Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 18:04:22   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Velký návrat Vetřelců dávnověku

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 24.10.2019


Velmi oblíbený a lehce kontroverzní seriál Vetřelci dávnověku se vrací se zbrusu novou sérií. Giorgio Tsoukalos se zabývá fascinující teorií, že někdy v průběhu starověku navštívili naši planetu mimozemští astronauti. V populárním seriálu zkoumá nejslibnější stopy, které mimozemské civilizace mohly zanechat v různých koutech světa. Podaří se mu přesvědčivě prokázat, že v dávné minulosti navštívili Zemi mimozemšťané? Starověké stavby, dřevoryty, malby i literární texty z různých částí Země naznačují, že se první lidé setkali s bytostmi, které sestoupily z nebes.


Je to vůbec možné? Zastánci teorie starodávných astronautů říkají, že ano. Podívejte se na nejzajímavější archeologické, vědecké a historické nálezy, jež jsou podle mnohých nezvratnými důkazy o vetřelcích dávnověku.


Prima ZOOM přináší nové důkazy o dávných obyvatelích:

Od 25. 10. 22.10 – Vetřelci dávnověku: Nezvratné důkazy
Od 20. 12. 22.00 – Vetřelci dávnověku X


Vetřelci dávnověku: Nezvratné důkazy (8 dílů každý pátek po 22.00 a opakování v pondělí v 13.35)

V prvním dílu Tajemná Nazca zamíříme do Peru na náhorní planinu, kde byly před 80 lety objeveny záhadné obří obrazce. Giorgio A. Tsoukalos připomíná dávné objevení obrazců – geoglyfů, které vyobrazují vše od geometrických tvarů po zvířata a podivné postavy. Podle vědců je vytvořil lid Nazca, který tu žil mezi 1. a 8. stoletím našeho letopočtu. Jejich smysl je záhadou, zvláště proto, že jsou dobře viditelné jen z dostatečné výšky. Jejich tvůrci by museli mít cosi jako horkovzdušný balón. Teoretici si myslí, že jde o jakési symboly pro přilétající bohy nebo možná jejich dílo nebo dílo mimozemšťanů. Obrazec slunce a kříže má pro tyto teoretiky jasný smysl. Jde o jakýsi symbol pro UFO, které se tu často objevuje. Další teorie je taková, že geoglyfy vytvořil lid Nazca po setkání s mimozemšťany. Ti je jaksi inspirovali a obohatili komplikovanou geometrií apod. Také je možné u obrazců najít inspiraci ve hvězdách, ale není to pravidlem. Vědci měřili i vodivost obrazců a podle výsledků je mohou považovat za jakousi energetickou mapu či těžební místo.

Další teorie hovoří o tom, že linie Nazca jsou pouze součástí něčeho většího, míří totiž do města Tiahuanaco v západní Bolívii, kde jsou také obrazce a záhadné sochy, spojované s Inky. Nalezeny tu byly podivně protáhlé lebky, vědci a archeologové si to vysvětlují jako jakési zkrášlování, kdy rodiče obvazovali dětem hlavy. Záhadou zůstává, jak lid Nazca a obyvatelé Tiahuanaco zanikli, možná se tu odehrál nějaký mimozemský souboj. Možná je tu i nějaká spojitost s obrazcem hada v Ohiu, v místě zvaném Serpent Mount. Podezřelé také je, že je v místě zvýšená koncentrace iridia. Možná právě to má had značit pro návštěvníky shora. Vrátíme se do Peru, kde je další obrovskou záhadou tzv. pás děr, což je asi 45km pás tisíců děr, táhnoucí se podél pohoří. Od linií Nazca je daleko asi 160 km. Teoretici hledají spojitost také s tzv. kruhy v obilí, které jsou např. v Británii ve Wildshiru. Také zde jsou v podstatě nejsnazším vysvětlením mimozemšťané – zarážející je rozsah, přesnost, komplikovanost a také rychlost vytvoření, což bývá několikahodinový proces. Jako poslední jsou tu kamenné kruhy na Blízkém východě, staré přes 2000 let. A na jaké záhady se podíváme v dalších dílech? Např. na monolity, ztracenou archu, stvoření člověka, Teslův experiment a mnohé další.


Vetřelci dávnověku X (15 dílů každý pátek po 22.00)

Vetřelci dávnověku je vzrušující historicko-záhadologický seriál, který se zaměřil na 75 miliónů let důkazů o mimozemských návštěvách naší planety. V desáté sérii mimo jiné zkoumá obrovské jeskyně vytvořené člověkem a podmořské objevy, které můžou změnit historii lidstva a odhalit existenci vyspělé civilizace už v dobách dávnověku; ohromnou sílu, vysokou inteligenci, a dokonce i schopnost reprodukci robotů 21. století, kteří jsou naprogramovaní k operování lidí i zkoumání vesmíru; příběhům o dobru a zlu, Bohu a Satanu, zkrátka nadpřirozených protikladných silách vyskytujících se v různých podobách v každé lidské kultuře; hledání další obyvatelné planety, jež by se stala druhou Zemí, a mnoho dalšího.


Najděte pozůstatky mimozemských stop na Prima ZOOM!


www.prima-zoom.cz – unikátní online magazín: základní info, program, aktuality, fotografie, zajímavé články a ještě něco navíc.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.10.2019 • Extrémne premeny najsledovanejším nespravodajským programom dňa s rekordnými výsledkami
24.10.2019 • Sestričky pokorili všetky doterajšie rekordy a jasne zvíťazili
24.10.2019 • RTVS predstavila v Cannes svoje novinky a dohodla nákup špičkových seriálov a dokumentov
23.10.2019 • Česko Slovensko má talent – Josef Pátrovič nemůže chybět
22.10.2019 • Show Jana Krause – 23. 10. 2019
22.10.2019 • Velkolepá Kateřina Veliká, playboy Patrick Melrose i děsivé Přiznání - ČT veze novinky z Cannes

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist