Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 14:56:32   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Globecast rozšiřuje partnerství se SES k zajištění distribuční kapacity pro Orange Romania

  Autor: SES/Weber Shandwick , e-mail: info@webershandwick.cz Přidané: 10.01.2018


Globecast rozšiřuje partnerství se SES k zajištění distribuční kapacity pro Orange Romania. Předplatitelé televizních DTH služeb operátora Orange Romania si i nadále mohou užívat největší nabídky HD programů v Rumunsku z družice ASTRA 5B na orbitální pozici 31.5 východně.


Společnost Globecast, globální poskytovatel řešení pro distribuci mediálního obsahu, rozšiřuje partnerství se společností SES k zajištění satelitní kapacity prémiové TV nabídky telekomunikačního operátora Orange Romania.

V souladu s víceletým rozšířením kontraktu, oznámeným společností SES, si Globecast od společnosti SES pronajme pro Orange Romania několik transpondérů telekomunikační družice ASTRA 5B na pozici 31.5 stupně východně. Orange Romania tuto kapacitu využije k přenosu 112 kanálů, z nichž 52 je ve vysokém rozlišení HD. Programy budou vysílány v normě DVB-S2 a formátu MPEG-4. Globecast bude zodpovědný za celý vysílací řetězec včetně správy poplatků, šifrování a kódování obsahu pro jednotlivé televizní balíčky, stejně jako za přenos signálu k vysílací stanici (uplink) pro družici ASTRA 5B.

Prémiová televizní nabídka Orange Romania byla spuštěna v červnu roku 2013 za podpory SES. Vysoký výkon a široké pokrytí satelitu ASTRA 5B dovoluje přijímat HD kanály na rumunském trhu i na malé průměry satelitních antén. Na vysoce konkurenčním rumunském televizním trhu s 98 procenty placených televizí a pěti DTH platformami roste zastoupení Orange TV exponenciálně již od jejího vzniku.

„Extenzivně jsme spolu se SES pracovali a výsledkem je ukázka další výhody, kterou toto partnerství přináší našim zákazníkům. Na tak konkurenčním trhu je totiž kvalita služeb zásadním faktorem pro dosažení úspěchu. Proto nás těší další rozšíření této části spolupráce,“ říká Biliana Pumpalovic, generální ředitelka Globecast v Moskvě.

„Tato rozšířená dohoda o spolupráci potvrzuje zásadní roli satelitu jako živé infrastruktury pro telekomunikační operátory k doručení televizního obsahu předplatitelům,“ říká Martin Ornass-Kubacki, viceprezident a regionální ředitel pro region CEE, divize SES Video ve společnosti SES. „Služby DTH operátora Orange Romania podporujeme již od počátku, nejen po stránce technické, ale také v oblasti marketingu. Těší nás, že pokračujeme v práci s tak inovativním partnerem a umožňujeme mu doručovat vysoce kvalitní služby zákazníkům.“

„Pozitivní zákaznická zkušenost s našimi službami je pro nás to nejpodstatnější, ať už jde o 4G síť s největším pokrytím v zemi, nebo obsah, který zprostředkováváme. Jsme hrdí, že vedle naší základní nabídky nabízíme Orange Love balíčky do všech domácností, kromě optiky i prostřednictvím satelitního signálu. Rozšíření partnerství s Globecast a SES zapadá přesně do této strategie,“ dodává Yves Martin, marketingový ředitel Orange Romania.


O společnosti Globecast

Globecast pomáhá zákazníkům spravovat obsah a doručovat ho kamkoli, jakkoli a kdykoli je potřeba. Společnost poskytuje živou a plynulou akvizici obsahu, management a distribuci služeb globálně, se stálým inovováním a investováním do nových technologií za účelem vytvoření nových služeb zaměřených na zákazníka. GlobeCast vytvořil celosvětově největší hybridní síť sestávající ze satelitních vysílačů a optických kabelů pro správu a distribuci video obsahu. Doručuje jakýkoli typ video služeb včetně TV Everywhere OTT, satelitu, kabelové televize, video-on-demand a CDN za použití cloudových řešení. Dodává Content Acquisition, Aggregation and Distribution (CAAD) více než 110 operátorům.
www.globecast.com | LinkedIn | Twitter


O společnosti SES

SES je předním světovým provozovatelem satelitů a první v poskytování diferencované a zcela škálovatelné nabídky kombinovaných GEO-MEO služeb s více než 50 geostacionárními družicemi (GEO - Geostationary Earth Orbit) a 12 družicemi na střední oběžné dráze (MEO - Medium Earth Orbit). SES se zaměřuje na poskytování end-to-end řešení a služeb s přidanou hodnotou prostřednictvím dvou klíčových obchodních jednotek: SES Video a SES Networks. Společnost poskytuje satelitní komunikační služby televizním a rozhlasovým společnostem, obsahovým a internetovým poskytovatelům, operátorům mobilním a pevným sítím, vládám a institucím. Portfolio společnosti SES obsahuje značku ASTRA, společnosti O3b a MX1, Vždy jde o přední poskytovatele mediálních služeb ve svém oboru, kteří nabízí kompletní škálu inovativních digitálních video a mediálních řešení. SES je kótován na burzách Eurnext Paris a Luxembourg Stock Exchanges (SESG). Další informace najdete na www.ses.com.


O společnosti Orange Romania

Orange je mobilní telekomunikační lídr v Rumunsku s 10 331 000 zákazníky a obratem 277,2 milionu eur (údaje k 30. září 2017). Společnost Orange Romania je součástí skupiny Orange Group, jednoho z celosvětově největších telekomunikačních operátorů, jenž poskytuje služby více než 269 milionům zákazníků po celém světě. Orange Romania nabízí širokou řadu komunikačních řešení individuálním zákazníkům i firmám, od základních hlasových služeb, dat, pevných a mobilních služeb až po televizní služby. Orange je také vedoucí poskytovatel globálních IT a telekomunikačních služeb nadnárodních společností pod značkou Orange Business Services. V březnu 2015 společnost představila svůj nový strategický plán s názvem Essentials2020, který staví zákaznickou zkušenost do srdce své strategie s cílem plně zpřístupnit benefity digitálního světa a sílu sítí nové generace. Více detailů o produktech společnosti a službách na www.orange.ro.


Marek Němec, Head of Client Services, PR agentura Weber Shandwick


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.01.2018 • Nové HD kanály v Magiu a Epic Drama na mesiac zadarmo
11.01.2018 • Televize Seznam – nový program v nabídce Skylinku
09.01.2018 • Filmbox Premium HD na předvolbě Skylink Ochutnávka
04.01.2018 • Epic Drama v ponuke DIGI SLOVAKIA
04.01.2018 • DIGI TV rozšiřuje programovou nabídku o oblíbený CS film
19.12.2017 • QVC UHD volně z družice Astra 1L

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist