Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 10:35:26   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Najvýznamnejšia športová udalosť roka sa blíži. Nenechajte si ujsť 54. ročník Super Bowlu

  Autor: AMC/PR.Konektor , e-mail: info@prkonektor.sk Přidané: 24.01.2020


Dátum a miesto konania tejto obľúbenej športovej udalosti sa síce každý rok mení, tento rok však už vieme, že 54. ročník sa bude konať 2. februára na štadióne Hard Rock v Miami. Ako už býva zvykom, program Super Bowlu je udržiavaný v prísnej tajnosti, ale tradičný začiatok akcie zostáva rovnaký, teda o 18:30 hod. amerického času. Nenechajte si ujsť finálový zápas dvoch najlepších tímov amerického futbalu a sledujte živý prenos 2. februára o 23:30 hod. na televíznej stanici Sport1.


Športová udalosť oslavujúca kultúru

Podobne ako zatiaľ nie sú známe finálové tímy, v tajnosti sa drží aj program monumentálnej hudobnej šou, pre ktorú je každoročne vyhradený polčas zápasu. Vlani bola hlavnou hviezdou večera obľúbená americká popová skupina Maroon 5, vôbec najsledovanejší polčasový program však predviedla speváčka Katty Perry v roku 2015, keď jej vystúpenie sledovalo viac ako 120 miliónov divákov. Verejnosť sa 27. septembra dozvedela, že trinásťminútovú polčasovú show budú v roku 2020 otvárať dve latinskoamerické hviezdy, Jennifer Lopez a Shakira, ktoré potvrdili, že chcú svojím vystúpením odovzdať svetu dôležitú správu. „Som nadšená, že po boku s J.Lo budeme zastupovať Latino komunitu, ktorá je takou dôležitou súčasťou Spojených štátov,“ vyjadrila sa Shakira. Svoju účasť navyše nedávno potvrdila aj Lady Gaga, čo znamená jediné – skutočne veľkolepú šou.


Späť k lopte

Vlaňajšiu sezónu ovládli futbalisti New England Patriots, ktorí si tak vybojovali v poradí už šiesty Super Bowl. V tohtoročnej sezóne vyhral tento massachusettský klub zápasy proti Steelers a Dolphins v celkovom súčte o 73 bodov v dvoch zápasoch po sebe, čo je štvrtý najvyšší bodový rozdiel v dvoch zápasoch. Hoci však vlani New England Patriots vyhrali, tento rok vypadli hneď v prvom kole. Nový šampión teda nevzíde z tímu Patriots, ani z tímu Baltimore Ravens, ktorého sa obával ich hlavný tréner Bill Belichick, ale z dvojice Kansas City Chiefs a San Francisco 49ers. Nenechajte si ujsť najočakávanejší zápas amerického futbalu a sledujte 54. ročník Super Bowlu už 2. februára o 23:30 hod. na televíznej stanici Sport1.


Kdo nefandí, není Čech

Češi patří mezi sportovní nadšence, o čemž svědčí i fakt, že přes 40 % z nich tráví čas sledováním sportovních přenosů. Nejčastěji si pouští fotbal a hokej, následuje atletika, tenis a formule. Rok 2020 přinese spoustu atraktivních sportovních událostí a vrcholných soutěží, mezi než patří např. Formule 1, hokejové KHL, SHL, CHL i slovenská Tipsport liga, tenisové turnaje ATP250, ale také zápasy házenkářské Ligy mistrů či světových i evropských šampionátů. Všechny tyto přenosy nabízí divákům stanice Sport1.


Kto nefandí, nie je Slovák

Slováci patria medzi športových nadšencov, o čom svedčí aj fakt, že viac ako 48 % z nich trávi čas sledovaním športových prenosov. Nečastejšie si pozrú futbal a hokej, nasleduje atletika, tenis a formula. Rok 2020 prinesie množstvo atraktívnych športových udalostí a vrcholných súťaží, medzi ktoré patrí napr. Formula 1, hokejové KHL, SHL, CHL aj slovenská Tipsport liga, tenisové turnaje ATP250, ale tiež zápasy hádzanárskej Ligy majstrov či svetových i európskych šampionátov. Všetky tieto prenosy ponúkajú divákom stanice Sport1 a Sport2.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Sylvie Micková, Account Executive, PR.Konektor CZ
Michaela Ivaničová, PR Consultant, PR.Konektor SK, 23. 1. 2020, Foto: AMC, Shutterstock







  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.01.2020 • Legendární Hahnenkamm bez zraněného Parise
22.01.2020 • Českému hokeju sa darí. Finále Ligy majstrov z Hradca Králové odvysiela naživo stanica Sport1
21.01.2020 • Australian Open tradičně na Eurosportu
19.01.2020 • Filmy, dokudrama, seriály a celovečerní snímky v dokumentárním kabátě na Prima ZOOM
19.01.2020 • Co přinesla poslední sezóna F1 a na co se těšit?
18.01.2020 • Čeští házenkáři na cestě za snem - Euro 2020 vrcholí na Sport1 a Sport2

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist