Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 14:58:47   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Stanice a vysílače | Články
 

Skupina Prima spouští na velikonoční pondělí osmý kanál – Prima KRIMI

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 14.03.2018


Na velikonoční pondělí (2. dubna) připravila skupina Prima divákům netradiční dárek – zahájí vysílání nové celoplošné stanice, Prima KRIMI. Tento již osmý kanál bude tematicky zaměřen převážně na zahraniční seriály s detektivní tematikou. První večer se mohou diváci těšit na televizní premiéru filmu Dívka ve vlaku, od 7. dubna na krimiseriál American Crime Story: Versace.


Stávající tematický kanál Prima LOVE se vrátí především k odpočinkové tvorbě pro ženy – romantické seriály, filmy a telenovely.

„Detektivní i kriminální příběhy patří u českých diváků mezi oblíbené televizní žánry, což dokládá divácký úspěch našich detektivních seriálů, které vysíláme v prime time na Primě, proto jsme se rozhodli, že náš nový, osmý kanál zaměříme čistě na krimi a detektivní pořady,“ říká Marek Singer, generální ředitel FTV Prima, a dodává: „Od Prima KRIMI si slibujeme větší tematickou rozmanitost našich kanálů a především nárůst podílu divácké sledovanosti skupina Prima, protože cílíme na širokou diváckou skupinu.“

Nový kanál Prima KRIMI navazuje na úspěch detektivních seriálů, které dosud vysílala stanice Prima LOVE. Diváci se mohou těšit na oblíbené seriály jako Sběratelé kostí, Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně, Castle na zabití, ale i úplné novinky – například seriál American Crime Story: Versace, který bude vysílán necelé dva měsíce po své americké premiéře. Milovníci klasiky zajásají u Vražd v Midsomeru, Julie Lescautové, Odpadlíka.

Grafiku pro nový kanál vytvářelo audiovizuální studio DEPARTMENT, které stojí za celou grafikou Primy. „Jsme velice rádi, že jsme se na spolupráci dohodli s mezinárodně uznávaným ilustrátorem a grafikem Pavlem Fuksou, který pro nový kanál Primy vytvořil originální grafiku, která navazuje na aktuálně populární styl – grafiku 60. a 70. let minulého století. Hlavní grafický motiv kanálu Prima KRIMI je oko, které je neustále zvídavé a pátrající,“ dodává Michal Pacina, kreativní ředitel FTV Prima a společnosti DEPARTMENT. Hudbu k novému kanálu složil Jan P. Muchow, držitel čtyř ocenění Český lev za nejlepší filmovou hudbu.

Kanál Prima LOVE se po spuštění Prima KRIMI vrátí ke svým kořenům a bude vysílat především romantickou a odpočinkovou tvorbu pro všechny ženy a dívky. „Rozdělením stávajícího programu se Prima LOVE opět přiblíží ženám. Schéma programu bude více akcentovat romantickou a odpočinkovou tvorbu,“ dodává Marek Singer.


DVB-T signál Prima KRIMI bude šířen terestricky prostřednictvím digitálního multiplexu č. 3 Czech Digital Group, ve kterém vysílá také Prima LOVE, Prima ZOOM a Prima MAX.

Nový program si naladí také zákazníci satelitních, kabelových a IPTV systému, jako například předplatitelé Skylink, UPC, O2TV, Digi CZ, T-Mobile TV. Prima KRIMI bude dostupný i u většiny ostatních operátoru.

Skupina Prima v současné době provozuje v České republice vysílání pěti celoplošných stanic – TV Prima, Prima COOL, Prima LOVE, Prima ZOOM a Prima MAX. Pro zákazníky Skylinku skupina vysílá kanál s posunutým programem Prima +1 a kanál Prima PLUS, jehož vysílání je šířeno na Slovensku.


Gabriela Semová, vedoucí korporátní a interní komunikace


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.03.2018 • Kanál Prima LOVE dnes slaví sedmé narozeniny
20.02.2018 • TUTY TV poprvé překročila hranici 1% podílu na sledovanosti
13.02.2018 • ČT24 a ČT sport nejsledovanější v Evropě. Už potřetí!
04.02.2018 • Nové sportovní rádio RMC Sport Italia
07.01.2018 • VKV ve Švédsku: nové uspořádání pásma
12.12.2017 • DAB+ v Nizozemsku: více než 70 rádií musí skončit do 31. 12. 2017

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist