Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 15:21:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

DIGI Sport vyhlašuje soutěž o dva zájezdy na utkání La Ligy

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 22.11.2017


Dva fotbaloví fanoušci z České republiky a Slovenska si v lednu vychutnají zápas španělské La Ligy naživo. Stačí, aby na webových stránkách televizní stanice DIGI Sport správně odpověděli na několik otázek, týkajících se baskického klubu Real Sociedad. Zařadí se tím do soutěže La Liga Experience o třídenní zájezd do San Sebastianu na zápas Realu Sociedad s týmem FC Barcelona.


Dva výherci hlavní ceny, kteří si s sebou na zájezd budou moci vzít kamaráda, partnera či rodinného příslušníka, budou vylosováni dne 23. prosince. Dalších devět soutěžících obdrží věcné ceny od La Ligy.

„Díky naší spolupráci s La Ligou získají výherci soutěže velice hodnotný dárek. Kromě leteckého zájezdu s ubytováním a samotného zápasu Realu Sociedad s Barcelonou je čeká prohlídka města San Sebastian i stadionu, možnost sledovat rozcvičku obou týmů přímo z trávníku, ale také setkání s domácími fanoušky či ochutnávka místních specialit,“ popisuje program zájezdu Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ, která vlastní exkluzivní vysílací práva na zápasy španělské fotbalové La Ligy pro Českou republiku.

Utkání Real Sociedad – FC Barcelona se bude hrát na stadionu Anoeta v sobotu 13. ledna 2018 a třídenní letecký zájezd se uskuteční od pátku 12. ledna do neděle 14. ledna. Do soutěže se mohou na stránkách https://www.digisport.sk zapojit sportovní fanoušci z České a Slovenské republiky.

Na odeslání svých odpovědí mají čas do středy 20. prosince. Výherci budou vylosováni 23. prosince ve studiu DIGI Sportu v rámci doprovodného programu k El Clásiku, utkání mezi Realem Madrid a Barcelonou. K zařazení do slosování o zájezd je potřeba zodpovědět správně na všechny uvedené vědomostní otázky. Každý soutěžící se může zapojit pouze jednou. Mediálním partnerem soutěže La Liga Experience je Deník Sport.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize a televize přes internet pod obchodní značkou DIGI TV. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, španělskou La Ligu nebo tenisové turnaje ATP. Služba DIGI2GO je podle nezávislého hodnocení Cnews.cz nejlepší televizí přes internet na českém trhu. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Ing. Jaroslav Martínek, Mediální zastoupení DIGI TV, PP Partners Prague






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.11.2017 • DIGI TV vyhlásila velkou soutěž o 10 automobilů Renault
30.10.2017 • Bratislava Business Briefing: Výzvy televizního odvětví na Slovensku
27.10.2017 • Zákazníci freeSAT-u si budú môcť viac ako dva týždne vychutnávať kanály FilmBox
26.10.2017 • Do Regionální televize CZ vstupují Ivo Valenta a Michal Voráček
21.10.2017 • DIGI TV vyhlašuje velkou slevovou akci Zima zadarmo
16.10.2017 • FLIX TV spouští své služby na Slovensku

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist