18:49   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

McEnroe bude hvězdou Eurosportu během US Open

  Autor: Media:List CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 14.08.2017


Sedminásobný grandslamový vítěz, který během své zářivé kariéry vyhrál US Open čtyřikrát, bude expertem Eurosportu na turnaji ve Flushing Meadows, který odstartuje v pondělí. Eurosport bude z US Open vysílat ŽIVĚ přibližně 250 hodin světového tenisu. Fanoušci mohou sledovat grandslam v TV i online.


„To určitě nemyslíš vážně!“ McEnroe odstartuje US Open na Eurosportu

• Tenisová legenda odstartuje vysílání Eurosportu z US Open hravou scénkou
• Fanoušci mohou sledovat grandslam v TV i online
• Becker, Wilander, Schettová, Corretja a Martínezová členy týmu Eurosportu ve Flushing Meadows


Tenisová ikona John McEnroe odstartuje vysílání US Open na Eurosportu dvěma zábavnými propagačními scénkami, které zdůrazňují „all-screen“ přístup a zároveň potvrzují bohatou historii turnaje. Sedminásobný grandslamový vítěz, který během své zářivé kariéry vyhrál US Open čtyřikrát, bude expertem Eurosportu na turnaji ve Flushing Meadows, který odstartuje v pondělí.

V první scéně přichází John McEnroe do JP holičství v Brooklynu v New Yorku a žádá „něco zvláštního“ pro US Open. Několikrát není s novým účesem spokojen, až nakonec odchází s tím, který nosil v pozdních sedmdesátých letech, dokonce i s červenou čelenkou.

V dalším díle sedí McEnroe ve stejném newyorském holičství a sleduje tenis na mobilním telefonu. Když je tázán, na co se dívá, vysvětluje, že je již možné sledovat živě tenis na Eurosportu nejen v televizi, ale také online na tabletech a mobilních telefonech.

Antonio Ruiz, viceprezident pro marketing Eurosportu: „Chtěli jsme vytvořit reklamu, která zachytí zábavnou a bujarou stranu New Yorku, a pro tuto práci není vhodnější člověk než John McEnroe. Chápe město a jeho lidi, stejně jako historii turnaje. S Johnem jsme si užili zábavné natáčení a je to skvělý způsob, jak odstartovat naše vysílání US Open.“

Eurosport bude z US Open vysílat ŽIVĚ přibližně 250 hodin světového tenisu. Všechny zápasy ze všech kurtů budou dostupné na internetovém přehrávači Eurosport Player.

Každý den se mohou diváci těšit nejen na skvělé sportovní výkony, ale i na analýzy a rozhovory hlavního tenisového experta Eurosportu Matse Wilandera. Jeho tradiční magazín Game, Set & Mats, v němž spolupracuje s bývalou rakouskou tenistkou
Barbarou Schettovou, má nový název Game Schett and Mats a bude se vysílat dvakrát denně, obvykle ve 21:00 a 01:00. John McEnroe, Mats Wilander a Barbara Schettová tvoří společně s další trojicí Boris Becker, Alex Corretja a Conchita Martínezová hvězdný tým expertů Eurosportu pro US Open. Eurosport navíc opět nabídne magazín The Coach, v němž trenér Sereny Williamsové Patrick Mouratoglou vtáhne diváky do taktických a technických zákoutí tenisu.


O EUROSPORTU

Eurosport je panevropská jednička ve sportovním vysílání, která spojuje fanoušky a sportovce během největších sportovních událostí. Eurosport je Domovem olympijských her v Evropě a přináší olympijské hry vice a vice divákům na všech platformách, než kdykoli předtím. Eurosport je domovem cyklistiky, tenisových grandslamů a zimních sportů. Eurosport 1, Eurosport 2 a Eurosport News mají 236 milionů kumulativních předplatitelů v 94 zemích v Evropě, Asii, Africe a na Blízkém východě. Eurosport.com je jedničkou na poli on-line sportovních portálů s průměrem 14,5 milionů uživatelů měsíčně. Eurosport Player nabízí v 52 zemích přístup k největším sportovním akcím na všech platformách. Eurosport Events je divize expertů společnosti v managementu a podpoře mezinárodních sportovních akcí. Více informací na corporate.eurosport.com.


Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ, 14. 8. 2017


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.08.2017 • Pestrá sezóna na Arena Sport
13.08.2017 • US Open tradičně Eurosportu
08.08.2017 • Pořádná várka srpnových dokumentů na Prima ZOOM
07.08.2017 • Vuelta a España: poslední Grand Tour roku na Eurosportu
06.08.2017 • Život Kylie od 13. srpna každou neděli na kanálu E!
01.08.2017 • Srpnové seriálové hity na HBO 3

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist