Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 06:17:04   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Kdo bude šampion? Velikonoční boje napoví. Sledujte na DIGI TV

  Autor: DIGI TV/PP Partners , e-mail: info@novadigitv.cz Přidané: 18.04.2019



Nejprestižnější evropské fotbalové ligy směřují do finále. Zejména v Anglii a v Německu je boj o mistrovský titul velmi napínavý. Napovedět může už velikonoční program, který v České republice nabízí fotbalovým fanouškům v přímých televizních přenosech DIGI TV.


Velikonoce jsou spojeny s mnoha tradičními zvyky. Letos se pro sportovní fanoušky objevuje nový symbol. Nejlepší fotbalisté se budou snažit vykoledovat co nejvíc bodů, které potřebují v boji o mistrovský titul. Televizní diváci mohou prostřednictvím DIGI TV sledovat velikonoční „nadílku“ přímých přenosů z anglické Premier League, německé Bundesligy, italské Serie A i španělské LaLigy. Český televizní operátor nabídne ve čtyřech volných dnech spoustu zajímavých duelů.

Čtyři elitní fotbalové soutěže se blíží do finiše. Právě následující kolo může napovědět, ba dokonce rozhodnout o ligových šampionech. Na DIGI Sport 4 HD v sobotu ve 13:25 startuje atraktivní souboj mezi Manchesterem City a Tottenhamem, rivalové bojující o postup v Lize mistrů se tentokrát utkávají v nesmírně důležitém zápase Premier League. City totiž ztrácí dva body na vedoucí Liverpool, má však zápas k dobru. Lídr tabulky hraje v neděli na půdě Cardiffu (DIGI Sport 4 HD, 16:55).

Byla by to pohroma, kdyby Liverpool nezískal ligovou trofej, tvrdí angličtí komentátoři. Německý kouč Jürgen Klopp prohlásil, že jeho tým žene za titulem také bolestivá porážka z loňského finále Ligy mistrů proti Realu Madrid. Avšak na Anfield Road se bojí, aby se neopakovala sezona 2013/2014, kdy v dostizích o první místo Liverpool podlehl právě City. Naději slavnému klubu z metropolitního hrabství Merseyside vzala domácí porážka 0:2 s tehdy nakonec třetí Chelsea, za kterou chytal Petr Čech. Osmnáctinásobní šampioni s přezdívkou „The Reds“ se naposledy z vítězství v Premier League radovali před skoro třiceti lety! „Titul je tak blízko. Stíhací jízda City nás může nabudit, o první příčku nechceme přijít,“ vyhlásil egyptský útočník Mohamed Salah.

Do konce anglické ligy hraje Liverpool ještě proti Huddersfieldu doma a Newcastlu venku. V závěrečném kole hostí Kloppovo mužstvo Wolves. Manchcester City vedený Pepem Guardiolou čeká ve středu po Velikonocích derby proti United na Old Trafford. Pak ještě zbývají tři zápasy - na hřišti Burnley, doma proti Leicesteru a venkovní duel s Brightonem. Sváteční pondělí si zákazníci DIGI TV mohou užít ve společnosti Chelsea, soupeře Slavie Praha ve čtvrtfinále Evropské ligy. Londýnský klub hostí Burnley, v jehož kádru je i český reprezentant David Vydra (DIGI Sport 4 HD, 20:55).

Napínavá situace je rovněž v Německu. Pět kol před koncem drží Bayern Mnichov před Borussií Dortmund titěrný jednobodový náskok. Na senzační titul má ještě teoretickou naději třetí Lipsko v čele s útočníkem Timem Wernerem, které získalo o devět bodů méně než Bayern. V sobotu se v Mnichově představí Brémy (DIGI Sport 1 HD, 15:25), Dortmund hraje o den později ve Freiburgu (DIGI Sport 1 HD, 15:25).

Niko Kovač, chorvatský trenér bavorského celku, ještě před nedávnou demolicí rivala z Dortmundu (5:0) prohlásil, že Bayern získá titul. „Borussia prožívá fantastickou sezonu, ale pokud hrajeme naši hru, jsme nejlepší v Německu,“ řekl Kovač, byť pak euforii přece jen krotil. Jenže tým z Mnichova narazí na v kalendářním roce 2019 neporažený Werder, za který pravidelně nastupuje v základní sestavě český reprezentant Theodor Gebre Selassie. Brankář Jiří Pavlenka nedochytal minulý zápas kvůli zranění stehna, jeho start ve šlágru proti Bayernu je tak nejistý. Na druhé straně podle bulvárního Bildu došlo ke konfliktu na tréninku v Allianz Areně mezi Robertem Lewandowskim, autorem 200 bundesligových gólů, a Kingsleym Comanem. Projeví se v zápase?

V italské Serii A si vytvořil takřka nedostižný náskok Juventus Turín v čele s hvězdným Cristianem Ronaldem, Barcelona vedená Lionelem Messim je zase lídrem španělské LaLigy. Šest kol před koncem odráží nápor dvojice madridských pronásledovatelů. Atlético ztrácí devět bodů a Real, kam se během krize vrátil úspěšný kouč Zinedine Zidane, je o další dva body zpět. Katalánský celek se však v závěrečných bojích utká s papírově lehčími soupeři, snad jen Getafe usilující o účast v Evropské lize v předposledním kole (12.5.) by mohlo dělat Barceloně problémy. Juventus může teoreticky proměnit Bílou sobotu v černobílou. „Stará dáma“ potřebuje k jistotě osmého titulu v řadě bodovat doma proti Fiorentině (DIGI Sport 1 HD, 17:55) bez ohledu na výsledek druhé Neapole, která hraje až na Velikonoční pondělí proti Atalantě.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize a televize přes internet pod obchodní značkou DIGI TV. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a 4 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Sérii A, španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Služba DIGI2GO je podle nezávislého hodnocení Cnews.cz nejlepší televizí přes internet na českém trhu. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Ing. Jaroslav Martínek, Mediální zastoupení DIGI TV, PP Partners Prague



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.04.2019 • 24 hodin Le Mans motocyklů
18.04.2019 • Eurosport: Snooker zažije další mistrovství světa
14.04.2019 • Tři týdny plné zábavy a poznávání na Prima ZOOM
12.04.2019 • Pařížský maraton v neděli na Eurosportu
08.04.2019 • Další várka parádních dokumentů v 15. týdnu na Prima ZOOM
08.04.2019 • Populární historická sága POLDARK pokračuje třetí sérii na Epic Drama!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist