Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 13:54:34   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 24. 4. 2019

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 22.04.2019



Herecké trio Kateřina Brožová, Jan František Uher a Andrej Hryc se představí v Show Jana Krause. Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 24. dubna ve 21.35 hod. na Primě.


Kateřina Brožová – herečka, která září jak na činoherních, tak i na muzikálových prknech. Účinkuje v Divadle na Vinohradech v představení Když ptáčka lapají, v Divadle Bez zábradlí v představení Terasa a v divadle Hybernia v muzikálu Doktor Ox. Momentálně ji diváci vídají také jako starostku Růžičkovou v seriálu Modrý kód. Největší popularitu si získala seriálem Život na zámku. Hrála mj. ve filmech Znásilnění či Slečna guru. Natočila mnoho TV inscenací, filmů i dalších pořadů, věnuje se dabingu a zpěvu. Natočila čtyři sólová alba, hostovala na CD jiných interpretů, spolupracuje s orchestry a různými hudebními tělesy. Kateřina zpívá pop, muzikál, swing a má na repertoáru i světoznámé melodie, např. Natalie Cole, Barbry Streisand, Franka Sinatry a podobně. Věnuje se i moderování. Po dobu pěti let uváděla také vlastní talk show.


Jan František Uher – jako herec se divákům předvedl jednou z klíčových rolí v road movie Všechno bude, za niž získal Českého lva. Slovinský režisér Olmo Omerzu si Jana Františka pro roli dvanáctiletého Heduše vybral na castingu. Jan František přiznává, že s vulgární mluvou své postavy měl problémy. Při přípravě mu prý pomáhal Tomáš Mrvík, představitel čtrnáctiletého puberťáka Máry. „Sedli jsme si proti sobě a sprostě jsme si nadávali, čímž se mi podařilo lépe se vžít do role.“ Čerstvý držitel ocenění za nejlepší výkon ve vedlejší roli pochází z Křenovic na Vyškovsku, z malé obce, kam chodí i na základní školu. Teď je v deváté třídě a dostat se do ní prý bylo obtížné, natáčení totiž musel skloubit s individuálním učebním plánem. Pomáhali mu v tom ale i učitelé, rodiče a kamarádi. Vedení školy Jendovi schválilo úlevy, když místo na vyučování jezdil na zkoušky a natáčení, kam ho vozil hlavně děda, který ho na casting přihlásil. Po deváté třídě půjde Jan František Uher studovat na brněnskou Střední školu uměleckomanažerskou. Herectví by pak rád studoval i na univerzitě.


Andrej Hryc – slovenský herec, který je českým divákům známý např. ze seriálů Černí baroni, ohlásil před časem návrat na politickou scénu. Vstoupil do slovenské politiky se stranou KOREKTÚRA-Andrej Hryc. „Slovensko se ocitlo v podobné situaci, jako bylo Československo v roce 1989. Slovensko požaduje radikální změnu, tradiční politické strany lidi zklamaly,“ říká. Název strany je odkazem na Hrycův knižní bestseller Inventura. „Moje kniha Inventura představovala katarzi, byla to moje zpověď, aby mě mohli zblízka poznat všichni, kteří o to projeví zájem. Název mojí strany napovídá, že Korektura je náprava chyb a těch se v éře samostatného Slovenska udělalo velmi mnoho,“ vysvětluje Hryc. „Nastal čas, poslat všechny ty nemakačenka, ty politické dinosaury, kteří si přišli do politiky vydělat, do penze. Rozhodl jsem se, že vstoupím do politiky, protože už se na to nemůžu dívat. Ani jedna strana na politické scéně mi nevyhovuje,“ dodává. V politice se angažoval už v minulosti, kdy stál např. při zrodu strany HZDS. Pracoval též jako honorární konzul Seychelské republiky ve Slovenské republice. Jako divadelní herec působil ve Státním divadle v Košicích, na Nové scéně v Bratislavě (kde byl jistou dobu i generálním ředitelem) či jako hostující herec na volné noze v jiných divadlech. Založil rádio Twist, v němž také zastával funkci ředitele. V této pozici byl organizátorem mnoha veřejných aktivit ve prospěch dětských domovů a dobročinných organizací.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 24. dubna ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.04.2019 • RTVS prinesie 10 hodín diskusií s kandidátmi na poslancov do Európskeho parlamentu
23.04.2019 • ČT nakoupila v Cannes: John Malkovich jako Hercule Poirot, inovativní krimi The Sinner i premiérová řada Babylonu Berlín
18.04.2019 • Bílá, Basiková nebo Žbirka zazpívají pro Kuře
17.04.2019 • TV Dajto celodennou trhovou trojkou, absolútny rekord seriálu Sila ženy na TV Doma
17.04.2019 • Jarní nadílka na webu Déčka pro malé i velké: Velikonoční kalendář
17.04.2019 • RTVS uvedie počas Veľkej noci premiéru oceňovaného filmu Po strnisku bosý, aj nový dokument Kapela

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist