Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 06:28:23   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Jaro 2020 na TV Nova – pěvecká show SuperStar, reality show MasterChef Česko a zbrusu nový seriál Co ste hasiči

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 17.01.2020


Skupina Nova představila na tiskové konferenci jarní programové schéma, které přinese na obrazovky pokračování úspěšných lokálních seriálů, oblíbené reality show, filmové trháky i důvěryhodné zpravodajství. O skvělou zábavu se postará nová řada oblíbené hudební show SuperStar s hvězdnou porotou, s premiérovou řadou se vrací úspěšná reality show MasterChef Česko.


Své stabilní místo v programu mají také populární seriály Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2 a Specialisté. Do vysílání připravujeme i úplnou novinku – seriál Co ste hasiči, který nahlíží do sousedského života obyvatel vesnice Horní a místní hasičské jednotky.

„Skupina Nova i nadále jednoznačně dominuje českému televiznímu trhu. V cílové skupině 15–54 jsme za rok 2019 v prime-time dosáhli 37% podílu sledovanosti a každý den oslovíme téměř 4,6 milionu diváků starších čtyř let. Náš úspěch je postaven na pokračování dlouhodobě oblíbených seriálů i pořadů a vyváženém zpravodajství. Divákům se zároveň nebojíme nabízet nové zajímavé televizní formáty,“ říká Alex Ruzek, ředitelka sekce programu skupiny Nova.



Jaro 2020 na TV Nova

Začátky vysílání pořadů:

Televizní pořad Start vysílání

Ulice pondělí 6. 1. 2020
Co na to Češi pondělí 6. 1. 2020
Specialisté pondělí 27. 1. 2020
Ordinace v růžové zahradě 2 úterý 7. 1. 2020
Výměna manželek středa 8. 1. 2020
MasterChef Česko středa + čtvrtek 5. 2. 2020
Kameňák pátek 14. 2. 2020
SuperStar neděle 16. 2. 2020


Superstar

Jedna z nejsledovanějších hudebních reality show se vrací od února na obrazovky televize Nova a Markíza. Diváci budou mít možnost opět sledovat cestu nadějných zpěváků, kteří se utkají o titul SuperStar 2020. Nový ročník SuperStar rozzáří nová hvězdná porota ve složení Leoš Mareš, Patricie Pagáčová, Monika Bagárová, Marián Čekovský a ostřílený porotce Pavol Habera. Kdo se tentokrát stane hvězdou soutěže a miláčkem Česka i Slovenska? Sledujte dramatickou cestu za vytouženým snem! Od 16. února 2020 ve 20:20.


MasterChef Česko

Česko bude opět hledat nejlepšího amatérského kuchaře! Pod vedením oblíbené trojice porotců (Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemek Forejt) se v reality show MasterChef Česko představí amatérští kuchaři z celé České republiky. Diváci se mohou těšit na novinky, jako je imunitní výzva, ve které soutěžící získá jedinečnou výhodu – vyhne se vyřazení, nebo unikátní venkovní výzva či velká sonda do české kuchyně. Vítěz získá trofej MasterChef Česko, půl milionu korun a také možnost podílet se na tvorbě menu v restauraci jednoho z porotců. Od 5. února 2020, ve středu a čtvrtek ve 21:30.


Ordinace v růžové zahradě 2

Nejúspěšnější seriál Česka oslaví půlkulaté narozeniny! Ke svým patnáctým narozeninám nadělil divákům dárek v podobě modernějšího způsobu snímání. Díky nové technologii si od ledna užívají kvalitnější podívanou a intenzivnější zážitek. Na síle naberou i příběhy známých postav. Čestmíra Mázla (Petr Rychlý) čeká vypjaté období, nenajde klid doma ani v práci. Životní zkouška potká nové kolegy Táňu a Patrika Márovy (Markéta a Patrik Děrgelovi) a změny se dotknou i záchranáře Petra Hanáka (Radim Fiala). Doktorka Běla (Zlata Adamovská) otevře nový urgentní příjem pediatrie. A pozor, do Kamenice přijíždí nová postava, temperamentní Mahulena Bočanová, coby bývalá manželka nepopulárního primáře Leoše Máry (Robert Jašków). Od 7. ledna 2020, v úterý a ve čtvrtek ve 20:20.


Ulice

Patnácté výročí čeká i seriál Ulice, který se za tu dobu stal nepostradatelnou součástí každodenního života milionů Čechů. Poklidný život bývalého starosty se promění v drama. Stane se obětí brutálního útoku a nevyhne se vážným zraněním. Motiv může mít kdokoliv. Mastný nebyl ve svém okolí oblíbený a jako zákeřného komunálního politika a podnikatele ho může chtít zlikvidovat kdekdo. Dávku napětí vystřídají dojemné chvíle, ale i zábava a nové příběhy nejznámějších seriálových rodin Česka.


Specialisté

Moderní krimi série z prostředí Prahy přináší pohled do zajímavých exteriérů a exkluzivních míst, ale také napětí i příběhy hlavních hrdinů plné emocí. Život přináší nejrůznější změny, nevyhnuly se ani týmu Specialistů. Zuzana Májová (Zuzana Kajnarová) odešla, aby se věnovala mateřským povinnostem, Lukáš Panenka (Jakub Štáfek) byl na vlastní žádost odvelen do jiného útvaru. Pod vedením zkušeného majora Strouhala (Martin Dejdar) nastupují do útvaru dva noví členové – kapitán Jana Šafářová (Eva Leimbergerová) a kapitán Tomáše Beran (Jacob Erftemeijer). Novou sestavu opět čeká každodenní boj proti zločincům. Od 27. ledna každé pondělí od 20:20 na Nově.


Kameňák

Vítejte v Kameňákově! Na radnici zde úřaduje starosta Pepa Novák (Václav Vydra) a jeho zástupce Bohouš Beránek (Pavel Kikinčuk). Mají před sebou velkou výzvu! Podali přihlášku do celorepublikové soutěže o Pozitivní město roku. Motivuje je odměna pro výherce – sto milionů korun od ministerstva. Musí ale splnit několik náročných kritérií. Další epizody seriálu Kameňák určené divákům, kteří milují humor a anekdoty, startují 14. února 2020 ve 20:20.


Výměna manželek

Na obrazovky se vrací strhující reality show z domácího prostředí. Televizní štáby se opět rozjedou po celé republice, aby divákům přinesly zajímavou sondu do českých domácností. Deset dní v náhradní rodině, to je deset dní nových a vyhrocených situací, ale i okamžiků láskyplných a dojemných. Jak se podaří Báře zorientovat v nestandardní rodině, kde žije manžel i nový partner pod jednou střechou? Řešit se bude také zcela odlišná výchova dětí v norské domácnosti. Rodinné životní peripetie odstartují ve středu 8. ledna 2020 ve 20:20.


Co na to Češi

Na obrazovkách nebude chybět oblíbená soutěžní show, ve které Tomáš Matonoha pokládá různorodé otázky dvěma pětičlenným týmům. Co na to Češi? Kdo si nejlépe tipne nejčastější odpovědi stovky oslovených obyvatel Česka? Sledujte každý všední podvečer v 17:30 zábavnou show, na jejímž konci si jeden z týmů odnese finanční výhru.



Připravujeme

Co ste hasiči

Televize Nova navazuje na tradici svých úspěšných seriálů a přichází s další novinkou. Původní seriál Co ste hasiči nahlíží do života vesnice Horní, která leží v malebném Ladově kraji. Svérázné postavy v čele s velitelem hasičů Petrem (Petr Rychlý) a úplatným starostou Vladimírem (Václav Kopta) čekají nelehké situace. Zatímco šéf hasičské jednotky zdolává nebezpečné úkoly, starosta mu hází klacky pod nohy a hodlá hasiče zlikvidovat. Jak jejich souboj dopadne? Dotkne se obyvatelů Horní?


Utajený šéf

Jaký je to pocit, změnit se na okamžik z vysoce postaveného manažera v řadového zaměstnance? Jedinečný pohled na vztahy na pracovišti nabízí oblíbená reality show Utajený šéf, která se vrací na obrazovky. Šéfové firem vymění přesně padnoucí obleky za nejnižší pozice ve vlastních firmách. Jak zvládnou zpětnou vazbu od svých zaměstnanců? Poučí se z vlastních chyb, nebo budou padat hlavy?


Zahraniční filmové premiéry

Původní tvorbu budou na jaře střídat významné filmové premiéry. Na své si přijdou milovníci komiksů. Do vysílání půjdou filmy Doktor Strange, Captain America: Občanská válka a Thor: Ragnarok. Do pohádkového světa zavedou diváky příběhy Kráska a zvíře, Lovec: Zimní válka, Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta. Pohled do dávné historie nabídne Král Artuš: Legenda o meči. Filmovou nabídku doplní romantická komedie Dítě Brigite Jones a celá série Rychle a zběsile zakončená premiérovým sedmým dílem. Strhující podívanou nabídne katastrofický snímek Geostorm: Globální nebezpečí a válečné drama Anthropoid.



Jaro na tematických stanicích skupiny Nova

Nova Action je oblíbené místo diváků, kteří milují napětí a dobrodružství. V jarním schématu přinese napínavé seriály Myšlenky zločince, Beze stopy, Mistr iluze, Training Day nebo Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti či Ray Donovan. Chybět nebude ani stálice Kobra 11, legendární seriál z německých dálnic, či docu-reality Mistři aukcí, Mistři zastavárny i Válka skladů.


Nova 2 nabídne již tradičně nejlepší sitcomy a komediální seriály. Na obrazovky se vrací populární sitcom 2 $ocky – příběh dvou mladých servírek Caroline a Max, které touží po zbohatnutí. Nebudou chybět také seriály, které si navždy získaly srdce diváků – Dva a půl chlapa, Will a Grace, Přátelé a Znovu 20. K tomu každý všední den zpravodajská relace TN2 (22:00) a souhrn toho nejdůležitějšího z celého dne.


Nova Cinema, to jsou velkolepé premiéry, ale i nestárnoucí klasika. Během jarní sezony odvysílá celou filmovou sérii Star Wars, premiéru snímku U moře s Bradem Pittem a Angelinou Jolie, či premiéru dobrodružného snímku Alenka v říši divů: Za zrcadlem.


Nova Gold zůstane věrná oblíbeným seriálům (Ordinace v růžové zahradě 2, Ulice, Gympl s (r)učením omezený, Nováci), soutěžním pořadům (Co na to Češi, Riskuj), nestárnoucí zábavě ze zlatého fondu (Zlatíčka, Zlatá mříž, Dobroty, TELE TELE, Doremi) a animovaným pohádkám (Tučňáci z Madagaskaru, Spongebob v kalhotách, Scooby-Doo)…


Atraktivní nabídku mají připravenou i sportovní stanice Nova Sport 1 a Nova Sport 2. Sportovní přenosy z nejprestižnějších lig světa (NHL, NBA, Evropská liga UEFA, Ligue 1, MLS) doplní šipkový turnaj Premier League Darts, závody Mistrovství světa silničních motocyklů všech tří kubatur, galavečery UFC, zápasy anglické Premiership Rugby, finské florbalové ligy a závody MČR v rally.



Internetové portály

Na webu Nova Plus najdou diváci pořady z vlastní produkce, exkluzivní rozhovory se soutěžícími i porotci či pohled do zákulisí natáčení. Prozradíme, jak se vede hrdinům z oblíbených reality show Výměna manželek nebo Utajený šéf. Připravujeme také speciální talk show, která odhalí zákulisí kuchařské soutěže MasterChef Česko.

Zpravodajský portál TN.cz, který informuje o aktualitách z domova, ze zahraničí i ze světa sportu. Chybět nebudou ani oblíbené Speciály včetně pravidelného magazínu autoTN.cz.

Zajímavou jarní nabídku má nachystanou i videoportál VOYO. Zatímco nejmenší diváky potěší animovaný hit posledních let, seriál Máša a medvěd, nebo pohádka Princ Krasoň, dospělé publikum ocení akční thriller Line of Duty, německý romantický film Traumfabrik či francouzské drama Vlčí volání. Navíc diváci VOYO mohou sledovat své oblíbené sportovní přenosy a některé pořady zde najdou dříve než v televizním vysílání.


Martin Šnýdr, PR a Brand Manager, 16. 1. 2020


Pozn.: Dokumenty Jarní programové schéma TV Nova a Nova magazín jaro 2020 si můžete stáhnout v sekci Bonus v TV download na webu satCentrum


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.01.2020 • Svadba na prvý pohľad víťazom štvrtkového večera, Oteckovia najsledovanejším seriálom na trhu
18.01.2020 • RTVS začína od 10. februára s predvolebnými rozhovormi
18.01.2020 • Nový život je každý večer prvou voľbou divákov
16.01.2020 • Slunečná v úterý zazářila - s milionem diváků zvítězila nad Ordinací v růžové zahradě
16.01.2020 • Petra Vlhová s novým rekordom sledovanosti
15.01.2020 • Inkognito je späť a v plnej sile!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist