Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 03:35:23   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Obrazovky TV Markíza už čoskoro ovládne Pán profesor

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 21.01.2020


Diváci televízie Markíza sa už čoskoro môžu tešiť na ďalšiu atraktívnu seriálovú novinku. Jarnú programovú ponuku trhového lídra obohatí moderný vzťahový seriál s komediálnymi prvkami z prostredia slovenského gymnázia s názvom Pán profesor. Pán profesor predstaví silnú romantickú linku dvoch hlavných hrdinov a zároveň vtipným a originálnym spôsobom zobrazí školský a každodenný život detí, učiteľov a rodičov. V hlavných úlohách sa predstavia slovenské herecké hviezdy najvyššieho kalibru ako Tomáš Maštalír, Gabriela Marcinková a Roman Luknár.


„Televízia Markíza ako líder v seriálovej tvorbe na Slovensku prináša rok čo rok nielen overené a úspešné seriály ako Oteckovia, Sestričky, Susedia či Horná Dolná, ale sústreďujeme sa na to, aby sme každý rok priniesli divákom aj novinky, ktoré sú jedinečné a chytia ich za srdce. Prostredníctvom novinky Pán profesor chceme pokračovať v úspešne nastolenom trende výroby seriálov s nižším počtom epizód, čo umožňuje klásť vyšší dôraz na kvalitu z hereckého aj filmárskeho hľadiska,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza. Seriál vzniká v spolupráci s produkčnou spoločnosťou Paprika Studios, jeho režisérmi sú skúsení profesionáli Matúš Libovič a Martin Kazimír.

Pán profesor je slovenskou verziou mimoriadne úspešného nemeckého seriálu s pôvodným názvom Der Lehrer. Televízia RTL od roku 2009 odvysielala už 7 sezón seriálu, pričom stále dosahuje nadpriemernú sledovanosť a vynikajúco sa mu darí najmä u mladších, reklamne atraktívnych divákov. O tom, že sa formát úspešne adaptoval v našom regióne, svedčia aj skvelé výsledky maďarskej verzie, ktorá sa vysiela od roku 2018. Najnovšie sa vlastného Pána profesora dočkali tiež diváci v Rumunsku.


Základná dejová línia

Talentovaný a pre učenie zapálený Samo sa často, niekedy aj proti svojej vôli, angažuje v problémoch svojej triedy druhákov, ktorú má ako ich triedny učiteľ na starosti. Spolu s ním budeme svedkami toho, čo prežívajú mladí ľudia na prahu medzi detstvom a dospelosťou. Okrem riešenia problémov svojich študentov dostávajú Sama jeho nekonvenčné učebné metódy často do problémov s prísnym riaditeľom gymnázia či jeho konzervatívnejšími kolegami. Skutočnú búrku v jeho živote však spôsobí až príchod atraktívnej kolegyne Klaudie. Títo dvaja sa osudovo priťahujú, hoci si to zo začiatku ani jeden nechce priznať. Naplneniu tejto lásky budú stáť v ceste mnohé prekážky...


Hlavné postavy

Samo (Tomáš Maštalír)
Nekonvenčný učiteľ chémie a fyziky, ktorý by pre svojich študentov urobil takmer čokoľvek. Učenie je jeho život, ale osobný život má v troskách.

Klaudia (Gabriela Marcinková)
Atraktívna, nadaná, zodpovedná, spoľahlivá a celkovo takmer dokonalá učiteľka slovenčiny, ktorá má v Samových očiach zásadnú chybu – je zadaná.

Rácz (Roman Luknár)
Ambiciózny riaditeľ gymnázia, ktorý síce vedie školu pevnou rukou, ale musí sa zmieriť s tým, že na Sama neplatia žiadne pravidlá.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 20. 1. 2020


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.01.2020 • Skupina Prima loni rostla nejvíce ze všech televizních skupin
20.01.2020 • Show Jana Krause – 22. 1. 2020
18.01.2020 • Svadba na prvý pohľad víťazom štvrtkového večera, Oteckovia najsledovanejším seriálom na trhu
18.01.2020 • RTVS začína od 10. februára s predvolebnými rozhovormi
18.01.2020 • Nový život je každý večer prvou voľbou divákov
17.01.2020 • Jaro 2020 na TV Nova – pěvecká show SuperStar, reality show MasterChef Česko a zbrusu nový seriál Co ste hasiči

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist