Magio Boxy pre IPTV dostanú nový firmvér
Autor: Slovak Telekom , e-mail: info@telekom.sk Přidané: 21.03.2018

Telekom odštartoval distribúciu aktualizácie Magio Boxov pre Magio IPTV. Úplne nová verzia firmvéru zákazníkom ponúkne jednoduchšie a atraktívnejšie používateľské rozhranie s množstvom vylepšení.


Moderný vzhľad a prehľadná navigácia

Najvýraznejšou zmenou je modernejšie používateľské rozhranie. Vďaka vhodnej kombinácii typografie, moderných ikon a výraznej magentovej farby je užívateľské prostredie jednoduchšie a prehľadnejšie.
Intuitívne hlavné menu s novým usporiadaním umožní rýchly prístup k nahrávkam, TV archívu alebo do videopožičovne. Nový Magio portál ponúkne TV tipy, správy, predpoveď počasia a ďalšie užitočné informácie. Zákazníci získajú aj rýchlejší prístup k Archívu priamo z hlavného menu.


Prehľadnejšia Videopožičovňa

Viacerými úpravami prešla Magio Videopožičovňa. Podrobné informácie vybraných titulov doplnia filmové upútavky. Filmových fanúšikov poteší aj množstvo nových snímok od filmovej klasiky až po najnovšie filmové trháky.


Množstvo ďalších vylepšení

Nové rozhranie prináša aj množstvo ďalších vylepšení, ako sú napríklad zjednodušené voľby nastavenia, ľahšie spustenie programu od začiatku, náhľadové obrázky pri jednotlivých programoch, alebo prehľadnejšie zobrazenie seriálov v ponuke videopožičovne.


Postupný roll-out pre všetkých zákazníkov s IPTV

Aktualizácia Magio Boxov bude uvoľňovaná postupne v priebehu niekoľkých týždňov. Aktualizácia prebehne automatickým reštartom. Ak bude zákazník práve sledovať televíziu, reštart môže potvrdiť alebo odložiť na neskôr.


O spoločnosti Slovak Telekom

Slovak Telekom je najväčší slovenský multimediálny operátor s dlhoročnými skúsenosťami a zodpovedným prístupom k podnikaniu. Svoje produkty a služby ponúka pod značkou Telekom jednotlivcom, domácnostiam i firemným zákazníkom prostredníctvom pevnej i mobilnej siete. Na trh prináša medzinárodné poznatky, inovatívne riešenia a najnovšie technologické trendy.

Slovak Telekom je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group. Jej majoritným akcionárom je spoločnosť Deutsche Telekom Europe B.V. s 100% podielom akcií.


Peter Gálik, Sr. špecialista komunikácie, Slovak Telekom

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25872/magio-boxy-pre-iptv-dostanu-novy-firmver/