Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 16.04.2024 - 21:45:53   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Víkend ve znamení MMA. O2 TV Sport odvysílá OKTAGON 10 i XFN 14 z Bratislavy

  Autor: O2 TV , e-mail: info@o2.cz Přidané: 17.11.2018


Fanoušci bojových sportů mají před sebou víkend, na který budou dlouho vzpomínat. Televize O2 TV nabídne očekávaný galavečer OKTAGON 10, kde vyvrcholí třetí série unikátní a populární reality show OKTAGON Výzva. V pražské O2 areně se představí bojovníci ze světově nejprestižnějších organizací jako UFC nebo Bellator.


Přímý přenos startuje v sobotu od 20.00 hodin. Naopak organizace XFN se představí v Bratislavě, kde mezi největší lákadla patří hvězdný Karlos Vémola nebo jeden z nejlepších slovenských bojovníků Ivan Buchinger. Všechny zápasy z XFN 14 vysílá stanice O2 TV Sport v neděli od 19.00 hodin.

Galavečer smíšených bojových umění OKTAGON 10 bude pro českou i slovenskou scénu opravdu velkou událostí. Vyvrcholením v podobě hlavního zápasu je vystoupení slovenského šampióna prestižní ruské organizace Fight Nights Global - Tomáše Deáka (18-9). Toho čeká dravý bojovník z USA - Cory Galloway (11-6).

Tahákem pro fanoušky bude i jeden z nejočekávanějších zápasů poslední doby, a sice titulová bitva welterové váhy mezi českým Davidem Kozmou (23-10) a slovenským Gáborem Borárosem (16-5).

Přijde i na korunování nového šampiona třetí série reality show OKTAGON Výzva. V sázce je kontrakt na 10 tisíc euro. Vůbec prvním českým vítězem show se chce stát Jakub Dohnal. Naopak jeho soupeř, Karol Ryšavý, by rád zosnoval slovenský "hattrick" . Diváci O2 TV uvidí i šampiona Bellatoru Attilu Végha, kterého čeká velezkušený Brazilec. Chybět nebude ani miláček publika a idol žen Miloš Petrášek, jehož soupeřem se stal protivník z elitní stovky, který má zkušenosti i z UFC.

V neděli 18. listopadu se diváci mohou těšit na další show v podání předního českého MMA bojovníka Karlose "Terminátora" Vémoly, jenž bude hlavním tahákem galavečera XFN 14. Jeho soupeřem bude o čtyři roky starší Moise Rimbon ze Spojených arabských emirátů (25-11), který neprohrál před časovým limitem od roku 2002. V Bratislavě se v kleci objeví například i Ľudovít Klein, Miroslav Štrbák, Vojto Barborík a Roland Čambal, návrat do ringu absolvuje nejúspěšnější slovenský profesionální boxer Tomáš Kovács. Slovák Ivan "Buki" Buchinger (34-6) a Khasan Askhabov (16-2) si to rozdají o titul šampióna pérové váhy.

Stanice O2 TV Sport exkluzivně vysílá kromě OKTAGONU a XFN i přímé přenosy dalších nejslavnějších domácích MMA organizací - Heroes Gate, Fusion Fight Night (FFN) a Fight Night West (FNW). Nabídka zahrnuje také prestižní galavečery organizace M-1 Globa


O společnosti O2 Czech Republic

Digitální televize O2 TV se může pochlubit 287 tisíci aktivními set top boxy. Dalších 50 000 diváků sleduje vysílání pravidelně v restauracích. Počet zákazníků, kteří využívají O2 TV aktivně prostřednictvím webu nebo aplikace, dosahuje na 350 tisíc diváků. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně. O2 TV se pyšní také novou úvodní obrazovkou Moje menu. Tato nová funkce analyzuje v každém okamžiku tisíce hodin obsahu na všech kanálech a přehledně jej třídí do osmi nejpopulárnějších obsahových kategorií. O2 TV funguje na platformě nangu.TV.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV Sport


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
17.11.2018 • Kanál Prima MAX slaví třetí narozeniny, meziročně mu narostl prime time share o pětinu
15.11.2018 • Kyle ze South Parku bude mluvit hlasem Cardy. Zvolili si jej sami diváci
15.11.2018 • Doktor Martin řeší záhadu v Beskydech
14.11.2018 • Česko Slovensko má talent pomalu uzavírá castingová kola
14.11.2018 • Seriálové megahity Oteckovia a Susedia na čele diváckeho záujmu
14.11.2018 • Česká televize nabídne o Vánocích čtyři pohádkové novinky, Popelku i film Po strništi bos

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist