Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 07:14:14   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Listopadové programové tipy televizní stanice E!

  Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 22.10.2018



TV Consulting - zastoupení E! Entertainment Television v ČR a SK, zve čtenáře satCentrum k obrazovkám s programem televize E!. V listopadu se diváci mohou těšit na zbrusu nové pořady, přímý přenos a maratón s populární televizní show.



Přímé přenosy:

Nenechte si ujít E! Živě z červeného koberce: E! People´s Choice Awards 2018 – 12. listopadu v 03.00 hod. Jedinečnou celosvětovou anketu, vyhlášenou stanicí E!, ve které lidé volí své hvězdy, populární osobnosti, zpěváky,... v celkem 13ti kategoriích. Večer plný světoznámých osobností.


Zbrusu nové pořady:

Busy Tonight – od 4.listopadu ve 22.00 hod, zábavná talkshow s moderátorkou a spisovatelkou Busy Philippsovou,která neotřelým a svérázným způsobem komentuje události v showbusinessu.

Ladygang - od 4.listopadu ve 22.30 hod. Parta krásných a chytrých žen vtipně komentuje pop kulturní dění a vede interview s celebritami bez jakýchkoliv tabu. Celosvětové popularity dosáhly na sociálních sítích, kde se jejich „ladygang“ stal trhákem roku 2016 s 22 milióny shlédnutí.


Maratóny:

Držte krok s Kardashians – od 19. listopadu mohou fanoušci této světoznámé rodiny shlédnout všechny díly v rámci několikadenního maratónu. Konec listopadu patří Kardashianovým!


Pokračujeme s oblíbenými seriály:

Držte krok s Kardashians – 15. řada – nové díly každou neděli ve 21.00 hod
Model Squad – závěr řady v pátek 2. listopadu ve 21.00 hod



Busy Tonight

Herečka a spisovatelka Busy Philippsová přichází na obrazovky E! se svým specifickým humorem a nadsázkou v jedinečné noční talk show „Busy Tonight“. Nefiltrovaná a zábavná, Philippsová je moderátorkou interview, komentátorkou a průvodkyní příspěvků na sociálních sítích. S „Busy Tonight“ Vám v zábavné formě nabídne přehled o tom, co se děje ve světě showbusinessu.

PREMIÉRA OD 4. LISTOPADU, KAŽDOU NEDĚLI A STŘEDU VE 22:00 HOD.


Ladygang

Připojte se k milým a vtipným dámám, které daly vzniknout skupině Ladygang. Jedinečná kombinace ženské komunity, šťavnatých komentářů k pop kulturnímu dění a rozhovorů „bez hranic“ se známými osobnostmi. Členky Ladygang získaly na sociálních sítích v roce 2016 přes 22 miliónů hlasů v rámci volby „podcast roku“. Hlavními mluvčími jsou Keltie Knight, Becca Tobin a Jac Vanek, které také byly představeny v časopisu People a v časopisu Entertainment Weekly. Ladygang se tak stal kulturním fenoménem posledních let a nyní přichází i na obrazovky E!.

OD 4. LISTOPADU KAŽDOU NEDĚLI VE 22:30 HOD


People’s Choice Awards 2018

Připojte se k E! a sledujte přímý přenos z vyhlášení ankety E! People´s Choice Awards 2018, kterému bude předcházet E! Živě z červeného koberce: PCA2018, ve kterém moderátoři nechají nahlédnout do zákulisí této události roku. Nechte na sebe dýchnout magickou atmosféru plnou napětí, radosti a očekávání. Kdo z nominovaných získá ocenění PCA 2018? Buďte u toho s E!.

E! ŽIVĚ Z ČERVENÉHO KOBERCE: PCA 2018 – 12. LISTOPADU V 01:00 HOD
E! PEOPLE’S CHOICE AWARDS 2018 PŘÍMÝ PŘENOS – 12. LISTOPADU V 03:00 HOD



Držte krok s Kardashians

Nalaďte se na E! a sledujte zbrusu novou 15. řadu oblíbeného seriálu monitorujícího nejpopulárnější rodinu v Americe. Dramatické situace, glamour, smích a slzy, jsou každodenní součástí života této rodiny, která při sobě drží v dobrém i zlém.

KAŽDOU NEDĚLI VE 21:00 HOD


Kardashians od začátku

Připravte se na okázalost a drama, když Kardashians tento měsíc ovládnou E!. Od pondělí 19. listopadu do neděle 2. prosince můžete sledovat známou rodinu od úplného začátku. Vraťte se zpět do doby, kdy Kris a Bruce Jenner (nyní Cait) a jejich rodinu: Kim, Kourtney, Khloé, Kendall, Kylie a Robert Jr. teprve začínal svět objevovat. Jejich styl si připomeňte v pořadu Módní styl hvězd a blíže se s nimi můžete seznámit také v show Kourtney a Khloé dobývají Hapmtons. Sledujte vývoj této rodiny v uplynulém desetiletí, pouze na E!.

OD 19. LISTOPADU DO 2. PROSINCE



O televizním kanálu E! v České republice a na Slovensku

Televizní program E! vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce a v ČR je dostupný v nabídkách T-mobile TV, satelitní televize Skylink, dále pak Dragon Internet, NejTV a Poda. Na Slovensku je v nabídkách Orange, Satro, Skylink, Slovanet či Tesmedia.


O NBCUniversal International Networks

NBCUniversal International Networks, globální televizní divize společnosti NBCUniversal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 165 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks and Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Spravuje také filmový kanál Movies 24 ve Velké Británii a Style Networks v Austrálii. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí onair a online zpravodajství na světě, zastřešuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC News.

NBCUniversal International Networks je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia, světově známé zábavné parky i řadu úspěšných internetových společností. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Veronika Tamchynová a Martina Zvířecí, TV Consulting – zastoupení televizních kanálů E! Entertainment ČR a SR





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.10.2018 • Pozor – přinášíme vám pořádnou várku světových dokumentů na Prima ZOOM!
20.10.2018 • Eurosport vysílá Světový pohár ve stolním tenisu mužů
19.10.2018 • Epická opera Samson a Dalila v dalším satelitním přenosu MET: Live in HD v sobotu 20. října
18.10.2018 • Babylon, na který se ve 20. letech změnil Berlín - nový seriál na Epic Drama
17.10.2018 • Ronaldo, Hamšík a Schick zabojují o italské poháry exkluzivně na stanicích Sport1 a Sport2
15.10.2018 • Slýcháte často, že jste někomu podobní? Vydělejte balík jako dvojník celebrity

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist