Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 19:50:27   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Dohoda o distribuci programů Love Nature HD a Love Nature 4K mezi M7 Group a Blue Ant Media

  Autor: M7/Skylink/Weber Shandwick , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 12.06.2019


Společnost M7 Group, jeden z předních poskytovatelů placené televize v Evropě, poskytující služby více než 3 milionům domácností, prostřednictvím široké škály placených televizních platforem, oznámila, že uzavřela dohodu s Blue Ant Media o distribuci programů Love Nature HD a Love Nature 4K.


Program Love Nature, který je společným projektem společnosti Blue Ant Media a Smithsonian Networks, nabízí milovníkům divoké zvěře a přírody největší světovou knihovnou přírodovědeckých programů v HD a 4K kvalitě, která zahrnuje více než 40 natáčecích lokalit po celém světě, včetně Zambie, Skandinávie, Kambodži a Austrálie.

Love Nature HD bude distribuován prostřednictvím platforem skupiny M7 pro Benelux (Canal Digitaal, Online.nl a TV VLAANDEREN), Českou republiku a Slovensko (Skylink). Kanál bude k dispozici v angličtině a s holandskými titulky. Česká lokalizace bude následovat krátce po spuštění kanálu 15. srpna.

V rámci této dohody budou služby platforem M7 zajišťovat bezpečné a spolehlivé poskytování satelitních služeb Love Nature HD třetím stranám v rámci celoevropského pokrytí satelitu ASTRA 3B na orbitální pozici 23,5 stupně východně a poskytovat veškeré související podpůrné služby pro operátory třetích stran.

Love Nature 4K bude k dispozici pro korporátní zákazníky společnosti M7 na německy mluvících trzích, stejně jako pro koncové zákazníky M7, kteří jsou schopni přijímat HotBird na 13 stupních východně.
Ward Platt, CEO Global Networks & Kids ve společnosti Blue Ant Media: „Spolupráce se skupinou M7 Group nám poskytuje okamžitý vstup do velké divácké základny na několika klíčových evropských trzích, včetně debutu našeho HD a 4K kanálu v České republice a na Slovensku. Toto nové a nevýhradní distribuční partnerství nám umožní oslovit více diváků, kteří prahnou po našem prvotřídním přírodovědeckém obsahu v té nejlepší kvalitě a dále otevře dveře programu Love Nature ve střední a východní Evropě“.

Bill Wijdeveld, viceprezident pro rozvoj podnikání M7 Group: „Se smlouvou s Blue Ant Media jsme velmi spokojeni. Love Nature, který se plně věnuje přírodním vědám a vysílá v nejvyšší kvalitě, je skutečně jedinečným kanálem a skvělým doplňkem naší programové nabídky. Těšíme se na úspěšnou spolupráci na našich různých evropských trzích.“

V Lucemburku, dne 12. června 2019 - Bill Wijdeveld, M7 Group a Susan Stafford, For Blue Ant Media


Společnost M7 Group S.A., se sídlem v Lucembursku, je jedním z největších evropských provozovatelů satelitních a IP televizních platforem. Skupina M7 používá různé značky v různých zemích: Skylink a Freesat v České republice a na Slovensku, Canal Digitaal v Nizozemsku, TV Vlaanderen a TeleSat v Belgii, HD Austria v Rakousku, UPC Direct v Maďarsku, FocusSat v Rumunsku a Diveo v Německu. Všechny značky nabízejí klientům balíčky na míru, přizpůsobené místní kultuře a jazyku. V dnešní době čítá M7 Group více než 3 miliony zákazníků, z čehož má 0,8 milionu přístup k základnímu balíčku: domácnosti, se stovkami satelitních a IP rádiových a televizních služeb v digitální a HD kvalitě. Od roku 2011 také M7 Group poskytuje svým zákazníkům v Nizozemsku a Belgii širokopásmové a telefonní služby. Služby platforem M7 poskytují provozovatelům komplexní distribuční řešení pro příjem DTH, kabelů a IPTV. Pro více informací: www.m7group.eu.

Blue Ant Media je mezinárodní výrobce, distributor, provozovatel kanálů a společnost poskytující videohry. Provozujeme sedm výrobních hal po celém světě, vytváříme obsah pro rozhlasové a televizní stanice a streamovací platformy, od dokumentárních přes animované seriály až po dramata. Naše distribuční činnost, Blue Ant International, nabízí širokou škálu obsahu, včetně jedné z největších světových nabídek přírodní historie ve 4K. Blue Ant Media provozuje lineární a SVOD kanály na několika kontinentech pod 14 programy včetně Love Nature, Smithsonian Channel Canada, BBC Earth (Kanada), ZooMoo, Arcade Cloud a další. Omnia Media, naše herní společnost, má největší síť talentovaných hráčů na světě. Vytváří a distribuuje obsah videoher přes digitální a OTT platformy, jako je YouTube, Snapchat, Facebook a další. Blue Ant Media sídlí v Torontu a disponuje devíti mezinárodními pobočkami v Los Angeles, Singapuru, Aucklandu, Dunedinu, Londýně, Washingtonu, Sydney, Pekingu a Taipei. www.bluenantmedia.com


Marek Němec, Head of Client Services, Weber Shandwick, 12. 6. 2019


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 2   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.06.2019 • Asteroid Day 2019 z družice Astra 1M
12.06.2019 • freeSAT okorení leto kulinárskymi šou: ponúka dvojtýždňové voľné vysielanie Food Network
07.06.2019 • Home & Garden (HGTV) z družice Astra 1KR
28.05.2019 • Společnost Astorg uzavřela závaznou dohodu s Canal+ o prodeji skupiny M7 Group
20.05.2019 • MTV Unlimited končí; MTV Dance, MTV Hits a MTV Rocks opustí družice Astra 1 - dne 30. 9. 2019
19.05.2019 • Anixe SD, Anixe HD a Aristo TV z družice Hot Bird 13B

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  a ktorý certifikovaný prijímač je 4k? 

13.06.2019 14:17 • ® tomko
a ktorý certifikovaný prijímač je 4k?
 
 
  Love Nature HD - první výsledek spolupráce s 

12.06.2019 16:34 • ® jan
Love Nature 4K - první výsledek spolupráce s Canal+ ;) Přijímače Skylink READY budou muset být brzy s fastscanem na Astra3, Astra1 a HotBird13 :what:
 
 
Celkový počet komentářů: 2 / zobrazují se: 1 ... 2

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist