Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 00:09:29   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 22. 1. 2020

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 20.01.2020



Herečka Vlastina Svátková, gastroenterolog Marek Beneš a tvůrci celosvětové videohry – Jaroslav Beck, Ján Ilavský a Vladimír Hrinčár – se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 22. ledna ve 21.35 hod. na Primě.


Vlastina Svátková – herečka a autorka motivačních knih, kterou mohou nyní diváci vidět v kinech v hlavní roli snímku Můj příběh, vyprávějícím o ženě, která po několika osobních tragédiích bojuje o druhou životní šanci. V jednom z rozhovorů Svátková přiznala, že má s postavou mnoho společného: „Je pravda, že jsem ve svém životě prožila něco podobného, a myslím, že hodně žen se v tom příběhu najde. Ať je to třeba to, že se musíme napít alkoholu, aby se nám ulevilo, nebo že už nemůžeme dál, protože jsme na úplném dně, nebo ztráta blízkého člověka. A pak je tam rovina partnerů. Hodně žen asi mělo někdy partnera, který nebyl úplně ideální, ale právě díky vztahu, který nebyl ideální, a možná v něm došlo i k nějakému fyzickému či psychickému násilí, si uvědomily svoji hodnotu. Odrazily se od takového vztahu a pochopily, že tohle už nikdy nechtějí zažít.“ Kromě herectví se Svátková věnuje i psaní knih. Ta poslední, Prostor pro duši, se stala bestsellerem a dočkala se několika dotisků. „Je postavena na mých vlastních zkušenostech. Má pomoci ženám a dívkám, které o sobě pochybují, cítí se divné, nedostatečné, neváží si samy sebe, nemají dobré vztahy v rodině nebo s muži,“ představuje ji herečka, která se mimo jiné objevila v bondovce Casino Royale, je matkou tří synů a influencerkou.


Marek Beneš – gastroenterolog. Převratná metoda z IKEMu: jak zhubnout přeprogramováním organismu, objevilo se na začátku letošního roku v médiích. Specializací MUDr. Beneše je bariatricko-metabolická endoskopie. Jedná se o obor zaměřený na léčbu obezity, který zahrnuje endoskopické metody, kterými lze ovlivnit hubnutí a cukrovku, vysoký krevní tlak, poruchy metabolismu lipidů a další patologie. Už třetím rokem je vedoucím lékařem projektu, při kterém se pomocí laseru „oslepí“ nervové buňky dvanáctníku, čímž se de facto přeprogramuje metabolismus. „Tato metoda funguje perfektně na hubnutí i na cukrovku. Naším cílem totiž je, aby lidé z tabletek nemuseli přejít na píchání inzulinu,“ říká Beneš. Kromě toho je jedním z našich největších odborníků na antioxidanty a jejich význam pro život. „Většina z nás při různých virózách automaticky sahá po vitamínu C, který je vysoce účinný. Jeho nevýhodou však je, že se často vstřebá jen část účinné látky a velké množství tělo vyloučí. Právě při viróze, kdy je oxidační stres maximální a tělo potřebuje antioxidantů co nejvíce, si tělo nechá jen množství, které je zvyklé si nechávat, ne takové, jaké v tu chvíli potřebuje. Vysoké množství nevstřebaného vitamínu C pak může být i příčinou ledvinových kamenů. Vitamín C je tedy skvělý, ale záleží na formě jeho podání,“ uvádí lékař.


Jaroslav Beck, Ján Ilavský a Vladimír Hrinčár z Beat Games studia, které vytvořilo celosvětově úspěšnou videohru. Tito pánové společně vytvořili hru využívající virtuální reality Beat Saber, které se již celosvětově prodalo víc než milion kopií a která za první týden vydělala víc než milion dolarů. Stala se takovým fenoménem, že ji ke konci roku koupil jeden internetový gigant. O tom, že se česko-slovenské trio třicátníků nečekaně rychle dostalo do světové extraligy, svědčí i události posledních měsíců – Beat Saber si zahrál populární americký moderátor Jimmy Fallon ve své The Tonight Show, česká hra dostala nominaci na britskou filmovou cenu BAFTA a začala spolupracovat s hvězdnou kapelou Imagine Dragons. Beck v červnu skládal nové písničky do hry v hollywoodském studiu Paramount, kde nahrávali Michael Jackson nebo Madonna. Do toho domlouvá partnerství se Sony a výčet byznysových gigantů by byl mnohem delší, kdyby ho nevázaly smlouvy o mlčenlivosti. „Můj cíl je, aby z Beat Saberu byl nový Tetris nebo Pacman,“ říká. „Když teď uděláme hru dobře, může tu být i desetiletí. Jasně, bude se obměňovat, ale pořád to bude Beat Saber. Chci vybudovat silnou značku, silné duševní vlastnictví,“ nastiňuje Beck smělé plány Beat Games.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 22. ledna ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.01.2020 • Obrazovky TV Markíza už čoskoro ovládne Pán profesor
21.01.2020 • Skupina Prima loni rostla nejvíce ze všech televizních skupin
18.01.2020 • Svadba na prvý pohľad víťazom štvrtkového večera, Oteckovia najsledovanejším seriálom na trhu
18.01.2020 • RTVS začína od 10. februára s predvolebnými rozhovormi
18.01.2020 • Nový život je každý večer prvou voľbou divákov
17.01.2020 • Jaro 2020 na TV Nova – pěvecká show SuperStar, reality show MasterChef Česko a zbrusu nový seriál Co ste hasiči

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist