Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 20:18:18   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Filmový kanál FilmBox přináší české a světové hity do vašeho domova nyní i ve vysokém rozlišení HD

  Autor: SPI/FILMBOX/Weber Shandwick , e-mail: info@filmbox.cz Přidané: 17.04.2019



Od dubna rozšiřuje filmový kanál FilmBox svoji nabídku prvotřídní kinematografie o další filmové hity hollywoodské i evropské produkce a od května nově také o českou tvorbu. Kanál nyní bude pro televizní platformy dostupný i v HD.


Kanál FilmBox je součástí základní nabídky několika televizních platforem, což z něj dělá nejdostupnější kanál v České republice i na Slovensku. „Mnoho diváků již má přístup k našemu kanálu. Nyní jeho programovou skladbu rozšiřujeme o řadu nových titulů a nabízíme jej ve vyšší kvalitě obrazu. Tyto změny z něj mají udělat jeden z nejsledovanějších kanálů na českém trhu,“ vysvětluje Tamás Fülöp, výkonný ředitel pro region CEE ve společnosti SPI International / FILMBOX.


Československá tvorba

Kanál FilmBox si diváci oblíbili pro jeho širokou nabídku hollywoodských blockbusterů, toho nejlepšího z evropské kinematografie i filmových lahůdek z dalších koutů světa. Nyní však globální mediální společnost SPI International / FILMBOX rozšiřuje programovou paletu kanálu o československou filmovou klasiku. Od května tak FilmBox odvysílá legendární komedie, jako Adéla ještě nevečeřela, Ať žijí duchové, Postřižiny nebo Hoří, má panenko, stejně jako působivá dramata Dobří holubi se vracejí, Všichni dobří rodáci či Spalovač mrtvol. Z československé nové vlny konce šedesátých let FilmBox uvede i další nezapomenutelné snímky jako Skřivánci na niti, Obchod na korze, Adelheid, Rozmarné léto nebo Ostře sledované vlaky.


Oceněné zahraniční filmy

Mezi stovkami filmových titulů z hollywoodské produkce se na FilmBox mimo jiné objeví vybrané hity studií Miramax a Paramount Pictures. V rámci nové licenční smlouvy uvede FilmBox kultovní snímky režiséra Quentina Tarantina, oba díly trháků Kill Bill, Kill Bill 2 či gangsterky Pulp Fiction a Jackie Brown. Filmoví fajnšmekři se mohou těšit i na exploitační horor Od soumraku do úsvitu, který podle Tarantinova scénáře natočil jeho parťák Robert Rodriguez.

Na základě nové smlouvy s Kino Polska TV S.A., dceřinnou společností SPI International, letos na obrazovky kanálu FilmBox přichází také hollywoodská klasika jako Bouřlivé dny s Tomem Cruisem a Nicole Kidman, Hellboy dvojnásobně oscarového vizionáře Guillerma Del Torro, Terminál v režii Stephena Spielberga s Tomem Hanksem a Catherine Zeta-Jones v hlavních rolích, Talentovaný pan Ripley v podání Matta Damona či oscarové snímky Frida, Návrat do Cold Mountain a Americká krása.

Mezi další snímky, které letos přicházejí na obrazovky FilmBox, patří také oblíbené komedie, jako jsou první tři filmy série Scary Movie, obě dobrodružství zvířecího detektiva Ace Ventury nebo Starsky & Hutch s Benem Stillerem, Owenem Wilsonem a Snoop Doggem. Z hollywoodských blockbusterů uvede FilmBox mimo jiné drama Let Roberta Zemeckise s Denzelem Washingtonem v hlavní úloze anebo komedie Zoolander a Zoolander No. 2 s Benem Stillerem v hlavní roli i režisérském křesle.


Nyní k dispozici i v HD

Od dubna je FilmBox divákům dostupný také ve vysokém rozlišení obrazu (HD), tedy u operátorů, kteří HD verzi oblíbeného kanálu zařadili do svojí programové nabídky.


O SPI International

SPI International je globální mediální společnost provozující 36 televizních kanálů na šesti kontinentech. FilmBox je její vlajkovou lodí. SPI je jedním z největších agregátorů nativního obsahu v Ultra HD kvalitě na světě. Ve spolupráci s více než 1400 operátory na celém světě využívá SPI nejmodernější technologii, která poskytuje 55 milionům předplatitelů přístup k SPI lineárnímu obsahu a on-demand obsahu včetně živého streamování UHD programů a FilmBox kanálů na jakémkoli zařízení připojeném k internetu prostřednictvím velkých globálních poskytovatelů streamingových služeb, jako i místních poskytovatelů OTT.

Více než 25 let je SPI International předním distributorem divadelních filmů a televizních programů na mezinárodním trhu. Pevné spojenectví SPI s hlavními dodavateli licencí poskytují nepřekonatelný a lehko rozpoznatelný obsah s vysokou poptávkou. Internet: www.spiintl.com


Marek Němec, Head of Client Services, Weber Shandwick, 17. 4. 2019


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.04.2019 • TV Noe ve vysokém rozlišení z družice Astra 3B
12.04.2019 • TDC - první globální seriálový kanál z Turecka oficiálně spustil vysílání
05.04.2019 • LEO TV vysílá od 5. dubna NONSTOP
03.04.2019 • Atmedia rozšiřuje své portfolio o televizní stanici AMC
02.04.2019 • CNN Prima News – nová zpravodajská platforma přichází do České republiky [ 2 ]
02.04.2019 • O2 TV Sport Pack (zatím) ze satelitu nevysílá! [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist