Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 18:44:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nejlepší fotbalové ligy pokračují dalším kolem - sledujte na DIGI TV

  Autor: DIGI CZ , e-mail: info@novadigitv.cz Přidané: 21.09.2018


O víkendu je na programu šesté kolo nejvyšší anglické fotbalové Premier League. Podaří se Liverpoolu a Chelsea udržet neporazitelnost? Jejich zápasy mohou fotbaloví fanoušci sledovat v přímých přenosech na DIGI TV. Kromě Premier League odvysílá DIGI TV o víkendu rovněž přímé přenosy z italské Série A, kde konečně našel střeleckou mušku hvězdný Cristiano Ronaldo, německé Bundesligy či španělské LaLigy s hvězdami Barcelony a Realu Madrid.


Premier League: Potvrdí Arsenal vzrůstající formu?

Šesté kolo anglické ligy zahájí v sobotu souboj Fulhamu s Watfordem, kterému vstup do nové sezóny vyšel skvěle. Tento zápas můžete sledovat na DIGI Sport 4 HD od 13:25. V odpoledních hodinách se fanoušci mohou těšit na zápas Liverpoolu se Southamptonem, kde se představí hvězdné trio Salah, Firmino, Mané. Zda liverpoolští fotbalisté udrží neporazitelnost sledujte od 15:55 na stejném programu. V neděli zavítá vedoucí Chelsea i s Edenem Hazardem, autorem hattricku v minulém kole, na půdu West Hamu. V 16:55 je poté na programu šlágr kola mezi londýnským Arsenalem a Evertonem. V bráně domácích, kteří se zvedají po nepovedeném vstupu do sezony, by se měl opět představit Petr Čech.


Serie A: Naváže Cristiano Ronaldo na výkon z minulého kola?

Italská Serie A nabízí nejzajímavější zápasy v neděli. Chvíli po poledni, ve 12:25 startuje přímý přenos zápasu FC Turín – Neapol na programu DIGI Sport 1 HD. Hostující celek se pokusí dotáhnout na vedoucí Juventus Turín. Ten se představí až ve večerních hodinách. Cristiano Ronaldo v minulém kole dvěma góly odpověděl na slova svých kritiků. Zda se prosadí i na půdě Frosinone, kterému se zatím vůbec nedaří, sledujte v přímém přenosu na DIGI Sport 2 HD od 20:30. Divácky velmi atraktivní zápas dvou ambiciózních týmů nabízí nedělní odpolední zápas Lazia Řím s FC Janov.


Bundesliga: Odrazí se Schalke ze dna tabulky?

Německá Bundesliga se rozehraje již v pátek duelem mezi Stuttgartem a Dusseldorfem. Sledovat jej můžete od 20:25 na DIGI Sport 1 HD. Šlágrem kola je sobotní zápas mezi Schalke a mistrovským Bayernem Mnichov. Mnichovští fotbalisté jsou zatím v lize stoprocentní, naopak velkým překvapením je trápení Schalke 04, které zatím na svém kontě nemá ani bod. Povede se jim na domácím hřišti zaskočit favorizovaný Bayern? Sledujte v sobotu od 18:25 na programu DIGI Sport 1 HD. Odpoledne se představí fotbalovým fanouškům Pavel Kadeřábek v dresu Hoffenheimu, který hostí slavný Dortmund.


LaLiga: Real Madrid se pokusí odčinit zaváhání v minulém kole

Ve španělské LaLize je už stoprocentní pouze Barcelona. Sledujte hvězdného Lionela Messiho v akci proti Gironě v neděli ve 20:40 na programu DIGI Sport 1 HD. Real Madrid bude chtít napravit remízu z minulého kola na domácím hřišti proti Espanyolu. Snahu „bílého baletu“ můžou diváci vidět v sobotu ve 20:40 na DIGI Sport 1 HD. Špatný start do sezóny zažívá loňský vicemistr Atlético Madrid, který zatím dokázal zvítězit pouze jednou. Na hřišti Getafe se představí v sobotu v 18:25.


Kompletní přehled vysílání DIGI TV je k dispozici na stránkách https://www.digisport.sk/program/. Nově jsou od nadcházejícího víkendu k dispozici další 4 kanály DIGI Sport 6-9 HD, které fotbalovou nabídku DIGI TV ještě vylepšují. Kromě nejlepšího fotbalu z anglické, italské, španělské a německé ligy můžete sledovat přímé přenosy z dalších sportovních událostí. Sportovní fanoušci také mohou stále využít slevovou akci Léto zadarmo. Všichni noví zákazníci DIGI TV budou mít díky tomu první tři měsíce po uzavření smlouvy k dispozici díky této akce, která potrvá až do konce září, více než stovku kanálů DIGI TV zcela zdarma.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize a televize přes internet pod obchodní značkou DIGI TV. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a 4 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Sérii A, španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Služba DIGI2GO je podle nezávislého hodnocení Cnews.cz nejlepší televizí přes internet na českém trhu. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Ing. Jaroslav Martínek, Mediální zastoupení DIGI TV, PP Partners Prague



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.09.2018 • Eurosport vysílá ME ve stolním tenisu
20.09.2018 • Innsbrucké Peklo bude vrcholem cyklistického MS
16.09.2018 • Vrhněte se do víru dokumentů na Prima ZOOM ve 38. týdnu
14.09.2018 • Motoristický víkend na Eurosportu 2: Karel Hanika a Ondřej Ježek na 24 hodin Bol d’Or, Jakub Smrž v MS superbiků
14.09.2018 • Dá Ronaldo konečně gól za Juventus? Fotbalový víkend a nejlepší světové ligy sledujte na DIGI TV
10.09.2018 • Pojďte ve 37. týdnu s Prima ZOOM do světa

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist