RTVS dnes spúšťa nový magazín o slovenskej futbalovej lige
Autor: RTVS , e-mail: info@rtvs.sk Přidané: 17.02.2019
Spolu so začiatkom jarnej časti slovenskej futbalovej ligy odštartuje na obrazovkách RTVS relácia Fortuna liga - magazín. V nej televízia ponúkne futbalovým priaznivcom najmä exkluzívny obrazový prehľad všetkých odohratých zápasov uplynulého kola. Magazín sa bude vysielať pravidelne v nedeľu večer na Dvojke, po prvýkrát už dnes (17. 2.) o 20.10 h.


Spolu so začiatkom jarnej časti slovenskej futbalovej ligy odštartuje na obrazovkách RTVS relácia Fortuna liga - magazín. V nej televízia ponúkne futbalovým priaznivcom najmä exkluzívny obrazový prehľad všetkých odohratých zápasov uplynulého kola. Magazín sa bude vysielať pravidelne v nedeľu večer na Dvojke, po prvýkrát už túto nedeľu (17. 2.) o 20.10 h.

„Magazín o Fortuna lige považujem za spestrenie a skompletizovanie našej ponuky o najvyššej futbalovej súťaži. Divák získa dostatočný prehľad o aktuálne odohranom kole v priebehu dynamickej polhodiny," predstavil magazín Matej Hajko, riaditeľ sekcie športu RTVS. Nový magazín o našej lige bude mať premiéru v nedeľu 17. februára o 20.10 h na Dvojke. RTVS každý týždeň pripraví 26-minútový prehľad všetkých zápasov, diváci sa môžu tešiť aj na ďalšie pravidelné rubriky. Pri moderovaní relácie sa budú striedať Ľuboš Hlavena a Dominik Kríž.

„Záujem nášho televízneho partnera RTVS, ale aj nášho generálneho partnera Fortuna SK, o návrat Fortuna liga magazínu na televízne obrazovky ma veľmi teší. Spoločne sme pre fanúšikov našej ligy pripravili naozaj pekný darček k mimoriadne zaujímavému štartu jarnej časti," povedal Ivan Kozák, prezident ÚLK.

Upútavka - https://youtu.be/wlMPJxebGB0


Rozhlas a televízia Slovenska

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26903/rtvs-dnes-spusta-novy-magazin-o-slovenskej-futbalovej-lige/