Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 10:14:53   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Dnes startuje fotbalová FORTUNA:LIGA. Jen v O2 TV uvidí diváci poprvé v historii všechny zápasy

  Autor: O2 TV , e-mail: info@o2.cz Přidané: 20.07.2018


O2 TV, která pro nadcházející roky nakoupila nejvíce exkluzivních sportovních přenosů v České republice, zahajuje v pátek revoluční vysílání první fotbalové ligy. Díky novým technologiím, které O2 TV přináší do českého fotbalu, budou moci zákazníci poprvé v historii sledovat v televizi všechny zápasy první ligy.


O2 TV nabídne unikátní multidimenzi, která umožní výběr ze souběžně hraných zápasů, zpětné zhlédnutí až 7 dní, přepínání mezi kamerami i systém Tracab, díky kterému je možné porovnávat v reálném čase aktuální statistiky. To vše až na čtyřech zařízeních - televizi, počítači, telefonu nebo tabletu.

Zábavná fotbalová show TIKI-TAKA pokračuje pravidelně v pondělí od 20.00 hodin.

Televize O2 TV nasadí v prvním kole na nejatraktivnější utkání moderní přenosový vůz, který umožní zapojení videorozhodčího. Půjde o duely: Dukla - Plzeň, Sparta - Opava a Olomouc - Slavia.

Jen diváci O2 TV uvidí v dalších letech kromě kompletní FORTUNA:LIGY také všechny zápasy hokejové extraligy a kompletní Ligu mistrů UEFA.

Digitální televize O2 TV nabízí nyní svým zákazníkům rekordní množství sportovního obsahu. Kromě kompletní Ligy mistrů, kde nechybí ani 4. předkolo, vyřazovací fáze, samotné finále a Superpohár UEFA, se pouze divák O2 TV může těšit na stovky přenosů z české nejvyšší fotbalové soutěže.


Jak bude vysílací formát FORTUNA:LIGA vypadat? Stanice O2 TV Sport či O2 TV Fotbal přinesou exkluzivně tři nejlepší zápasy z každého kola v nejvyšší kvalitě. U těchto duelů nebudou chybět zápasová studia, výběr z více pohledů kamer nebo systém Tracab, který živě sleduje statistiky o týmech či hráčích. Divák tak má jistotu, že nejatraktivnější utkání jako jsou derby pražských "S", duely z finálové nadstavby či střetnutí Plzně proti Slavii a Spartě uvidí výhradně na O2 TV Sport.

Další čtyři zápasy poběží v O2 TV v multidimenzi v tzv. HD streaming kvalitě. "Tato utkání budou v HD rozlišení, ale jsou přenášená menším počtem kamer," vysvětluje Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport. "Je to historický moment, kdy umožníme fanouškům všech klubů v první lize, aby živě sledovali výkony svých oblíbenců. Samozřejmě se to týká i nadstavbové části, kde se odehrají skupiny o titul, o postup do Evropské ligy a o udržení," doplnil Marek Kindernay. Jeden zápas, páteční čtvrtá volba, z každého kola FORTUNA:LIGY pak odvysílá kanál ČT sport, který zákazníci O2 TV najdou ve všech tarifech.

Tradičně v pondělí od 20.00 hodin pokračuje na O2 TV Sport zábavná show TIKI-TAKA, kde moderátor Petr Svěcený každý týden společně se svými hosty glosuje aktuální dění z fotbalových trávníků. Fanoušci se opět dočkají řady zajímavých hostů z fotbalového i kulturního života.

Před startem nové sezony se dočkala posily i fotbalová redakce O2 TV, kterou doplní moderátor a komentátor Michal Hrdlička. Ten má za sebou působení na TV Nova nebo DIGI TV. V O2 TV se bude věnovat především české fotbalové lize a Lize mistrů. Od září se navíc diváci O2 TV Sport dočkají i jeho sportovní talkshow Česká ulička Michala Hrdličky.


Zápasová studia v 1. kole FORTUNA:LIGY na O2 TV Sport: a O2 TV Fotbal:

Den Datum a čas Zápas Moderátor Hosté

Pátek 20. 07. - 18:00 FK Dukla Praha - FC Viktoria Plzeň Petr Svěcený Kozel, Rada
Sobota 21. 07. - 18:30 AC Sparta Praha - SFC Opava Petr Svěcený Švancara, Kotrba
Neděle 22. 07. - 17.30 SK Sigma Olomouc - SK Slavia Praha Radek Šilhan Siegl, Komňacký


Exkluzivní stanice O2 TV Sport, O2 TV Fotbal a O2 TV Tenis jsou sportovní kanály televizního poskytovatele O2 TV. V České republice nabízí všechny zápasy z fotbalové UEFA Champions League, drží kompletní práva na domácí nejvyšší fotbalovou soutěž FORTUNA:LIGU a také hokejovou extraligu, vysílají kompletní sérii nejprestižnějších tenisových turnajů WTA, nejlepší basketbalové soutěže Evropy - Euroligu a Ligu mistrů, Mistrovství světa vozů WRC a DTM, a nechybí ani přímé přenosy z největších domácích a světových galavečerů MMA.

Sportovní přenosy v O2 TV mohou sledovat všichni zákazníci nejen ve svých domácnostech, kde stačí mít internetové připojení od libovolného poskytovatele, ale také ve více než 1 200 restauracích po celé České republice. Další stále populárnější možností je O2 TV Sport s přístupem Na den, kde přenosy běží v prohlížeči nebo v aplikaci O2 TV na mobilu i tabletu. Obsah O2 TV Sport Na den je nyní navíc dostupný i v HbbTV aplikaci TV Prima.


O společnosti O2 Czech Republic

Digitální televize O2 TV se může pochlubit 284 tisíci aktivními set top boxy. Dalších 50 000 diváků sleduje vysílání pravidelně v restauracích. Počet zákazníků, kteří využívají O2 TV aktivně prostřednictvím webu nebo aplikace, dosahuje na 350 tisíc diváků. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně. O2 TV se pyšní také novou úvodní obrazovkou Moje menu. Tato nová funkce analyzuje v každém okamžiku tisíce hodin obsahu na všech kanálech a přehledně jej třídí do osmi nejpopulárnějších obsahových kategorií. O2 TV funguje na platformě nangu.TV.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 TV


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.07.2018 • RTVS odvysiela priame prenosy Fortuna ligy aj so zaujímavými novinkami
20.07.2018 • Česká televize bude vysílat zápasy nejvyšší domácí fotbalové soutěže i finále Ligy mistrů
19.07.2018 • Kompresorovna se změnila na Scénu ČT, začal festival Colours of Ostrava!
18.07.2018 • Skutečné kriminální příběhy dnes na Prima ZOOM
18.07.2018 • Česká televize nabídne více vzdělávacích pořadů pro děti - na Déčku se objeví na podzim
17.07.2018 • Finále MS vo futbale s podielom na trhu takmer 50 %

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist