Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 16.04.2024 - 06:07:25   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Liga národů a portugalská Liga NOS exkluzivně na Sport1 a Sport2

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 20.07.2018


Fotbaloví fanoušci budou mít tento podzim jedinečnou možnost sledovat ty nejlepší národní týmy v čele s čerstvými mistry světa z Francie exkluzivně na stanicích Sport1 a Sport2. Ty nabídnou divákům v České republice a na Slovensku přes 70 přímých přenosů z nové reprezentační soutěže Ligy národů, která startuje v září. Kromě toho se mohou těšit i na portugalskou Ligu NOS, ve které pravidelně září jak nové hvězdy portugalského fotbalu, tak nadějní hráči přicházející do Evropy z Latinské Ameriky.


Právě skončené mistrovství světa ve fotbale ovládla Francie v čele s Mbapém, Griezmannem, či Pogbou. A právě duel výběru země Galského kohouta s Německem otevře 6. září nově startující soutěž Ligu národů. I po zbytek podzimu čeká milovníky kvalitního fotbalu hvězdami nabitá klání. Modričovo Chorvatsko, Kaneova Anglie, Hazardova Belgie, Verrattiho Itálie… to je jen zlomek hvězd a jejich týmů, které budou moci sledovat diváci živě a exkluzivně na stanicích Sport1 a Sport2.

“Jsme rádi, že sportovním fanouškům v České republice a na Slovensku můžeme nabídnout ten nejlepší fotbal. Díky stanicím Sport1 a Sport2 budou moci tento podzim sledovat v přímých přenosech všechny semifinalisty mistrovství světa i další hvězdami nabité týmy. Oproti minulosti se týmy podobné úrovně utkají mezi sebou, což slibuje atraktivní, vyrovnané duely. Vzhledem k tomu, že se nejedná jen o přátelská utkání, mohou se diváci těšit na emocemi nabité zápasy. Jsme přesvědčeni, že právě konfrontace Francie, Chorvatska, Anglie, Německa a dalších top týmů budou tím nejkvalitnějším fotbalovým zážitkem, který tento podzim nabídne,” říká Marcel Mareš, Country manažer společnosti AMC Networks International, která stanice Sport1 a Sport2 provozuje.

Celkem stanice Sport1 a Sport2 odvysílají přes 70 utkání živě. Přednost budou mít samozřejmě duely Skupiny A, která nabízí ty nejlepší týmy na světě. Ale prostor samozřejmě dostanou i celky z dalších skupin nižší výkonnosti, do kterých spadají reprezentace České republiky a Slovenska, jejichž duely stanice odvysílají ze záznamu.

Diváci stanic Sport1 a Sport2 samozřejmě nepřijdou ani v nadcházející sezoně o možnost sledovat kvalitní evropský ligový fotbal. Těšit se totiž mohou na portugalskou Ligu NOS. Ta patří do TOP10 evropských lig. Pokud mluvíme o portugalské lize, musíme zmínit Os Três Grandes, čili Velkou Trojku, ve složení FC Porto, Benfica Lisabon a Sporting CP. Připočítejme ještě SC Braga, pravidelného účastníka evropských pohárů a množství jihoamerických, především pak brazilských fotbalistů pobíhajících po portugalských trávnících. Tím získává každý sportovní fanoušek atraktivní mix, který stanice Sport1 a Sport2 nabídnou od 12. srpna pravidelně s minimálně třemi přímými přenosy týdně.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Jan Huk, PR manager, AMC Networks International CE


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.07.2018 • HBO Nordic začíná natáčet původní norskou sérii Beforeigners
19.07.2018 • Příběh a záchrana thajského fotbalového týmu v dokumentu Discovery Channel
18.07.2018 • Top 10 filmov, ktoré si môžete vychutnať počas leta s freeSAT-om
17.07.2018 • Viasat World kupuje pro kanál Epic Drama vysílací práva k seriálu Das Boot
16.07.2018 • Kam zamíříte letos – co třeba na Prima ZOOM?
14.07.2018 • Obľúbená temná dráma Preacher pokračuje

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist