Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 15:42:38   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Top 10 filmov, ktoré si môžete vychutnať počas leta s freeSAT-om

  Autor: mediamedia/freeSAT , e-mail: info@sk.freesattv.tv Přidané: 18.07.2018


Dráma, komédia, romantika, akcia, novinka alebo klasika? Filmy k letu patria bez ohľadu na žáner. Vďaka vynikajúcemu výberu filmových kanálov si mnohé z nich môžu vychutnať aj zákazníci freeSAT-u. Aby mali ľahšiu voľbu, freeSAT vybral desiatku filmov, ktoré sa počas nadchádzajúcich dvoch mesiacov oplatí vidieť.


1. Sú akční hrdinovia a potom je tu Akčný hrdina. Vlastne - Posledný akčný hrdina. Arnold Schwarzenegger zavedie 21. júla na AXN divákov do prelínajúcich sa realít filmu a skutočného sveta v tomto klasickom akčnom trháku.


2. Svet sa 27. júla ocitne na kanáli AMC v nebezpečenstve. Ukáže sa, že roj nebezpečných meteoritov je v skutočnosti začiatkom útoku krvilačných mimozemšťanov. Poslednou líniou obrany proti Svetovej invázii (Battle Los Angeles) je tak čata americkej námornej pechoty.


3. Nádejná herečka (Emma Stone) medzi konkurzmi servíruje kávu filmovým hviezdam. Jazzový hudobník Sebastian (Ryan Gosling) sa prediera životom hraním na kokteilových večierkoch v zaprášených baroch. Keď sa však dostavia úspechy, musia čeliť rozhodnutiam, ktoré ohrozujú ich krehkú lásku. Sny, na ktorých dosiahnutí tak tvrdo pracovali, ich môžu rozdeliť. La La Land prinesie do obývačiek hudbu i romantické city na kanáli FilmBox 4. augusta.


4. Nie je Sherlock ako Sherlock. Slávny detektív, stvárnený Benedictom Cumberbatchom, zavedie divákov v inteligentnej variácii klasiky sira Arthura Conana Doyla do Londýna 21. storočia. Dôvtipná zápletka, skvelý anglický humor a samozrejme doktor Watson sa predstavia 12. augusta na kanáli FilmBox.


5. Francúzska akčná komédia Taxi prináša príbeh marseillského taxikára Daniela. Pozná všetky uličky a skratky svojho mesta a jeho najväčšou vášňou je rýchlosť. Obzvlášť miluje vozenie zákazníkov, ktorí sa ponáhľajú. Až raz si do jeho auta sadne policajt, ktorý má problém s bankovými lupičmi... Čo sa stane ďalej si diváci môžu pozrieť 28. augusta na kanáli AMC.


6. Z veľmi, veľmi vzdialenej galaxie je teraz do obývačky blízko. Sila sprevádza aj Epizódu VIII ságy o Hviezdnych vojnách, ktorú odvysiela HBO. Príbeh posledného Jediho prinesie známe tváre ako sú Luke Skywalker a princezná Leia ako aj novú generáciu Jediov, zastúpenú sympatickou hrdinkou Rey. Budú mať dostatok síl, aby čelili Temnej strane Sily a nemilosrdnému Prvému rádu?


7. Futbal je niekedy viac ako len hra. Môže byť otázkou života a smrti. Presvedčí sa o tom aj americký študent Matt Buckner (Elijah Wood), keď prenikne to temného a násilníckeho sveta anglických futbalových chuligánov. Hooligans prinesie FilmBox 16. augusta.


8. Nikam neodchádzajte. Spoznali by ste replikanta, ak by ste nejakého stretli? Na túto otázku hľadal odpoveď lovec replikantov v originálnom filme Blade Runner z osemdesiatych rokov. Príbeh teraz pokračuje odkrytím tajomstva, ktoré má potenciál uvrhnúť zvyšky spoločnosti do chaosu. Temnú sci-fi Blade Runner 2049 prinesie tiež HBO.


9. Každý fanúšik superhrdinov si už túto otázku určite niekedy položil: Ktorý z komiksových hrdinov by vyhral, ak by sa ich cesty skrížili? Odpoveď už existuje. Temný rytier z Gothamu a Muž z ocele z Kryptonu si budú vybavovať účty vo filme Batman vs Superman: Úsvit spravodlivosti na HBO.


10. Centrála Kingsmanov je zničená a celý svet sa stáva rukojemníkom. Kingsmani však odhalia existenciu spriaznenej špiónskej organizácie v USA. Obe elitné agentúry musia spojiť sily, aby dokázali poraziť spoločného nepriateľa. Kingsman: Zlatý kruh (Kingsman: The Golden Circle) nie je bežná špiónska dráma - tu ide prevažne o zábavu. Diváci sa o tom môžu presvedčiť sami na HBO.


Celý program a zoznam všetkých staníc, ďalšie informácie a novinky nájdete na webových stránkach sk.freesattv.tv.


O spoločnosti UPC DTH S.à r.l.

Spoločnosť UPC DTH S.à r.l. je kvalitný poskytovateľ satelitných televíznych služieb so sídlom v Luxemburgu, európskom centre satelitných služieb. Svoje služby ponúka v Maďarsku, Českej republike a na Slovensku. Okrem toho riadi satelitné televízne služby poskytovateľa v Rumunsku. Jeho službu Direct-to-Home (DTH), ktorá je známa pod názvom UPC Direct na maďarskom trhu, freeSAT na slovenskom a českom trhu a ako Focus Sat v Rumunsku, využívalo k 31. decembru 2016 viac ako 854-tisíc zákazníkov. UPC DTH S.à r.l. ponúka svojim zákazníkom oceňovanú zákaznícku podporu a vynikajúcu kvalitu signálu, vrátane krištáľovo čistých programov vo vysokom rozlíšení. UPC DTH S.à r.l. je súčasťou Liberty Global plc.


Miloslav Surgoš, mediamedia


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
17.07.2018 • Viasat World kupuje pro kanál Epic Drama vysílací práva k seriálu Das Boot
16.07.2018 • Kam zamíříte letos – co třeba na Prima ZOOM?
14.07.2018 • Obľúbená temná dráma Preacher pokračuje
13.07.2018 • Světový šampionát elektrických monopostů míří do finále
12.07.2018 • Nabídku ostrovního fotbalu na DIGI TV doplní FA Cup
09.07.2018 • Prázdniny v plném proudu – usedněte k Prima ZOOM

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist