ČT vydala Dodatek k Pravidlům předvolebního a volebního vysílání ČT v souvislosti s volbou prezidenta republiky
Autor: Česká televize , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 17.01.2018

Česká televize vydala Dodatek k Pravidlům předvolebního a volebního vysílání upravující vysílání před druhým kolem prezidentských voleb. Dodatek upřesňuje i plánovaný Prezidentský duel kandidátů, kteří postoupili do druhého kola volby.


Na čtvrtek 25. ledna, v předvečer druhého kola prezidentských voleb, připravuje Česká televize společný duel prezidentských kandidátů Jiřího Drahoše a Miloše Zemana. Přímým přenosem jej budou od 20 hodin ze studia z Kavčích hor vysílat programy ČT1 a ČT24. Oba kandidáti už svou účast písemně potvrdili. Moderování bylo tradičně nabídnuto Václavu Moravcovi.

V době od 22. do 24. ledna poskytne Česká televize na programech ČT1 a ČT2 bezplatný vysílací čas pro spoty kandidátů na funkci prezidenta republiky, kteří postoupili do druhého kola volby. Podmínky a lhůty pro dodání spotů upravuje Dodatek k Procedurálním a technickým podmínkám, který je společně s Dodatkem k Pravidlům předvolebního a volebního vysílání dostupný na webu České televize.


Karolína Blinková, tisková mluvčí České televize

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25628/ct-vydala-dodatek-k-pravidlum-predvolebniho-a-volebniho-vysilani-ct-v-souvislosti-s-volbou-prezidenta-republiky/